От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Линко, весело изкарване утре и дано времето бъде хубаво Hug
Мимс, растете, растете Hug Hug И бързо да минава хремата.
Ети, честита синя новина Hug
Слънчо, леко раждане. Всичко ще мине "като по вода"  Hug

# 151
  • до едно тепе
Мимс браво на бебчето.Все така да расте  bouquet
Ети честити сини гащета. smile3525

# 152
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Тук съм....
Кафенце мерси за новата тема Simple Smile много е хубава Simple Smile
nas браво за ЦС, дано сега много бързо да стане и бебчето  Praynig Hug
Плодче честита прическа  Hug
rendence ще мине и този период, много е неприятно да си далече от любимия човек  Hug
Etigra радвам се вашето бебче и честито момченце  Hug
Добре дошли и на новите момичета, бързо да се отчитате с положителен резултат...
Толкова успях да прочета, ако има нещо ще допълня...
сега за прегледа: мина всичко наред, бебче е цели 7см от главата до дупето Simple Smile и върви със седмица напред по ехограф Simple Smile пуснаха ми всички изследвания, даже ме и регистрираха по каса, което си голяяямооо постижение... ПКК е добре, има само 2 завишени и едно понижено, но това било нормално. учудих се, че хемоглобина ми е в супер норми, при положение, че бях с кръвно 90/60  Rolling Eyes урината и СУЕ са чисти, сега чакам тези, които не ги качват в Интернет, но ако има нещо ще ми звъннат (дано няма). не дойдох още в сряда, понеже от вторник съм с гнойна ангина, но почти я преборих без лекарства, само с разни "домашни" лекарства - голяма гадост!!!
Това е от мен за сега! Лек последен работен ден и много хубава тема с много хубави новини да е Simple Smile

# 153
  • Сливен
Честито на Ети за  stork-boy Hug

# 154
Етигра, вече си ми синичка  Heart Eyes Честити сини гащи ! Да расте здрав и силен младежа, че ние като сме с девойка и се оглеждаме за зетове  Laughing Hug

Мечкони, как си ?

Мецани, извинявай, че така стряскам. Просто не ми се говори много, че се сдухвам. Исками се да удуша лекаря, при който раждах  Sad Още не е ясно как ще се развият нещата при мен...другият месец ще съм на контролен и така  Crazy

Целувки и прегръдки за всички  Hug

# 155
  • Варна
Еххх, какви хубави новини  Grinning
Мимс, Бени, радвам се че всичко с тумбачетата ви е наред, все така да е до края  Hug
Бени бързо оздравяване и повече чайчета с мед и лимон, на мен много ми помагат.
Етигра честити сини гащи! Все така да растете  Hug
Мечкони благодаря за 1-вия прашец, много мило ми стана  Hug
Поспаланче май забрави да ни ръснеш  Blush
Зузи къде се покри бе бъдещо мамче ? Кога ще ходиш на преглед ?  Hug
Прегръщам ви всички мнооого силно, днес ми е много хубав ден, защото утре моето момче се прибира при мен и ще се гушнем най-накрая  Grinning
Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате дълго   bouquet
Форестче, дано не е нещо сериозно, че и мен ме шашна  Hug

# 156
  • Burgas, Bulgaria
7-ми ден след О ме боцка корема .... и кръста.... ама може и пророческите ми способности отново да се обаждат-благодарени на операциите на  гърба и корема имам такива екстри като се разваля времето....

benitabeni   Heart Eyes колко сте големи само  Heart Eyes
Ети честити сини гащи   bouquet
*starlet*  - ако се наложи ще те тормозя с координати - ще видим след 10 дни  Crazy

# 157
Ети честита ви синя радост!20см казваш,а?  #Crazy #Crazy #Crazy голям младеж ще е!  Hug

# 158
Старлет, така е, права си. На мен ми е ужасно мъчно за БГ и спомените ми там, но като се приберем и ми се наложи да тръгна по болници или институции и ми се приплаква просто  Sad

