Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 029
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Мами с ваша помощ ето какво сътворих за прощъпулника  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1131434643308.2020733.1 … &l=20f4fe65bb
надявам се така да я видите защото немога да прикачам снимки .
Исках да се получи слънчава, с вашите трудно ще се сравнява  но аз си я харесвам Simple Smile нали си е моята.

Ето я:

Хубава ти е питката, обувчиците са много сладки! Peace  bouquet

# 61
  • Ямбол
zarat,на нас скоро може да ни предстои,дай си номера за поръчка на такава стрхотна питка,идеята с обувчиците ие просто великолепна за повода  Hug

# 62
  • София
Супер си е питката zarat  даже ми ида да си гризна  Whistling
А понеже Лабрексчето е виновна сега съм замесила и аз и да видя ще се справя ли да я направя като нея,ако ли не нема да ви я показвам  Crossing Arms
и не е много за показване,ама да не правите като мен  ooooh!
ето я без жълтък
тук е намазана
изпечена
Е поне е вкусна нищо ,че разлях формата и образно казано нищо не направих  Joy

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 16:06 от didolinaa

# 63
Е поне е вкусна нищо ,че разлях формата и образно казано нищо не направих  Joy

didolinaa, мисля си, че тоя модел трябва да се прави с по-твърдо тесто, за да са отчетливи шарките, но не съм сигурна, че питката ще е толкова вкусна, както от по-мекото. Така че, важното е, че е била вкусна, но според мен и формата ти изглежда май по-добре от моята. Peace Пък и от пръв път е нормално да не стане идеална, трябва да се отработи! Пробвай и другите модели, като че ли по-лесно и по-добре се получават!  bouquet

# 64
  • София
Момичета ,искам да ви благодаря за съветите и подкрепата за питка за прощапулника на моето момиченце  Hug .Много ми се иска да покажа и творението си /не е кой знае какво ,но за пръв опит мисля ,че е супер  Mr. Green / ,но съм си затрила кабела на фотоапарата ,така че друг път ще е  Grinning .

# 65
  • София
Да права си Лабрекс,тестото ми бе по меко,но и ножа ми бе калпав,а и бързах.Тестото винаги ми бухва повече заради това,че го меся в машината.Ама на ръка толкова пухкаво не мога да го докарам  Peace а и двете китки ме болят за да меся на ръка

# 66
  • Бургас
За пореден път приготвям този житен клас. Много е приятен за оформяне и крайния резултат е много ефектен. Идеята и рецептата съм я взела от http://kulinarensvqt.blogspot.com/2009/10/4.html

# 67
Лабрексче,подстрекателке и аз се опитах да направя нещо по линковете и стигнах до същото заключение че тестото трябва да е по твърдо.Ето и моя опит,не много добър

зарат,много си е хубава питката,а обущетата са супер.
Дидолинка,важното е че е била вкусна.И моята също та и не се ядосвах много за вида и.
ninfil ,страхотно изглежда този житен клас.

# 68
Момичета страхотни вкусотий правите. #Crazy Аз ви моля за оформлението на една пита която тея дни за повод ми трябва и искам да направя. Не си спомням на кого беше , само се сещам , че се правеше плетката като сладкарски рози  newsm78 newsm78 Предварително Ви благодаря Hug  bouquet

# 69
Лабрексче,подстрекателке и аз се опитах да направя нещо по линковете и стигнах до същото заключение че тестото трябва да е по твърдо.Ето и моя опит,не много добър

ditsan, супер е!  bouquet Има някои, една съседка на майка, например, които си месят по-твърдо тестото, е, ама на мен по не са ми вкусни такива питки. Нали пък и трябва да му е сладко на човек, няма само да се фука с вида и. Grinning Абе, ще взема да се прежаля, ще си повтвърдя някой път тестото, ама малко, и ще пробвам да видим колко по-хубава ще стане. Peace

ninfil, красива питка!  bouquet

# 70
  • София
SvetletoS , ето този линк на Polin_a http://www.album.bg/polin_a/images/27829394/, мисля че ще ти свърши работа. И аз много харесвам това оформление и често го използвам Peace

Ето и нагледно:

А това е последната- Питка с белтъци, по рецепта на Ilrai78  bouquet

# 71
Pinki_81 не знаеш колко съм ти благодарна точно това търсех дано се справя и постигна такава съвършенна красота . Благодаря  bouquet

# 72
  • Сливен
за свекърва ми ,която днес е именничка

# 73

Pinki_81 , хубави питки!  bouquet
miriams28, чудна питка си направила за свекървата, няма начин да не го оцени!  bouquet  chef

Аз продължавам с В.Цуркан, поредната питка. Като се изключи, че се заплеснах и не притиснах между листчетата с пръчица, все пак стана сравнително добре. Важното е, че беше мекичка и много вкусна! Peace

# 74
miriams28 както и във ФБ и тук да кажа много е хубава   bouquet, надявам се че именичката също я е харесала.
labrex това красиво цвете с какво тесто го сътвори- универсалното ли?
Тази седмица неделята беше с малки кифлички -банички както ги нарече сина ми
тези са си със сирене

този охлюв с топено сирене

Общи условия

Активация на акаунт