Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ето снимки на моя Персил:
http://prikachi.com/images.php?images/718/4203718R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/719/4203719G.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/720/4203720K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/722/4203722a.jpg
С помощта на Гугъл преводач установих, че оригиналните надписи са на нидерландски и френски.

# 421
холандски е. За 7 лева е добре. Няма да си възхитена, но и няма да се разочароваш.

# 422
  • На земята, която е всъщност звезда.
холандски е. За 7 лева е добре. Няма да си възхитена, но и няма да се разочароваш.

Щом има двата езика е белгийски /там и френският е официален език/. А и на гърба на бутилката долу пише Брюксел.  Peace

# 423
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush някой ще ми каже ли нещо за кърпичките за сушилня?

# 424
Ползвала съм кърпички Ленор за сушилнята и не съм очарована. Залагам само на омекотителя - задължително, не толкова за аромата, колкото като антистатично средство.

# 425
Наистина е белгийски гелът. И няма белгийски език: в Белгия се говори френски и нидерлански. За тези пари е супер.

# 426
Днес попаднах на течен Ариел за бяло ,немски, 55 пранета/мека вода/ за 25 лв.!
Единствена останала туба ,но не погледнах дата на производство.

# 427
Наистина е белгийски гелът. И няма белгийски език: в Белгия се говори френски и нидерлански. За тези пари е супер.

ок, белгийски. Ако съдите по езиците по етикетите нашите тук какви са Laughing. Видях  в Метро Ариел с новия дизайн на бутилката. Но не се загледах откъде идва, че беше лудница.

# 428
ок, белгийски. Ако съдите по езиците по етикетите нашите тук какви са Laughing. Видях  в Метро Ариел с новия дизайн на бутилката. Но не се загледах откъде идва, че беше лудница.
Добре, да се спрем някъде по средата. Laughing Вероятно е правен за страните на Бенелюкс, който включва и Белгия, и Холандия. Поне на етикета най-долу са написани адресите на Хенкел Белгия и Хенкел Холандия. Къде е произведен обаче един Господ знае.
Все едно. Сега се поразрових и открих, че този гел е дори по-лош и от нашите тук. Защо такова пренебрежение към Хобандия и Белгия?!

# 429
  • Бургас
Ползвала съм кърпички Ленор за сушилнята и не съм очарована. Залагам само на омекотителя - задължително, не толкова за аромата, колкото като антистатично средство.

Подкрепям!
   Ако откриеш нещо, което да оставя аромат по дрехите след сушилня, сподели моля!
Не съм доволна в това отношение и от   http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1

# 430
Добре, да се спрем някъде по средата. Laughing Вероятно е правен за страните на Бенелюкс, който включва и Белгия, и Холандия. Поне на етикета най-долу са написани адресите на Хенкел Белгия и Хенкел Холандия. Къде е произведен обаче един Господ знае.
Все едно. Сега се поразрових и открих, че този гел е дори по-лош и от нашите тук. Защо такова пренебрежение към Хобандия и Белгия?!

А така Laughing аз съм със същите впечатления, ама емпирично добити. По-лоши са, повтарям отдавана ама кой да чуе Laughing
Гес, пазар бре! Малък, безпеспективен, с непретенциозни и некомпетентни потребители. Все качества и на нашия Joy

# 431
А така Laughing аз съм със същите впечатления, ама емпирично добити. По-лоши са, повтарям отдавана ама кой да чуе Laughing
Гес, пазар бре! Малък, безпеспективен, с непретенциозни и некомпетентни потребители. Все качества и на нашия Joy
дедо, да вдигнем градусите, но не на прането , а на настроението !!!
имаме си страхотен български омекотител (на крачката) - дом.ракийка  Joy
но не трябва да забравяме и за препарата срещу махмурлука - зелевия сок.
Весело посрещане на Новата 2012 год. !!!  santa2

# 432
Весела да е Бонгич Laughing
Ти?! Изпра ли всичко мръсно от старата?!

# 433
Весела да е Бонгич Laughing
Ти?! Изпра ли всичко мръсно от старата?!
честно казано - не.
пера веднъж в годината и то навръх Нова година.  Joy с миризмата на препаратите и прането премахвам миризмата на манджите ,които се правят през деня. знаеш ли какъв гот е ? - да си седиш на масата , хапваш и пийваш, и в същото време да ти ухае на флора. ядене,пиене и пране - ето това е 3 в 1  hahaha

пп. дядо Мраз по миризмата ще ме познае и може подаръче да ми донесе   Joy

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 12:56 от bongo_2007

# 434
  • There I was on a July morning

Купих си Persil pure & intence, същото производство - Хенкел Белгия или Нидерландия. И той ли е по-лош от нашите?

Пробвах го, изпира дрехите, но петната обработвам предварително с друг препарат, т.е. не съм го тествала за силно замърсено пране.
 Ароматът му в бутилката е много приятен, но след изпиране не се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт