БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 77 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
момичета, моля ви, ако има още желаещи за томболата пишете ми.

# 466
хей, времето лети, а никой не подхваща дума за Коледна игра. Здравчето беше помолила някой да се заеме, но някой зае ли се или изпуснах нещо? Ако никой няма да се занимава, аз се кандидатирам - да са пълни изборите  Joy Който е ЗА, да си вдигне десния палец  newsm10  smile3521 ако някой е против, да предлага други кандидатури!

Закъсня, Коледната игра вече тече.
Бре, аз съм изпуснала, че кога започна? При кого се записва?

Ясно,видях темата, бляла съм някъде  Rolling Eyes здраве да е!

Laughing Ха, и аз съм бляла някъде!

# 467
ма хайде бързо се записвайте при Дж-то, че се събрахме закъснели... да се разбъркаме и ние...

# 468
ма хайде бързо се записвайте при Дж-то, че се събрахме закъснели... да се разбъркаме и ние...

Laughing Еми да се разбъркаме тогава!
Ако съм късметлийка - ще съм на поправителен при Донси!  Laughing

# 469
4 закъснели имам вече, айде престрашете се

# 470
  • sf

Laughing Еми да се разбъркаме тогава!
Ако съм късметлийка - ще съм на поправителен при Донси!  Laughing

е ти пък сега, поправителен  Mr. Green предния подарък беше чудесен, даже скоро го показвах ушит  Laughing

Нямам търпение да си получа другарчето, че от блеене за малка да увисна  ooooh!

# 471
Вие си творите великолепни коледни неща, аз ви се радвам на красотите и упорито си шия поредицата готвачи  Simple Smile. Та наскоро си открих още два, мисля че са нови и ще ви ги покажа ако някой като мен им е фен Mr. Green

# 472
  • МАРС
Нещо от мен във връзка с предстоящия празник.
Прясно завършена, неизпрана и нерамкирана, но от радост я снимах веднага Simple Smile

# 473
  • Димитровград

bobibb,много ми харесаха готвачите и си ги свалих всичките.Още повече,че мъжа ми е готвач.Ама не знам кога ще им дойде реда,че съм захванала 4 други едновременно.

# 474

bobibb,много ми харесаха готвачите и си ги свалих всичките.Още повече,че мъжа ми е готвач.Ама не знам кога ще им дойде реда,че съм захванала 4 други едновременно.
Радвам се, аз шия трети в момента и съм запланувала още два (5 бр ще ми стигнат да запълня свободната ни кухненска стена), но все се оглеждам за нови модели и си ги събирам, че знам ли  Laughing

# 475
  • Дълбоката провинция
Здравейте!Може ли някой,кото сам си е комплектовал "Викторианска Елегантност" на Димейшън да ми пише PraynigИмам няколко неизвестни и бих искала да се консултирам! Heart Eyes

# 476
  • София
Бързам да се похваля с великолепните гоблени, които току що получих от Вишенка (хиляди благодарности и за кутийката за мъниста  Hug Hug Hug)

# 477
  • Балчик
Деси,честито.  bouquet

Някой има ли четлива схема на този календар, може и в РМ:

# 478
  • UK/София

Леле,-=Деси=-  , колко здрави нерви трябва да имаш за да нанижеш всички тези мъниста..... Simple SmileЧестито, пожелавам ти приятно шиене! Hug

# 479
  • София

Леле,-=Деси=-  , колко здрави нерви трябва да имаш за да нанижеш всички тези мъниста..... Simple SmileЧестито, пожелавам ти приятно шиене! Hug

Джема, Биляна, благодаря!  Hug

В интерес на истината, става страшно бързо Peace Много ме сърбят ръцете да го започна, но искам първо да си довърша "Риолиса" и чак тогава са мънистата

Общи условия

Активация на акаунт