Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, сега намерих темата и доста разгледах, предстои ми да правя питка за прощъпулник , та малко открднати идейки. Записвам се да следя темата , че много обичам да меся тесто, напоследък хич нямам време засъжаление. Но поне да следя темата. Благодаря за това, че толкова дълго сте я водили и сте така любезни в отговорите. Heart Eyes

# 46
  • Сливен
тази вече правих две питки

# 47
  • Ямбол
miriams28
по коя рецепта е втората със сусама
браво,похвали

# 48
  • Сливен
никид и двете са направени по "Короната на готвачката," но с различно оформление
ето тук съм описала стъпките http://kitchen-miriams28.blogspot.com/2011/10/blog-post_14.html

# 49
  • Ямбол
miriams28,благодаря много за експресния отговор.
Още утре ще експериментирам с 1/2 доза

# 50
  • Сливен
ще чакаме отчет  Hug Party

# 51
Поздравления момичета
ЗИЧЕ много вкусно изглежда,ще го пробвам това хлябче   bouquet
miriams28  прекрасни са и двете питки  bouquet
баничката за тази сутрин остава без снимка защото я поизгорих  Sad

# 52
  • Ямбол
направих я днес,след като бухна,направих 1 голяяям фитил и после в кръгла тава го навих с разстояние ,като охлюв,,поръсих с мак сусам,стана супер мек и с хубава коричка,благодаря за рецептата.

# 53
  • сред люляците
Я и аз да се запиша с една Селска пърленка

# 54
  • Varna
Здравейте, направих питка за рождения ден на каката ни, но розичките които правя от горе за украса винаги ми влизат на вътре в питката, уж ги разточвам листенцата много тънки да не стават дебели Confused ..... винаги става една вдлъбнатина на вътре. Розичките ги слагам след като съм оформила и питката е втасала. Дайте ми съвет какво трябва да направя

# 55
Здравейте, направих питка за рождения ден на каката ни, но розичките които правя от горе за украса винаги ми влизат на вътре в питката, ........

galkakm, покажи я, така е малко трудно да се гадае. Мисля, че е нормално малко да потънат, виж питката на marulka_s, ето на Пепика как стоят, на vesi_rn , на Ивейн, инцидентно попаднах на тези, имаше и с оцветени розички, но не ги намирам. Просто не си представям как са пропаднали твоите. newsm78

# 56
  • Varna
http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25356469 Благодаря за бързия отговор Лабрекс   bouquet
Разгледах цветята, много са хубави всички. Питката я оформих пак както последната от сайта на Valentina Zurkan, използвах тава в която до сега не съм пекла питки, за да стане по-висока уж Simple Smile е не се вижда от горе красивото усукано оформление, абе има още какво да се учи.

# 57
Не знам, гледах, гледах снимките, верно, че не е на живо, а на снимки, но на мен питката ми хареса. И розичките са си на място, леко потънали, но стоят добре. Ако пък ти стърчаха най-отгоре на питката, мисля, че нямаше да е по-хубаво. И дори си оцветила тестото, пък аз одеве се изтрепах да търся оцветени розички и така и не намерих. Там, където е с детето на снимката, съвсем хубава питка си е. Това, дето не личат отчетливо усуванията е от тестото, ако е по-твърдо, ще личат, при по-мекото не става така, но пък питките от твърдо тесто не са така вкусни, като тези от по-мекото. Така че, мисля, че си в златната среда, и вкусна и красива питка!  bouquet

# 58
  • Varna
Детето на снимката е синът ми:-) облизва се около питката и иска да и види сметката Heart Eyes  благодаря ти   bouquet

# 59
Мами с ваша помощ ето какво сътворих за прощъпулника  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1131434643308.2020733.1150514131&type=1&l=20f4fe65bb
надявам се така да я видите защото немога да прикачам снимки .
Исках да се получи слънчава, с вашите трудно ще се сравнява  но аз си я харесвам Simple Smile нали си е моята.

Общи условия

Активация на акаунт