Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 140 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
miriams28 отново си показала страхотна питка  bouquet
еликсир ще се почерпя с хлебче;
lu4a много добре изглежда
vesi_nn много хубаво е станало цветето и докато сме на вълна цвете ето и моето цветище Embarassed Embarassed
Ами labrex и аз този път оформих и после оставих да втаса,ама друг път правя половин доза а сега пуста лакомия ето резултата,не че не се изяде ама ми се щеше друго да е
преди да втаса
крайния резултат
и да почерпя за завръщането на половинката

# 91
...........,не че не се изяде ама ми се щеше друго да е.......

J_M_M, за мен това е важното, да се изяде, а не да хвърлям, мисля си, че половинката ти е бил доволен от топлата и вкусна питка, надали толкова го е вълнувала формата. Може и да не съм права, де, винаги има изключения, но поне мъжете около мен чак толкова не ги вълнува естетиката, гледат да е вкусно и повече. Wink Grinning Сладките ти много идейни!  bouquet

lu4a, и ти си навъртяла едни красотиии!  bouquet  chef

# 92
  • сред люляците
Мила Лабрекс, можеш да се чувстваш много "виновна"   bouquet за всичките тези красоти, които са се наредили в предните постове. А и не само там. И аз показвам една такава - прекрасно се получи оформлението при мен - но аз добавих шунка и кашкавал и се получи
Питка с шунка и кашкавал

Браво на всички момичета!   bouquet Прекрасни неща сте сътворили!

# 93
J_M_M  и Веси-благодаря ви,момичета!  bouquet

Луча,честит ти рожденник,супер ти е питката! Peace
А също и на Илианчето,J_M_M  и Весето-как да не се пресегне човек за едно парченце,великолепни са! Hug

# 94
Мила Лабрекс, можеш да се чувстваш много "виновна"   bouquet за всичките тези красоти, които са се наредили в предните постове. А и не само там. И аз показвам една такава - прекрасно се получи оформлението при мен - но аз добавих шунка и кашкавал и се получи
Питка с шунка и кашкавал

Мила Илияна, страхотна ти е питката, най-близката до оригиналите, много, много е красива и така отчетливо се виждат всичките завъртулки! Браво, майсторка си, поздравления!  bouquet  chef А пък с тия екстри вътре........мммм, само мога да си представям! Heart Eyes Crazy Ще ти крада идеята!  PeaceТо ти доброволно си я дала, де! Wink Grinning

еликсир, зло да те пропуска, не знам де съм гледала, та не съм видяла хлебчето, много апетитно и бухнало!  bouquet  chef Ама то тук от толкова красоти, човек разноглед става! Embarassed

elizabet_s, прави питка и зарязвай диетата за един ден, пък после ще наваксваш! Grinning  bouquet

# 95
Лабрекс,радвам се,че го забеляза,благодаря ти,мила!  bouquet

# 96
Благодаря на всички ви!  bouquet Похвалата от майсторки  като вас е от голямо значение за мен Hug

# 97
  • Varna
Тази вечер малкия си поръча питка със сирене  Grinning много вкусна беше http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25492774
От линка на Лабрекс   bouquet

# 98
Тази вечер малкия си поръча питка със сирене  Grinning много вкусна беше

galkakm, ама направо на снимките и личи, че е много вкусна! Heart Eyes Ех, де да можех да си поръчам и аз една такава питка........Чудничка е!  bouquet Разглеждах ти албума, ти май всички модели си пробвала вече! Peace

# 99
Галка,супер ти е питката!  bouquet
Само ти предлагам тук и в отчетната да си слагаш направо снимките,а не линк към тях,защото така веднага ще грейнат на екрана,а иначе кой цъкнал,кой не..... Hug

# 100
Илианче, супер ти е питката, тъкмо по мой вкус - с месце   bouquet Докарала си я като за изложба. Ама тя Лабрексчето е виновна  Hug само ни търси занимание за свободното ни време.
Галка, много си задобряла, питката ти е суперска  bouquet. Веси, както всичко останало, така и питките ги правиш с любов. J_M_M   Hug бисквитките с трикольора са много идейни, заплювам си ги.
Еликсирче, това хлебче хич няма да му простя,  eat с бучка сиренце или сланинка мммм....

Аз също правих питки, ама малко изпуснах фотото  Confused и нИмоЖа да ги покажа .....

# 101
# 102
  • София
Малиии, какви красоти.и... Записвам се, да се науча...

# 103
  • Varna
Благодаря ви Hug Научиха ме да качвам най накрая и аз снимки. Добре че е мъжа ми  Embarassed

# 104
Един въпрос към майсторките на питките, какви трябва да са размерите на тавата за да стане висока и в същото време да не прелива питка замесена от 1кг.брашно?

Общи условия

Активация на акаунт