От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро ,
тук сме си и сме си 2 в 1  Heart Eyes
Ренденце , звучиш по-добре , и нали е и петък , да ти е много усмихнат и положителен деня.   bouquet
pettesa , и аз, все това си повтарям , на моменти съм толкова спокойна , на моменти ме обзема паника, благодаря ти  Hug
Блонди ,  Hug
ant G , да е жив и здрав мъжа ти и скоро да го изненадаш така исканите две чертички, не отписвай месеца щом има още време. Бъдете заедно , щастливи и влюбени и скоро мама и татко   bouquet
Niya_Petrova , дано да е инплантация и скоро да се повалиш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз отивам да гладя дрешки и пелени , че все го отлагах , ама сега е по-хладно и е време да го свърша  1ironing
Успешен и хубав ден на всички и много заразен син прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 136
  • В градината...
ant G, дано скоро зарадваш половинката с най-чудесния подарък!
Да, утре е събота, но днес е петък и съм на гинеколог- за пръв път след 2 години. Стомахът ми се свива и ми горчи в устата от страх. От 4 дни вече съм на еутирокс - поне направих някаква крачка напред. Преди две години нямах абсолютно никакви ненаред неща - всичко ми беше о.к. А сега - ТСХ-то ми се вдигнало, дано няма друго и само това да е  Praynig

# 137
Добро утро  Hug

Ант, честит ти рожденник и дано много скоро му подариш най- хубавия подарък  Hug
Слънчооооо, как мина времето само  ooooh! Леко раждане ти пожелавам от сега, че да не те пропусна  Heart Eyes
Ния, fingerscrossed

Хубав ден  Hug

# 138
  • София
Здравейте момичета
Може ли да ви задам един малко тъп въпрос Embarassed
При фоликулометрията използва ли се някакъв друг апарат освен видеозона?

Вчера спорихме с една приятелка ,която твърди че са и правили и нещо с някакъв друг апарат, да ама аз и трите месеца,когато съм ходила,все с ехографа ми е измервал големината на фоликула Tired
При вас как е
 Hug

# 139
  • Сливен
Здравейте, пожелавам на всички един петък с много усмивки и добро настроение Laughing Laughing Laughing
emsi4ka много съжалявам за загубата ви, и с цялото си сърце ти пожелавам една бременност, която ще завърши благополучно Hug
slunchoO - много се радвам за теб, не се притеснявай не е толкова страшно , нито толкова болезнено, ако се настроиш че раждането е най-естественото нещо на този свят, аз лично съм забравила болкатта от своето такова, даже дълго след това се гордеех със себе си че съм понесла всичко толкова леко и не толкова болезнено - бъди спокойна и уверена, после ще се увериш че всичко си е заслужавало,щом зърнеш бебчето Hug
ant G - честито за рожденика и дано скоро го зарадваш с най-прекрасния подарък  Praynig
Късмет на всички,които чакат резултата от своето бебеправене Praynig Praynig Praynig

# 140
Слънчо  Hugоще си спомням как каза - "температурата ми се вдига и си седя в леглото и сама си се усмихвам " .
Само как мина това време .

Перуник, нема да се пуашиш .Нали за хубаво те пратих  Joy

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:53 от sigma

# 141
Хелоуу на всички!

Мравчо, да ти е жив и здрав рожденника, много да се обичате и скоро да го зарадваш  bouquet
Вчера си мислих за теб че отдавна не съм те засичала в темичката, както и Бубу.

Слънчо, стискам палци и вярвам че раждането ще мине леко и безаварийно Praynig
vnd,само с ехограф ги мерят при мен фукитата!

Днес е петък и почти нямаме работа, чисти се из целия завод , защото утре имаме ден на "отворените врати".Ще  има гости, нашите дечица ще ги вземем, ще има аниматори за тях и конкурс за рисунка на асфалт, както и надуваем замък, само времето да се смили над нас и да се задържи оооще малко без дъжд Praynig Ще пеят ансамбъл Българе и тримата тенори.

# 142
  • София
Днес е петък и почти нямаме работа, чисти се из целия завод , защото утре имаме ден на "отворените врати".Ще  има гости, нашите дечица ще ги вземем, ще има аниматори за тях и конкурс за рисунка на асфалт, както и надуваем замък, само времето да се смили над нас и да се задържи оооще малко без дъжд Praynig Ще пеят ансамбъл Българе и тримата тенори.
Много добра инициатива  Peace.

# 143
  • София
Слънчо, само не се притеснявай (знам, че е много трудно) от раждането. Всичко ще бъде наред  Hug Аз преди да родя направо се бях стресирала до паника от раждането, пък като дойде момента и ме обзе едно спокойствие...Сега си спомням само с хубаво цялото преживяване. Имаш и нашата подкрепа.

Niya_Petrova, дано да е имплантиране Praynig. Аз бях забравила, но си погледнах календара и видях, че и аз съм имала такова. Явно не е чак толкова рядко явление.
ant G, честит ти рожденик и по-весело! Ще станат нещата, ще видиш, пожелавам ти го от сърце.

Аз пък вчера сънувах, че си правя тест и видях  EFP , повторих го и пак същото, даже тръгнах да казвам на милото  hahaha Луда работа е моето, хем онзи ден ми дойде с пълна сила... Laughing

# 144
  • София
Момичета благодаря ви за вълшебните палчета!
Вчера видяхме бебо, лекарката каза, че всичко е наред, нарастнали сме и сме станали 125 гр.! Party
Предписа ми и  витамин C, еферелган и осцилококцинум,  че съм малко хремава!
И да си почивам повече!
Благодаря ви много на всички!!!! Hug Hug Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
от розовия прашец!

# 145
ей, докато вляза пак сте изписали 10 стр!!!! Simple Smile
вчера видяхме бебо, който е вече 20 см...
а новината е, че ще имаме момченце!!!!! newsm44 Много сме щастливи!
Слънчо, леко лаждане- ще видиш как бързо ще мине, като всичко останало и ще гушнеш своето чудо! и после няма да помниш болката, а само това, че с нея е дошъл новият живот!
Мимс, ти коя седмица си?
Вчера с почуда открих, че Щерев не работят по здравната каса от 2010 г. 0 тоест ще си плащаме за всичко...ама поне съм доволна от обслужването и лекарите, та смятам да не рискувам другаде...някоя от мамите раждала ли е в Щерев?
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 .....да се отчета и с малко прашец и пожелания за нови двучертичкови тестчета... Hug Hug

# 146
Не мога да не се мушна под прашеца на Ети   newsm79 newsm79 newsm79

Честито синьо вързопче  stork-boy Не познах пола, ама пак много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44

# 147
# 148
  • Сфия
здравейте, дами!
Слънчо, горе главата, никакви страхове! Всичко ще бъде супер, ще видиш. Няма по-прекрасен от миг от този, в който чуваш бебето да проплаква, зърваш го в ръцете на акушерката и по-късно го гушваш. Представяй си този миг и ще забравиш страховете!
Петеса, хубаво стихче, ама не ми харесва робската психика. До като я носим ще сме все говеда, а не народ.
Дони, мога да се оплача на филанкишията. Ще ми кажат, ами да си дошла да чакаш от 12 часа и щеше да минеш...
Тикве, пропускай ги тези неща покрай ушите си. Аз ти препоръчвам д-р Данаил Илиев в Токуда, ако искаш а отидеш на частно. Имам лични впечатления от него. Иначе чувам страхотни отзиви също за Иван Диков в Шейново.
Ети, честити сини гащи!
Блонди, искам да ти кажа, че по мое му, в БГ не е хубаво да живееш, дори да имаш пари. Ок, ще си купя хубава кола, но с нея ще карам по разбитите пътища, ще ми свиркат на всеки светофар, ще ме засичат, ще треперя от всеки навлезнал "безсмъртен" в насрещното и ще беснея всеки път, като бъда отбита в канавката, че минава Боцко или Гоце... Ще си построя хубава къща в елитен квартал, а той ще е без канализация. Като си пусна новините ще чувам, че няма пари за онкоболните, че отчаян човек се е гръмнал, защото са му спрели морфина, цигани пребили невинен човек, купените гласове вървели по 20 лв, а Боцко реже лентичката на ново футболно игрище. Ще виждам прости физиономии по улиците. Мъже по джапанки, жени с анцузи, тийнейджърки с вид на фолкпевици и младежи с мутренски физиономии. Кучета ще лаят по колата ми, а в градинките ще серат там, където си играе детето ми. И утре някоя далавера на Боцко ще ми секне законния бизнес, защото е променен някакъв закон в полза на еди кой си  монополист. Мога още много да изброявам, но в България не е хубаво да се живее. Освен, ако не си мутра, бивше ченге, мафиот, простак, безпринципно мекотело и всичко, което ще те направи безразличен към случващото се наоколо. Всичко, което ще те накара да го виждаш, като нормално.

# 149
Слънчо Hug Hug-леко раждане,мила Praynig Praynig

Ети-ехе,как се радвам...и да си кажа,че имах предчувствие,че ще е момченце.....много,много се радвам

То и аз мисля,че е крайно време да ви поръся-все пак да използвам тази екимонка мечтая от 2г babydust7 babydust7 babydust7 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 12:17 от me4koni

Общи условия

Активация на акаунт