„Всичко ще направя за това дете!” и пушенето

• 45 693
  • 1 437
  •   2
Отговори
# 915
  • Насред хаоса
Joy Така мислех, ама видях, че Трещи някъде му/й говори в женски род, та съвсем се притесних за пушаческото си съзнание.  Rolling Eyes

# 916
Той за себе си говори в мъжки род, аз му вярвам без сянка от съмнение.  Naughty Mr. Green

# 917
Joy Така мислех, ама видях, че Трещи някъде му/й говори в женски род, та съвсем се притесних за пушаческото си съзнание.  Rolling Eyes

Ай сега, не съм го проверявала.  И няма да рискувам, защото ще ме изхвърли с цигарата след.

# 918
vl,не знам Някога Колко са ги преследвали/пушачите/, но е факт, че пушеха като комини.От преследването ще да е-така фанатично.

Учениците са пушели като комини??? Наистина ли точно това си спомняш? Не пиша, че са преследвали всички пушачи! Преследваха само пушачите-ученици!

# 919
хаха, аз тук неинформиран за вредата от цигарите не видях, пак си смучете от пръстите. Crazyи за да не се объркаш нещо-аз съм непушач, уж трябва да ме дразнят пушачите, ама нещо не ми се получава, може би наистина заради истеричните ви вопли тук. Whistling

Дали пък не ни послъгваш в момента???? Такъв случай наистина не ми е познат-непушач да се лигави с непушачи и да нарича техните критики "истерични вопли"!!!????

Тази ГЛУПАВА РАЗПРАВИЯ може да продължи и до Нова година. И каква ще бъде ползата от написаните глупости в нея? Повече продадени цигари? Никак не е сигурно....Мечтайте си за по-големи печалби.
А аз наивно се надявах, че поне такава тема ще бъде пощадена от глупости и лигавене. Тя е ТВЪРДЕ СЕРИОЗНА!

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 16:30 от vl

# 920
vl,не знам Някога Колко са ги преследвали/пушачите/, но е факт, че пушеха като комини.От преследването ще да е-така фанатично.

Учениците са пушели като комини??? Наистина ли точно това си спомняш? Не пиша, че са преследвали всички пушачи! Преследваха само пушачите-ученици!

Лъжеш.Баща ми е Пушещ ученик бил.Извън училище никой не го е гонил.Да се пуши в училище е забранено и днес и днес гонят за това.Ма много неподготвени сте за урока тук, лошо, Седларов, лошо...

# 921

Лъжеш.Баща ми е Пушещ ученик бил.Извън училище никой не го е гонил.Да се пуши в училище е забранено и днес.Ма много неподготвени сте за урока тук, лошо, Седларов, лошо...

Е, ти прекали! Ти лъжеш в момента! Ходеха даже в парковете да ги ловят!!! Това, че не са хванали баща ти, не може да ни служи да определяме какво наистина е било в онези времена!
Преследваха и тези, които не спазват вечерния час и тези, които ходят на църква! Минало незабравимо!
Да се пуши в у-ще сега може да е забранено, но покрай у-ще е разрешено! Точно това написах по-назад. И въпросът ми беше кой, кога и защо го разреши???

# 922
Голям праз, скъсали са му веднъж дънките.На един ашлак наскоро ухото му скъсаха заради цигара.
Хвала, че не сме религиозни поне.
Амин...
ПалнИ една.Наистина имате нужда.Остра. Crazy

# 923
Голям праз, скъсали са му веднъж дънките.
Хвала, че не сме религиозни поне.
Амин...

Но кого са скъсали дънките? Само религиозните ли трябва да посещават църква според теб?

# 924
Не ми намесвай богове, аз съм атеист и темата е за това, че някаква жена забременяла и не е отказала от раз цигарите.
МолИМ те.

# 925
Не ми намесвай богове, аз съм атеист и темата е за това, че някаква жена забременяла и не е отказала от раз цигарите.
МолИМ те.

Обаче ТИ измести темата, не аз! Пък ако щеш вярвай в божествеността на Ленин, Сталин и Димитров, проблемът си е твой!

# 926
ок, , каква драма, нека да съм аз, сега-да взема да я върна:...и темата е за това, че някаква жена забременяла и не е отказала от раз цигарите.
 Mr. Green

# 927
Защо не продължите на лични, а?

# 928
до тук всички на лични ли си пишеха?
трети опит:
...и темата е за това, че някаква жена забременяла и не е отказала от раз цигарите.

Hug

# 929
Защо не продължите на лични, а?

Идеята е добра, обаче такива като нея се стремят към ефектност. А ЛС няма да станат публични и няма да е интересно. Ако получава хонорар за тези "свои творения", едва ли тогава ще получи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт