Синдром на Даун /за нашите Слънчеви Деца/ - 12

• 81 049
  • 495
  •   1
Отговори
# 105
За родителите, които имат време да търсят и говорят немски език: Срещнахме един лекар - германец, който ни информира за някакъв метод, открит от негов колега - д-р Тойрер (Theurer?), чрез който се повлияват морфологичните белези на СД (специфична форма на очите и устата и други). Фирмата се казва Vitorgan, а методът Zell Therapie. Ние не говорим немски, затова призоваваме, ако някой от родителите говори езика, да се разрови из нета и да информира всички. Благодарим предварително.

# 106
Честит празник на всички!  Hug Днес е празник на християнското семейство! Пожелавам много, много семейно щастие и уют!   bouquet

# 107
Здравейте, пак съм аз  Laughing В други ден Поли е на телк комисия. Моля дайте съвети как да се държа за да вземе Поли по-голям процент? Ако някой има опит тук в Стара Загора с трета комисия, моля и той да се включи. Всеки съвет ще ми е много ценен  Grinning Целувки на бонбоните  Heart Eyes

# 108
За родителите, които имат време да търсят и говорят немски език: Срещнахме един лекар - германец, който ни информира за някакъв метод, открит от негов колега - д-р Тойрер (Theurer?), чрез който се повлияват морфологичните белези на СД (специфична форма на очите и устата и други). Фирмата се казва Vitorgan, а методът Zell Therapie.
Не знам немски, но намерих сайта и с преводача на програмата го прочетох. Не знам как ще помогнат тези живи клетки на нашите деца. Прочетете го и вие и ако някой има идея да пише  Praynig
http://www.living-cell-therapy.com/index.php?option=com_content& … id=16&lang=de

# 109
 Ето и част от сайта преведен на бг

--------------------------------------------------------------------------------
Ние живеем в забързаното време, което изискват в сила ограничение и стрес са най-сигурният в енергетиката. На биологичното стареене започва - като научни изследвания са показали, вече от 30 На възраст. За всеки, който иска да се конкурират и трябва да се конкурират, например в професията, към пресния лечение клетка осигури начин за напълно естествен начин да се подмлади - без химикали.

С живи клетки лечението, искаме да постигнем общо съживяване на целия организъм. Съживяване, подобряване на жизнения тонус, повишена активност, стабилизиране на психичното функциониране, увеличаване на общата устойчивост и защитни характеристики. Ето защо, пресни лечение клетки не само ще изградят в напреднала възраст и дългогодишен болестни процеси, но вече се използва за профилактика през последните години. Освен това, пресни клетъчна терапия за различни нарушения на здравето - също се използва за предотвратяване на:

Преждевременно износване, деградация, и застаряването на населението

като симптоми на "болест мениджър", умора - дори и след операцията, разсеяност, лоша концентрация, сън, тревога и т.н.
 Функционалните структури с нарушения vanguards сърцето и кръвоносната

Durcbblutungsstörungen пример на мозъка и крайниците, както и нарушения, причинени от атеросклероза.

Функционални и дегенеративни повреди

като бъбреците и стомашно-чревния тракт, хроничен запек и преждевременно износване на гръбначния стълб и ставите.
 Дисфункция на жлезите с вътрешна секреция

Те включват нарушения в менструалния цикъл, симптомите на менопаузата, нарушения в растежа, с жлези вина основава наднормено тегло, диабет последствия метаболизма.

Въз основа на алергични заболявания

като сенна хрема, уртикария, алергични кожни заболявания, алергични ринити, бронхиална астма.

Укрепване на собствените защитни сили на организма.
. Ние сме тук само част от жалбите, по-горе, където пресни клетъчна терапия е показан Ние не препоръчваме ново лечение клетки, включително на:

Инфекциозни заболявания
Все пак остра инфекция бездомни животни, например за зъбите и сливиците
Психични заболявания

# 110
  • Раднево
Стефи
рецепта за поведение немога да дам. Два пъти сме били и двата пъти бяха различни членовете на лекарската комисия. По принцип са добронамерени.Първото ни ходене беше доста късно около третата година.Дадоха ни 100% за две или три години не помня. На второто ходене ни определиха  70% за 10 години.
Честно казано не са много нещата на които няма да имате право ако не сте със 100%.
Успех.

# 111
Здравейте на всички! Днес бяхме на телк и ни дадоха 51% без чужда помощ. Благодаря на Радко от Раднево, Миленка от Бургас, Хриси от Силистра и Ваня от Казанлък за съветите!  Hug   bouquet

# 112
# 113
Здравейте и от нас! Малко се позагубих ,но баткото вече втора седмица е с много хубава кашлица и почти не ми остава време!
Някой знае ли какво е станало с малкото слънчице Вики???  Praynig
Инфото за варненските лекари ми беше много полезна благодаря на gpg_varna 
Стефи .....  мина и вашия телк..... защо без чужда помощ ?
Хеййй мацета имам хубава новина.... Получих предложение за брак от мъжо ми(нали не сме женени).Миналата вечер се поскрахаме ,а снощи когато се прибра от работа си сипахме по едно питие....и поедно време ми казва наздраве...вдигам чашата и чувам нещо да  дрънчи ,гледам вътре-пръстеннн Simple Smile онемях! Той стана,изкара го ,падна на колене и ми предложи!Разплаках се от щастие , и разбира се казах "ДА" и така догодина ще има сватба ,живот и здраве!
Пламката е добре ,расте и не се спира !
Хайде майчета дано и при вас всичко да е наред! Хубава вечер и много  Hug Hug Hug на вас и слънчицата ви!

# 114
  • Раднево
Щастливка !
радвам се за вас
 Hug Hug

# 115
Хей,Плами,поздравления!Дано в новата година се случват и чуват само такива хубави неща!Желая Ви много щастие и като стане ред за сватба да почерпиш!!

# 116
Пламенка честито Hug family.И дано щастливите мигове да ви преследват през целия ви съвместен живот. lovekiss dancing

# 117
Пламенка много Ви се радвам! Бъдете щастливи и обградени с много деца и любов Heart Eyes

Честит имен ден на Климент, да е здрав и палав и да се сеща по-често за Валя newsm51 newsm51

# 118
Честито, Пламенка  Two Hearts Нека от сега на нататък да ви върви по вода и да ви е гладък семейният път  newsm75 Ако е имало нещо лошо да остане в миналото, в бъдеще само веселие и хубави моменти  moresmile   bouquet

# 119
 newsm51 newsm51 smile3501  честито и от нас на Пламенка !!!!! и пожелавам на всички  да се случват само хубави неща ,без да чакаме Нова година  newsm10 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт