Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява стилът "Шаби шик" в декорацията?
Какви са основните правила за гласуване в конкурса?
Какви са резултатите от гласуването в конкурса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява стилът "Шаби шик" в декорацията?
Стилът "Шаби шик" в декорацията се характеризира с използването на меки, пастелни цветове, липса на блясък върху предметите и избягване на техниката кракелюр. Този стил включва декориране на предмети като мебели, чинии, кутии за бижута и други чрез използване на "опушен" декупаж, обемни декупажни техники и по-рядко декопаж, позлата или потяль. В работата се предпочитат светли тонове с акцент върху снежно-бели цветове и пастелни акценти, с цел създаване на усещане за светлина, пространство, романтика и мека плата на древността.
-
Какви са основните правила за гласуване в конкурса?
В конкурса за гласуване е важно да се поддържа анонимност, като участникът не може да гласува за себе си. Самогласуването се счита за въпрос на морална дилема. Освен това, важно е гласуването да бъде в съответствие с установените правила и темата на конкурса, като се има предвид дали творбата отговаря на зададената тема.
-
Какви са резултатите от гласуването в конкурса?
-
Какви са основните принципи на демокрацията в контекста на конкурса?
-
Какви са препоръките за заснемане на произведения?
Ще добавя, че снимките не трябва да бъдат надписани.

Разбира се,че на всеки може да се случи!Напълно си права,че вече повече от година се грижиш за конкурсите,и трябва дай сме ти много благодарни!!! 
Аз също съм гласувала и за двама ви,защото творбите ви са много хубави!Но изказванията на Чопи,са някак зли 
От скоро в темата участва и майка ми,и сме се разбрали за конкурсите,че няма да си казва ме коя какво е направила!Защото е неетично!А и конкурсите за мен са нещо като сверяване на часовника-разбира се,че всеки харесва творбата си,но по-важно е дали ще хареса на другите!И то хора,които разбират от това,което правиме и оценяват нещата с други очи!