БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 77 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
gal_ka, на плстмасова панама с акрилни конци

# 451
Пепен, виждала съм ето такива рамки - Размер 25х30см.
И такава съм виждала - Размер 5х7.5см
Но точно такава дето искаш и с такива размери не съм срещала. Ако нещо ми попадне като ходя по складовете и магазините ще ти пиша  Peace

# 452
Пепен,аз имам такава, само че 3-ка както казва Вишенка, и аз от Кауфланд си я взех. Сега  и на Техномаркет при нас са пуснали такива и други подобни. Страхотни има,много раздвижени... Иначе можеш да провериш и по магазините за декорации,където продават и кутии за бижута и т.н. Ако не намериш,а много искаш, мога да ти проверя цените и да ти пратя от тук  Simple Smile

Вишенка препълнена ти е пощата, не мога да ти пратя лично,освободи малко Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 20:19 от *TONY*

# 453
  • Троян
Една идея от мен,купуваш си 4 рамки и търсиш магазин за мебелен обков,купуваш си пантички и си ги сглобяваш.

# 454
  • Brussels
Минавам набързо само да поздравя всички за невероятните красоти, които сте сътворили.  bouquet
Аз оставих за малко горската вълшебница, довършвам един започнат преди много време- Жасмин на Мирабилиа.
Днес си преподреждах гобленарските истории и имам няколко комплектовки, които едва ли някога ще ушия.Ако някой ги поиска ще ги подаря. До края на седмицата ще покажа снимки.
Спокойна вечер на всички! Hug

# 455
От любопитство погледала твоят албум Embarassed
Аз дори виждам 2-3 за кои бих стала на опашка hahaha

Както казват - лакомия край няма Rolling Eyes не че имам малко, ама това не преча ми харесва още и още Joy

# 456
Здравейте,
Да се извиня предварително ако има някъде писано по моя въпрос, погледнах но при толкова много теми за да ги изчета ще ми отнеме месеци.
Въпроса ми е следния: Някой има ли схемата на Пътят към църквата, комплектовка на "Милена Стил"?
Започнах го преди 2 години, на няколко пъти шия по малко и го оставям (поради липса на време), сега пак започнах, уших 1 лист от схемата и забелязах , че съм изгубила 3 листа от схемата ( най-горните 3). Обърнах къщата и ги няма и няма.
Моля ако някой има схемата сканирана или знае от къде да изтегля такава да пише.
Предварително благодаря.
п.п. Гоблените ви са страхотни.Красоти.

# 457
Здравейте,
Да се извиня предварително ако има някъде писано по моя въпрос, погледнах но при толкова много теми за да ги изчета ще ми отнеме месеци.
Въпроса ми е следния: Някой има ли схемата на Пътят към църквата, комплектовка на "Милена Стил"?
Започнах го преди 2 години, на няколко пъти шия по малко и го оставям (поради липса на време), сега пак започнах, уших 1 лист от схемата и забелязах , че съм изгубила 3 листа от схемата ( най-горните 3). Обърнах къщата и ги няма и няма.
Моля ако някой има схемата сканирана или знае от къде да изтегля такава да пише.
Предварително благодаря.
п.п. Гоблените ви са страхотни.Красоти.

Здравей, и аз го шия толкова разкъсано! Ще ти го сканирам, но утре защото в момента е вкъщи. Дано имаш малко търпение само ми прати е-мейл на лични за да мога да ти го пратя.  bouquet

# 458
Здравейте! не мога да намеря търсените морски пейзажи и за това се спрях на този.Под номер G826 /мисля че е на гоблен сет/

# 459
хей, времето лети, а никой не подхваща дума за Коледна игра. Здравчето беше помолила някой да се заеме, но някой зае ли се или изпуснах нещо? Ако никой няма да се занимава, аз се кандидатирам - да са пълни изборите  Joy Който е ЗА, да си вдигне десния палец  newsm10  smile3521 ако някой е против, да предлага други кандидатури!

искам да ви питам и за още нещо: как се "рамкира" ръстомер? слагам РАМКИРАНЕТО в кавички, защото не искам да е в рамка като обикновен гоблен - искам да може да се надписва дата и височина, но и да може да се пере. имам някои идеи, но не мога да избистря нещата и да взема решение какво да го правя. мисля си да го обкантя с някакъв ширит, и да се направи подобие на рамка с някакви тънки и леки летвички от ляво и от дясно, а отгоре да се сложи мъничка летва с ширит за закачане. така ще може да се свалят летвичките и да се пере. обаче като се пере, може да се износят конците. друго, което ми хрумва, е да го обкантя по-широко и да го подаря само с връзчица за закачане и магически флумастер, с който да отбелязва направо върху ръстомера. след като го израсте детето или реши да го пере, да го взема и да ушия датите и ръстовете, да се изпере и да остане за постоянно така и евентуално тогава да се рамкира или нещо друго. трето нещо, което ми хрумва, е да се ламинира, за да не се налага да се пере, но ламината ми звучи много грозен и не мога да измисля как да го оформя, ако се ламинира. просто ламинат не ме кефи.

# 460
  • София
хей, времето лети, а никой не подхваща дума за Коледна игра. Здравчето беше помолила някой да се заеме, но някой зае ли се или изпуснах нещо? Ако никой няма да се занимава, аз се кандидатирам - да са пълни изборите  Joy Който е ЗА, да си вдигне десния палец  newsm10  smile3521 ако някой е против, да предлага други кандидатури!

Закъсня, Коледната игра вече тече.

# 461
здравейте момичета І Дали може да се намери схемата на гоблен слънчогледи на Орхидея?

# 462
  • Плевен
Момичета,благодаря ви много за отговорите!  bouquet
Рамчиците ми трябват за сезончетата които шия в момента и за това давам и размерите/размерът има значение в случая Grinning/Може да са по-големи ,но не и по-малки  ,и да са така правоъгълни .За свързването им мога да се справя ,пантички има в Бриколаж .Може  да са и две двойки или 2 тройки  PeaceОще веднъж благодаря !  bouquet

# 463
  • sf
хей, времето лети, а никой не подхваща дума за Коледна игра. Здравчето беше помолила някой да се заеме, но някой зае ли се или изпуснах нещо? Ако никой няма да се занимава, аз се кандидатирам - да са пълни изборите  Joy Който е ЗА, да си вдигне десния палец  newsm10  smile3521 ако някой е против, да предлага други кандидатури!

Закъсня, Коледната игра вече тече.
Бре, аз съм изпуснала, че кога започна? При кого се записва?

Ясно,видях темата, бляла съм някъде  Rolling Eyes здраве да е!

# 464

Общи условия

Активация на акаунт