Синдром на Даун /за нашите Слънчеви Деца/ - 12

• 81 355
  • 495
  •   1
Отговори
# 465
Привет на всички и от нас!За съжаление и тази година не можах ме да дойдем на празника.Искам да ви споделя,че за мен посещението в масово училище е абсолютно безсмислено за моето дете Влади.Програмата е такава,че надали ще успее да научи нещо.Но съм за посещение в масова детска градина.Мисля ,че това много му помогна да усвой някой неща.Факт е че в градината имах ме асистент,защото няма как да се получат нещата по друг начин.Записах го първокласник в специалното училище .В класа са 6 деца.Мога да кажа че госпожата ни е страхотна,защото даже и в почивните дни Влади иска да ходи на училище Simple Smile .Научи азбуката .С говора не сме напреднали и не обичаме числата.Това е за сега.Поздрави на всички Simple Smile

# 466
Здравейте!
Извинявам се,ако въпроса ми не е уместен за темата ви.
Възможно ли е бебе да е на 4 месеца и да е със Синдром на Даун ,но все още никой да не е забелязал това?Нито при раждането, нито педиатъра?

# 467
  • Раднево
Може !!
На нас ни го казаха когато бяхме на 2-3 месеца
Тук отдавна се разпадна групата
Потърси ни във Фейсбук
ако ли не -- пиши ми на лични  ще направим връзка, имаме хора и от Пловдив
Поздрави !

# 468
Здравейте на всички! И аз не съм влизала скоро тук, макар че аз самата много обичам да влизам и да чета назад писанките на мамите и татковците, защото са много полезни за мен, а какво да кажем за новите родители. Съжалявам, че спряхме да пишем тук за кураж на новите родители.
Искам и тук да изкажа нашите благодарности на организаторите за летния лагер на децата ни   bouquet Това беше най-щастливото събитие за децата  Hug Прегръдки и целувки за хората, които направиха това събитие реалност!
simona06, имаме в групата такива случаи, не са установили синдрома от родилният дом и родителите разбират след няколко месеца. Разкажи ни за какво става въпрос, какво можем да ти помогнем? Аз мога да кажа, че след раждането на моята Поли се чувствам истински щастлива Simple Smile Тя ме дарява с много любов и усмивки  Heart Eyes Ходи в масова детска градина и доколкото ми казват от там се чувствала добре, децата много й се радвали.
Някой има ли програма за педагогическо захранване? Все още не мога да я науча да дъвче, според психолози при нея било психологичен проблем, защото тя като види твърда храна и веднага я хвърля, като й сложа късче хляб на кътниците, веднага го плюе  Thinking Но борбата продължава  Laughing
Чао на всички и целувки на слънчовците  Heart Eyes

# 469
 Шокирана съм! В 24 часа пише, че социални работници малтретират момченце със синдром на Даун.
Вижте сами:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1890159.И вместо да се вземат мерки, ще изкарат майката виновна!Безобразие!Трябва нещо да се промени!

# 470
miloto73, тази информация отдавна излезе, но не се доказа, че е било малтретирано детето. И случая се потули.  Cry

# 471
Здравейте от нас,лятото върви с пълна пара,тук обаче рядко се пише!!Добре че намират начин новите мами да ни откриват!!Надявам се,че всички малчовци и по-големи са здрави и се наслаждават на моренцето и хубавото лято!!

# 472
miloto73, тази информация отдавна излезе, но не се доказа, че е било малтретирано детето. И случая се потули.  Cry
   То пък у нас, какво ли се доказва! Sad

# 473
Здравейте от нас,лятото върви с пълна пара,тук обаче рядко се пише!!Добре че намират начин новите мами да ни откриват!!Надявам се,че всички малчовци и по-големи са здрави и се наслаждават на моренцето и хубавото лято!!

Скоро четох статия за една от вашите мами-журналистка, не мога да се сетя за името, но много ме впечатли-освен слънчево момиченце, има и един батко, които е бил първият, адекватно-реагирал на сестричката си.....той подкрепил майка си в първите моменти, изобщо като четеш такива неща и си казваш, абе има надежда за тази държава.....

# 474
Оооо, да! Тази мама е нашата вдъхновителка и даваща кураж, че всичко можем да постигнем за нашите деца, ако действаме заедно Grinning , казва се Тони Маринова   bouquet

# 475
Приятели,пожелавам на всички прекрасна Нова година, изпълнена с много красиви емоции!
Бъдете живи , здрави, обичани и обичащи и не спирайте да мечтаете!Целувки на вашите слънчеви деца от моето семейство и от моето слънчево момиченце Христослава!

# 476
Благодарим ти, Ванче от нашето семейство   bouquet Нека през 2014 година бъдем по-добри и по-слънчеви, като нашите деца! Има много да се учим от тях  Laughing Весела Нова година  Hug

# 477
здравейте,
във вечерната емисия на по света и у нас , обзора за изминалата година чух една много интересна новина,
а именно , че учени в сащ са успели да неутрализират трета хромозома 21 успешно и резултатите били впечатляващи.
тестовете са върху мишки, като се очаква в близките години това да е успешното лечение но генетичните болести.
имате ли по-подробна информация за това.
http://bnt.bg/news/nauka-i-tehnologii/nauchnite-otkritiya-prez-2013-g

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 22:06 от usmihnelka

# 478
здравейте,
във вечерната емисия на по света и у нас , обзора за изминалата година чух една много интересна новина,
а именно , че учени в сащ са успели да неутрализират трета хромозома 21 успешно и резултатите били впечатляващи.
тестовете са върху мишки, като се очаква в близките години това да е успешното лечение но генетичните болести.
Страхотно! Все пак медицината се развива с доста бързи темпове, особено през последните години и дано през 2014 година да има много добри резултати в борбата срещу много болести!

# 479
здравейте,
Страхотно! Все пак медицината се развива с доста бързи темпове, особено през последните години и дано през 2014 година да има много добри резултати в борбата срещу много болести!

Ние преди време бяхме попаднали на информация, че лекарка в Израел е успяла да неутрализира третата 21-ва хромозома чрез информационно въздействие. Като резултат е настъпило изменение във външните белези на децата. Нямам точна информация как се е развила методиката. Но не се съмнявам, че е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт