БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 77 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Някой от вас показвал това ушито гобленче

(не помня кой Embarassed)

Ако имате схема - може ли помоля за нея  bouquet

# 436

Тук никой не го е показвал  Peace

# 437
Много красоти видях, много сте бързи, направо ви се възхищавам.
Ето нещо най-накрая готово и от мен .
Голяма мъка ми беше тази щампа ooooh! Никога повече няма да шия такова нещо - засега  Wink

# 438
Някой от вас показвал това ушито гобленче

(не помня кой Embarassed)

Ако имате схема - може ли помоля за нея  bouquet
   Показвано е от purple_ , знам само че  се казва "на сбогуване" и е от http://goblen.org /home.html                                                                                                                                                 

# 439

Извинявам се тогава на пърпъл Blush

# 440
  • Варна
Mari_eta вторият гоблен е на Дименшънс - M'Lady's Chateau

# 441
  • ГОре на черешата...
Mari_eta вторият гоблен е на Дименшънс - M'Lady's Chateau

Е затова ме грабна Peace...

# 442
Здравейте! Аз показах този гоблен ушит преди време, но за съжаление схемата я имам само на хартия... При първа възможност ви обещавам да я сканирам Simple Smile

# 443

да се похваля какво сътворихме заедно с мама. нейното участие е по-голямо де  Embarassed това е музикален фар на любимата ми дизайнерка  Heart Eyes

# 444
  • Троян
Дж-то разби ме ,много е красиво и интересно smile3501

# 445
  • София

Марго ,aynur още по-хубави са станали гоблените рамкирани, много ми харесват!

И като сте заговорили за кръстчета да питам, кой шев се води за по-хубав - с кръстат, или с гобленов бод?Питам защото в един магазин разглеждах гоблени все на известни фирми и повечето бяха с кръстат бод.Може би аз съм свикнала на гобленовия бод и ми харесва повече. ThinkingСега шия гоблен на Аида 14 с кръстат бод и малко странно ми изглежда картината която се получава.

Аз предпочитам кръстчетата, защото са ми по-лени и доега каквото ъм правила все ми е тавало хубаво.  С гобленовия ъщо, картината ако е хубава и ти е по вкуса според мен бодът няма значение, въпреки, че на моя мъж баба му ме нареждаше как с гобленовия бод тавало мнооооооооого по-красиво.

# 446
Днес се сдобих с това

и понеже до сега не съм шила оригинален на Ленарте, искам някакви инструкции, че като разкрих комплектовката страх ме хвана.  Rolling Eyes
има ли особености, пише само на английски а не съм добре с него. За това и ве е страх и от ибея.  Peace
помагайте момичета.  Praynig

Аз шия това чудо от август месец насам и съм се справила само с 1/4 от него  Joy Joy
Подарък ще е за мама за ЧРД-то , дано дотогава /май месец/ се справя , добре е че през зимата имам повече време за шиене  Grinning

Корделия , шие се през дупка , както са ти показали в предните постове
Не разграфявай, защото половината от гоблена е с шев , вижда се голяма част от панамата и да не стане беля.
Сгъни си панамата за да видиш къде приблизително ти е средата и започвай, трудно изглежда , но само в първите бодове и после вече те увлича , а и ти става по-лесно след като има повече място за подпъхване
Имаш единични и двойни конци и контурен бод с цветове 39 и 64
Ама да знаеш колко красив става , чуден е  Grinning

# 447

да се похваля какво сътворихме заедно с мама. нейното участие е по-голямо де  Embarassed това е музикален фар на любимата ми дизайнерка  Heart Eyes

Супер е.Как се прави?

# 448
  • Плевен
Момичета силно се надявам  Praynig някоя от вас да ми помогне Hug!Харесала съм си ето тези рамки

Дали някоя от вас е срещала подобни на тях ? Thinking
Предварително благодаря на всеки който ми помогне дори с най -малка информация от къде мога да се сдобия  с такива.Гоблена в тях е китайски ,така че там където има китайски магазини може да предлагат и само рамки newsm78 Размера на една от рамките е нужно да е 8 на 22см.

# 449
Виждала такива преди время в Кауфланд, само че те беше три, но мисля че от 2 можеш сглобиш такава
Ако трябва могам проверя днеса или друг ден - имали ги все още, размери и колко струва Hug

Общи условия

Активация на акаунт