ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 865
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
pepitastar  аз съм в Г.Милев))

# 346
  • Хасково
ох ние с тази бременност вече незнаем какво ни очаква първо бяха близнаци после се оказа че не са после в 19 седмица беше момче но не на 100% и днес казаха момиче и аз незнам какво да вярвам ама видях гениталите на пишле не ми приличаше ох така се радвам толкова много исках момиче
извинявам се на Тедди че ще трябва да променя

# 347
И на мен ми се искаше да е момиче, но и на момче ще се радваме много Simple Smile
А относно определянето на пола,  една приятелка има 3 3Д ехографии, снимка на гениталии, подпис и печат, че ще е момче, а в деня на раждането и казват, че ще е момиче Simple Smile Роди момиче, да й е живо и здраво! Hug

# 348
  • София
Позволете да споделя идея: който желае, може да си добави името на болницата в подписа  Peace Така много лесно ще може да се следи и променя при нужда.

Що се отнася до Фейсбук, всеки сам преценява поведението си в сравнително анонимните (или не-толкова - я да видим последните писания...) дебри на форума и на други места в интернет. Виждала съм в отчетни теми споделени хубави новини за родено бебе, директно изкопирани от Фейсбук с пълните лични имена на щастливата майка, без да се помисли за нейното мнение по въпроса. Да, радостна новина, но личното пространство затова е лично...

# 349
capsicum, не така де! Кога се е случило това!?? Някак си не мога да си го обясня при днешните технологии, а и още повече " една приятелка има 3 3Д ехографии"! И нашият татко постоянно ме стресира с това, че можел докторът накрая  да ме изненада с думите:  "За първи път в моята практика се случва да объркам!", но на мен въобще не ми се иска. И ние имаме снимки уж, ноооо ooooh! не ме устройва много да е сгрешено, щото сме на розова вълна!

# 350
С първото ми дете,6 пъти ми казваха 100% момиче,накрая се роди момче Laughing
Последно ме гледаха в деня преди да родя Joy
Така че,не бъдете 100% сигурни hahaha

# 351
И покрай мен има подобен случай , но до 9-ти месец , казваха ,че е момиче , в 9-ти казаха момче и  се указа момче ...  Майката живееше по последно с мисълта ,че чака момиче ... За това никак не се настройвам дори и след твърдения : "100% е ... " . няма 100% преди да се роди детенцето ...

Един лекар си залагаше дипломата ,че Вики е момиче и това в 8-ми месец... Така ,че грешки стават , макар и рядко с хубавата техника ... Но стават Simple Smile

# 352
Грешки стават,защото гениталиите им много си приличат в началото.Аз за това скъпите неща купувам в неутрални цветове.Пък и за второто детенце да мога да си ги ползвам ,живот и здраве ,ако е момче.В розово за бебето пазарува само майка ми ,то освен мен и нея ,друг не купува нищо за това бебе,незнам суеверни ли са,стиснати ли са  Laughing Иначе аз само в бежовко,беличко,зеленко и жълто...

# 353
Е, сега вече ще падна по гръб! ooooh!

Ама недейте така де!
Искам да си остане момиченце  Praynig!
Всеки път на прегледа питам докторът, да не би да му е пораснало нещо, а той вече ми се подиграва, че ще порасне на третото или четвъртото, но на това - няма шанс!
Да са живи и здрави всички дечица, каквито и да са! Няма да го връщаме я, но така сме се порозовили и опанделчили, че ще ни се наложи да се върнем доооста назад!
На всичкото отгоре тези, които вярват в бабешките предричания, всеки ден ми обясняват как щяло да е момче, щото коремът бил такъв, краката били слаби, лицето ми било се разхубавило, задникът си ми бил същият........ та съм под ежедневен "терор".

# 354
Маринка, в началото да , но ние говорим за късни месеци - 8ми,  9ти . Моето момченце беше момиче точно в 8-ми месец Grinning . Поради тази прична ми е малко притеснително мъжа ми като говори на корема в женски род  Mr. Green

# 355
Аз не мога да си обясня как така примерно на 4Д ще объркат пола.... #Crazy #Crazy на наз ни казват от самото начало момче на всички Д-та(2,3,4) дори му видях пишока ...леле другия път пак ще питам Joy не че е от голямо значение но човек малко или много се натройва #Cussing out

# 356
capsicum, не така де! Кога се е случило това!?? Някак си не мога да си го обясня при днешните технологии, а и още повече " една приятелка има 3 3Д ехографии"! И нашият татко постоянно ме стресира с това, че можел докторът накрая  да ме изненада с думите:  "За първи път в моята практика се случва да объркам!", но на мен въобще не ми се иска. И ние имаме снимки уж, ноооо ooooh! не ме устройва много да е сгрешено, щото сме на розова вълна!
Теб не те устройва, а аз се надявам да са сбъркали, въпреки че накупихме всички дрехи като за момче Simple Smile
А приятелката ми роди в края на август. И когато ме попита какво чакаме и чу, че пак ще е момче, ми каза да не се навивам много-много Simple Smile

# 357
Преди 24та седмица пишокът и клиторът са трудно различими . Мисля ,че в тази седмица горе-долу слизат и тестисите ... Все пак трябва да се отбележи , че грешки стават все по- рядко , а 4Д-то почти напълно ги изключва  Hug

# 358
...незнам суеверни ли са,стиснати ли са  Laughing Иначе аз само в бежовко,беличко,зеленко и жълто...
Много ме развесели! Joy Може да са стиснати и да се прикриват като суеверни Simple Smile

Дария може и да е вярно до някъде, а може и да не е. Всички казват, че когато майката има киселини бебето ще е с много коса. Моя хубавец, се роди с коса за опашка, а нито веднъж не съм страдала от киселини...и сега пак съм така.

# 359
Преди 24та седмица пишокът и клиторът са трудно различими . Мисля ,че в тази седмица горе-долу слизат и тестисите ... Все пак трябва да се отбележи , че грешки стават все по- рядко , а 4Д-то почти напълно ги изключва  Hug

Така е ,права си.Но в по-късните седмици,той пишока си плува из водата,крачетата като са вдигнати,понякога пречат да се види...или пъпната връв.Докторите определят най-вече по тестисите,т.е. тази цепчица по средата дали е от срамни устни или от скротума...Иначе ,който си има снимка от 4Д на плуваща пишка,мисля че няма място за съмнение  Laughing В другите случаи ,винаги трябва да си имаме 1 на ум  Joy

Общи условия

Активация на акаунт