ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 815
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета   bouquet
Отдавна не съм влизала в темата и немога да ви изчета от-до  Blush
Какво става със срещата? Кога ще е? Събота или неделя?
За витамините: Аз пия фолиева от преди бременността и ще си я пия докрай по нареждане на доктора. Освен това от две седмици съм на калции+вит.С, магнерич 3*1 и това е. Хемоглобина все още ми е в норма и не пия допълнително желязо.
ПИШЕТЕ ЗА СРЕЩАТА!!!!! НЯМА ВРЕМЕ!!!!!

# 511
Аз се върнах преди малко от ФМ - всичко ни е наред и съм много щастлива. Добре, че отидох, защото д-р Атанасова каза, че плацентата ми е леко калцирана. Не е притеснително още и бебето даже върви напред, но трябва да се следи това състояние. Иначе си имам снимка на момичешките й части така, че вече всякакво съмнение отпадна. Върви малко над седмица напред и казаха да я очакваме в първата половина на Декември, до 25-ти няма да изкараме със сигурност, което е супер, т.к. ще сме си заедно вкъщи на Коледа.
И не успяхме да снимаме личицето, но аз видях части от него - едното оче, малко от нослето и устничките. Единственото по-отчетливо е че има много плътни устни  Mr. Green Както каза майка ми - поне ще спести от пластични операции  Joy  А никой от нас не е с такива устни ама божа работа. Тежи 1350 гр. вече, но по принцип ни казаха, че тези мерки са +/- 200гр така че по-скоро ориентировъчно е добре да ги гледаме. Пак беше с главата надолу и според нея няма да се обръща повече и ще си остане така до края  Hug

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 21:04 от A_vagabоnd

# 512
A_vagabоnd честито за хубавите резултати    bouquet
То и нашата беба е доста напред с материала и май ще излезе и тя по-рано от предвиденото  Mr. Green

# 513
ами за срещата и аз съм ок за 11 в неделя, ако искате на някоя маса до тоя големия панорамния прозорец дето е ?? че иначе последния етаж е много широко понятие и може и да не успееме се издириме Simple Smile

Vagabond браво , за това калциране на плацентата не са ли ти го казвали като те гледат на ехографа в Токуда? аз се надявах че там са им доста добри и ако има нещо такова трябва да го видят и там не само на 3Д  newsm78

# 514
tani4ka111 аз съм за неделя. Ако искаш може да се уговорим на лични да ходим заедно.
Един малко тъп въпрос за Фейсбук: Имам публикация в Декември 2011 която се отрази и в моя профил а неискам да се виждат там публикациите ми от тайната група. Как може да ги скрия???

# 515
виждаш си ги само ти публикациите, ако погледнеш през профила на друг няма как да се виждат  Peace

ок пиши на лични в колко да се чакаме само да видиме първо дали ще дойде и друг де , че да не се разходиме само двете до мола и да няма други Simple Smile

# 516
Лошо няма и двете да сме но не вярвам  Laughing
За фейса- изтрих публикациите Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 21:29 от mizvorska

# 517
Лека нощ от мен момичета.
Отивам да поспя докато беба кротува  Mr. Green

# 518
този малкия ми разказа играта!От 30мин корема ми е като обладан от демони Twisted Evil
 Като се разберете да се чакате драснете и на мен.Поне от младост2 заедно да ходим до там.Аз съм сигурна,че ще има още много желаещи Simple Smile
Лека и весели сънища!

# 519
Vagabond браво , за това калциране на плацентата не са ли ти го казвали като те гледат на ехографа в Токуда? аз се надявах че там са им доста добри и ако има нещо такова трябва да го видят и там не само на 3Д  newsm78
Последния ми преглед в Токуда беше преди близо месец и тогава явно го е нямало още този проблем. Другия петък съм на преглед там и ще я питам Кирякова какво мисли по въпроса.

Иначе за ФБ - вие си виждате постовете в групата, но вашите приятели не ги виждат, така че не се притеснявайте. Именно затова е измислена концепцията за тайна група, за да е тайна  Wink

# 520
Лошо няма и двете да сме но не вярвам  Laughing
За фейса- изтрих публикациите Simple Smile

че няма лошо да сме само двете няма, ама може да не се разхождаме чак до мола ако друг не прояви мерак  Mr. Green

# 521
  • София
И аз ще дойда Simple Smile Тамън да видя в пренатал дали са докарали нови нощници, че фанелките на миро ми омаляха вече.

# 522
. . . публикувам това,защото днес останах много озадачена от една приятелка коята е вече в 9 месец,а освен фол.киселина нищо др не са и казали да пие Shocked и отгоре на всичко докторката и казала не чакай голямо бебе,най-много 2,800кг,вярно тя е от тези групи жени който имат раждане на бебе с увреждания заради недостиг на фол.киселина, но това дете не се храни в крайна сметка само с това!!! А уж е при баш лекар- Мазнейкова...
Честно да си кажа това приемане на толова много витамини и то наведнъж с тия комплексни витамини ми се струва.... не добро. Аз също смятам, че фолиевата е от най-голяма полза. Четох мнгоо добри отзиви и за магнезия и то не само при контракции. Всички останали витамини можем да си ги набавяме с храната. Особено сега както беше сезон на плодове и зеленчуци в изобилие. Не е задължително теглото на бебето за което споменаваш да е от липса на витамини неприети като таблетки. Ако майката не се е хранила разнообразно или и тя е била дребно бебе - ми звучи по-вероятна причина да има дребно бебе. А и на тия ехографски прогнози за теглото на бебето хич не съм склонна да се доверя. На мен предния път ми прогнозираха едро бебе, а то се роди 3кг.

# 523
  • София
Чуйте и това тогава. Аз се храня разнообразно! Но понеже матката ми е много голяма, стомахът ми е притиснат и не успява да усвои полезните микроелементи. Ето защо аз ям, а организмът ми е "гладен" за витамини. Сега на инжекции.

# 524
Мазнейкова ми следи втора бременност, аз съм доволна от ФМ. Впечатлението ми е, че е много добър и признат специалист във ФМ-тата, но клиниката куца при практическата част.
Да се изкажа и аз за Мазнейкова. Правих си хорионбиопсия при нея още във 2-3месец. Взе си добре пробата докторката. Не съм имала неприятни изживявания с нея. Всичко беше точно и коректно. А за майчин дом слушам разни истории за това изследване. Така че, Мазнейкова се справи професионално според мен. Сега ще си направя и 3д-то при нея и ще имам повече впечатления. За раждане, може би не бих се навила да раждам в нейната болница. Но за ФМ знам, че е доста добра в областта.

Общи условия

Активация на акаунт