ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 818
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз за неделя няма да се класирам  Thinking ще гледам после пак снимки във фейса.

# 526
Пак е изписано многоооо! Едва ви изчитам,но ми е интересно.
Вкъщи всички са болни - мъжът ми беше с температура, сега Катето с хрема и 37 и дано не вдига повече. Та поне няколко нощи без нормелан сън ще ми се съберат.
Отивам и лягам!
Спокойна нощ на всички!

# 527
Тонита Този тест не успях да го направя.Мъжа ми не го намерил нито в аптеката до работата му,която е много заредена,нито в аптеките в района на медицинска академия,там до ВМА всичките ги обиколил...Само на 1 място му предложили да си го поръча с 10 дни доставка  #Crazy  и ми звънна ама отказах ...Тя микробиологията ще я чакам по-малко  Laughing Но продължавам да търся...

# 528
mistlu, при описаното от теб положение не следва да имаш никакви пречки за майчинството, важното е, че си текат осигуровките, спокойно Peace
Мерси много за отговора.
mistlu писах и по-напред, но да кажа пак, прочети си хубаво новия договор..сори, че се повтарям, но тази "гимнастика" с преназначението ми се вижда излишна..
KiaraTiara, много кофти това с инжекциите, дано да е за кратко..изобщо не съм си и представяла, че такива фактори могат да влияят на усвояването на "полезностите" от храната..

# 529
Лека нощ на всички. Hug

# 530
Днес случайно попаднах на един полски сайт, в който продават много колички, които не съм виждала по нашите сайтове. Харесах на една BabyActive една две колички, но в България така и не намерих да ги предлагат, пък от там доставката е 84 евро  Sad
Иначе това представлява количката горе долу
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Не мога и да намеря някоя фирма която се занимава с посредническа дейност, ако някой знае как може да се поръча от Полша,моля, нека сподели

# 531
Добро утро мами и бебочета!Много пишете-не мога да смогна да ви изчета,но ще го направя-все пак съм станала по-рано днес,а и съм 2ра смяна.Да ви се оплача малко-преди 5-6 дена изкарах  многоооо гаден вирус-онзи с повръщането,разтройството,температурата и отпадналостта.Но днес съм много добре.Държа ме 3 дена.На прегледите при доки се показвахме за мадама-поне предните 3 пъти.Във всторник след като се подобрих от вирусчето ходихме при доки да ни види как сме и познайте-от напъните където съм повръщала тестисите на малкия ни мъж паднали надолу.Такава изненада беше за мен.А аз от самото начало на бремеността жътрешно в себе си знам,че сме мъже,випреки че до сега се показвахме като моми.Ей много ми е хубавко-за пореден път шестото ми чувство не ме подлъга.От 24 окт излизам по майчинство,а досега съм +8.А доки в началото ме почна внимавай да не качиш много,ти си по едричка и може да качиш към 20кг,не се тъпчи с вредни неща,яж си както досега,само че добави повече плодове и зеленчуци.Та явно аз съм с мъжки мускул,както казва доки.Май стана малко дълго-е за сметка на честотата Grinning

# 532
Добро утро!
Аз само се появявам да ви пожелая приятен уикенд,защото с мъжа ми заминаваме с неговата фирма на банкет.  Grinning Само гледайте да не изпишете цялата тема,че няма смогване  Naughty Laughing

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

И аз съм за неделя от 11.00 да е срещата, не че днес няма да съм в Мола, но както казах имам друга уговорка.

Иначе повторните резултати от урината излязоха и няма бактерии  newsm44

В четвъртък съм за първи път на преглед при лекарката, която съм избрала за раждането, ще споделя впечатления за тези майки, които са се насочили към Окръжна б-ца София.

# 534
Добро утро и от мен. Мен сега ме чака чистене,пране на детски дрешки (тези за болницата само) и после други неща. Аз витамини не съм пила изобщо през цялата бременост,сметнах, че не са необходими след като има толкова плодове на пазара.

mistlu писах и по-напред, но да кажа пак, прочети си хубаво новия договор..сори, че се повтарям, но тази "гимнастика" с преназначението ми се вижда излишна..

Zo мерси за съвета. Аз договора ще го прочета,но просто шефа понеже след някой друг месец ще  иска да закрива едната фирма и затова ще ме прехвърллят, 4е да не ми попречи на майчинството. По принцип бачкам във фирмата 3-4 години вече и с него се разбираме страшно много. Смисъл от готините шефове е. Че така де.

# 535
  • Sofia
Добро утро!

# 536
Добро утро Simple Smile И аз може би ще се класирам за утрешната срещичка Simple Smile

# 537
Добро утро момичета
 и хубав ден въпреки, че поне при нас в София е мрачно  Hug
Тази сутрин се събудих малко схваната и хремава и сега отивам за илачи та да се оправя за утрешната среща.
 an4eto мерси за кафенцето  Heart Eyes
Чао за сега.

# 538
Днес случайно попаднах на един полски сайт, в който продават много колички, които не съм виждала по нашите сайтове. Харесах на една BabyActive една две колички, но в България така и не намерих да ги предлагат, пък от там доставката е 84 евро  Sad
Иначе това представлява количката горе долу
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Не мога и да намеря някоя фирма която се занимава с посредническа дейност, ако някой знае как може да се поръча от Полша,моля, нека сподели

Единствените полски , за които на мен ми е известно и които са разпространени в България са Еспиро http://xn--h1aaebdr9d.com/ аз съм се спряла на тях  Hug

# 539
Хей здравйете мами,отдавна не съм се включвала,но ви чета най-редовно. При нас всичко е добре,надявам се,че и при всички вас е така  Peace Днес пиша най-вече по повод,че си избрах количка и искам да се допитам до вас дали съм направил добър избор,защото не съм много навътре в тия неща Simple Smile http://www.bebe-best.com/esprit-detska-kolitchka-vegas-trio-set- … -18501.html[url]]http://www.bebe-best.com/esprit-detska-kolitchka-vegas-trio-set- … 2010-p-18501.htmlhttps://

Това е тя, моля ви дайте мнение Peace

Общи условия

Активация на акаунт