„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 655
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Flip, тоя филм го гледахме вече преди няколко дни. Не е интересно. Дай нещо по-оригинално.
Въпреки, че децата явно отново се забавляват... Laughing

Благодаря на Jarrita, че не обвинява транснационалните корпорации, международното положение и природните бедствия за постъпките си и че не казва на черното бяло, както повечето словоблудстващи и адвокатстващи.

# 781
Какво по-оригинално и интересно от теб  Laughing

# 782
vl, Елица, май неправилният човек нападате.
Не знам дали Флип ще се включи и кога, та да споделя - доколкото съм схванала от други теми, тя живее природосъобразно и е непушач.

Нещо сте поизключили чувството си за хумор, а то е нужно дори в най-сериозните теми  Grinning

# 783
  • Насред хаоса

Къде пише, че може??? Ами щом едно нещо не е забранено, това значи, че е разрешено! Не предполагах, че дотолкова ще свалиш нивото на разговора.
Това, че се включваш и толкова упорито критикуваш нас означава, че имаш проблем!
Ние не налагаме нашата воля и разбиране, а просто копнеем за малко по-чист въздух и по-малко неприятни емоции. Не го ли разбра??? Колко пъти трябва да напиша, че е нормално само най-близките да критикуват пушачите персонално и да им говорят за тяхното здраве? На какъв език трябва да напиша тези неща, за да ги разбереш???
Къде тук те критикувам, че пушиш???
О, извинете, че Ви принудих да слезете на това ниво на разговор. Пушенето е забранено на обществени места. Което си означава, че е забранено. В дома ми и на места за пушачи си е разрешено. Не виждам с какво ви се замърсява *чистият* въздух, ако не ходите на места за пушачи. Като ви пречи на открито и ви причинява отрицателни емоции, пък не си търсите правата. Не критикувам, а си браня правото на избор. Ами утре някой може да не хареса храната, с която се храня, облеклото, с което се обличам, прическата, която си правя, и да претендира, че му вредя на храносмилането и представата за външен вид. И да, близките могат да дават съвети и мнение.

# 784
Не знам дали Флип ще се включи и кога, та да споделя - доколкото съм схванала от други теми, тя живее природосъобразно и е непушач.

Нещо сте поизключили чувството си за хумор, а то е нужно дори в най-сериозните теми  Grinning

Това нейно включване не е хумор, а лигавене! Разбирам, че ти е приятелка, но трябва да си понесе упреците за лигавото поведение.
Посоченият от мен цитат точно отговаря на включването и.

# 785
  • София

Нещо сте поизключили чувството си за хумор, а то е нужно дори в най-сериозните теми  Grinning

Не зная кой и какво се включва и изключва, ама така ви бъркам в очичките, че още малко в контакта ще се включите.  Laughing

А хуморът явно се изразява в еднотипни подмятания при липса на аргументи, съпроводени с поне 3 емотикона на ред. Големи шегаджии. Laughing
 В някой форум за подрастващи може да е по-подходящо да се изявявате.

# 786
Не я познавам, освен като Флип от форума. И определено обичам да я чета. А всеки е свободен да възприема нещата както намери за добре. Просто споделих, че упреквате човек, който евентуално би могъл да ви подкрепи.

# 787

Не зная кой и какво се включва и изключва, ама така ви бъркам в очичките, че още малко в контакта ще се включите.  Laughing

Тъжна работа....  Tired

# 788
не, фанатизирана

# 789

Къде пише, че може??? Ами щом едно нещо не е забранено, това значи, че е разрешено! Не предполагах, че дотолкова ще свалиш нивото на разговора.
Това, че се включваш и толкова упорито критикуваш нас означава, че имаш проблем!
Ние не налагаме нашата воля и разбиране, а просто копнеем за малко по-чист въздух и по-малко неприятни емоции. Не го ли разбра??? Колко пъти трябва да напиша, че е нормално само най-близките да критикуват пушачите персонално и да им говорят за тяхното здраве? На какъв език трябва да напиша тези неща, за да ги разбереш???
Къде тук те критикувам, че пушиш???
О, извинете, че Ви принудих да слезете на това ниво на разговор. Пушенето е забранено на обществени места. Което си означава, че е забранено. В дома ми и на места за пушачи си е разрешено. Не виждам с какво ви се замърсява *чистият* въздух, ако не ходите на места за пушачи. Като ви пречи на открито и ви причинява отрицателни емоции, пък не си търсите правата. Не критикувам, а си браня правото на избор. Ами утре някой може да не хареса храната, с която се храня, облеклото, с което се обличам, прическата, която си правя, и да претендира, че му вредя на храносмилането и представата за външен вид. И да, близките могат да дават съвети и мнение.

Пак демагостваш! Какво ядеш и как се обличаш са неща НЕСРАВНИМИ  с цигарения дим, който щем не щем дишаме! И кой ще тръгне да те критикува по тези въпроси???
Вече дадох конкретни примери за пушене на разрешени места, което пречи на хората. Върни се назад и пак ги прочети! Никой не нарушава твоето право на избор и не те критикува за това, че пушиш! Ако искаш и покрай детето си прави лисичарник, проблемът си е ваш! Ако е така, твоите близки да те критикуват, ние пишещите тук нямаме такъв ангажимент!!! Колко пъти трябва да го повторя???????

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 15:39 от vl

# 790
В някой форум за подрастващи може да е по-подходящо да се изявявате.

Ма то изявите ни много зависят от събеседниците.

Ох, аз се смея с глас вече  hahaha

# 791

Вече дадох конкретни примери за пушене на разрешени места, което пречи на хората.

Оплачи се където трябва:" Пък тези гадни хора пушат където им е разрешено" Sad hahaha
 Разрешено им е на хората да пушат-ми,пушат си  Laughing

Аааа,"колко пъти да повторя"  hahaha hahaha hahaha

# 792

Вече дадох конкретни примери за пушене на разрешени места, което пречи на хората.

Оплачи се където трябва:" Пък тези гадни хора пушат където им е разрешено" Sad hahaha
 Разрешено им е на хората да пушат-ми,пушат си  Laughing

Аааа,"колко пъти да повторя"  hahaha hahaha hahaha

Нямам намерение да се оплаквам другаде. То няма и смисъл. Писането тук във форумите ми е достатъчно. Но явно за някои не е достатъчно веднъж да кажем нещо. Не успяват да го осмислят и пак си знаят тяхното. И да ми се смееш и да не ми се смееш, не ме дразниш! Но никой от вас не отговори какъв е вашият проблем, свързан с нашата критика.
Не успяхте да водите принципен разговор и поради това започнахте да се лигавите. Даже ти вчера поиска заключването на темата. Защо, с какво ти пречи тя?

# 793
Аз нямам проблем с виртуална критика.
Ама си е смешно де  Joy

# 794

Няма намерение да се оплаквам другаде. То няма и смисъл. Писането тук във форумите ми е достатъчно.

A, призна си най-сетне - не искаш да се прави нещо реално, а само да си излееш мъката.  hahaha

Страхотен цирк стана темата.

Общи условия

Активация на акаунт