Ети, честити сини гащи, ще се мушкам под твоя прашец  Hug

Бени, радвам се, че всичко е наред  Hug

Плодче, нещо ми се скапа монитора на мен и буквите в средата седят размазани и леко неясни. И прочетох твоята синя новина, като честита свиня и се зачудих за чий дявол й е на Ети свиня  Laughing

# 159
  • до едно тепе
Бенитка браво на бебчето Hug
Поспаланче май забрави да ни ръснеш  Blush
Ааа ръсих аз ръсих сутринта отрано smile3534
Айде пак:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 160
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
 newsm75 newsm79 newsm28
...... в БГ не е хубаво да живееш, дори да имаш пари. Ок, ще си купя хубава кола, но с нея ще карам по разбитите пътища, ще ми свиркат на всеки светофар, ще ме засичат, ще треперя от всеки навлезнал "безсмъртен" в насрещното и ще беснея всеки път, като бъда отбита в канавката, че минава Боцко или Гоце... Ще си построя хубава къща в елитен квартал, а той ще е без канализация. Като си пусна новините ще чувам, че няма пари за онкоболните, че отчаян човек се е гръмнал, защото са му спрели морфина, цигани пребили невинен човек, купените гласове вървели по 20 лв, а Боцко реже лентичката на ново футболно игрище. Ще виждам прости физиономии по улиците. Мъже по джапанки, жени с анцузи, тийнейджърки с вид на фолкпевици и младежи с мутренски физиономии. Кучета ще лаят по колата ми, а в градинките ще серат там, където си играе детето ми. И утре някоя далавера на Боцко ще ми секне законния бизнес, защото е променен някакъв закон в полза на еди кой си  монополист. Мога още много да изброявам, но в България не е хубаво да се живее. Освен, ако не си мутра, бивше ченге, мафиот, простак, безпринципно мекотело и всичко, което ще те направи безразличен към случващото се наоколо. Всичко, което ще те накара да го виждаш, като нормално.
*starlet* много хубаво есе, може ли да го ползвам за някоя курсова работа  Grinning

Плодче, нещо ми се скапа монитора на мен и буквите в средата седят размазани и леко неясни. И прочетох твоята синя новина, като честита свиня и се зачудих за чий дявол й е на Ети свиня  Laughing
Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 13:57 от pettesa

# 161
...... в БГ не е хубаво да живееш, дори да имаш пари. Ок, ще си купя хубава кола, но с нея ще карам по разбитите пътища, ще ми свиркат на всеки светофар, ще ме засичат, ще треперя от всеки навлезнал "безсмъртен" в насрещното и ще беснея всеки път, като бъда отбита в канавката, че минава Боцко или Гоце... Ще си построя хубава къща в елитен квартал, а той ще е без канализация. Като си пусна новините ще чувам, че няма пари за онкоболните, че отчаян човек се е гръмнал, защото са му спрели морфина, цигани пребили невинен човек, купените гласове вървели по 20 лв, а Боцко реже лентичката на ново футболно игрище. Ще виждам прости физиономии по улиците. Мъже по джапанки, жени с анцузи, тийнейджърки с вид на фолкпевици и младежи с мутренски физиономии. Кучета ще лаят по колата ми, а в градинките ще серат там, където си играе детето ми. И утре някоя далавера на Боцко ще ми секне законния бизнес, защото е променен някакъв закон в полза на еди кой си  монополист. Мога още много да изброявам, но в България не е хубаво да се живее. Освен, ако не си мутра, бивше ченге, мафиот, простак, безпринципно мекотело и всичко, което ще те направи безразличен към случващото се наоколо. Всичко, което ще те накара да го виждаш, като нормално.

Много се отплеснахме от основната ни тема Wink, но ми се искаше да напиша, че изправени пред тази реалност имаме два избора - борба или бягство. Или отиваме на Терминал 1/2  по избор или оставаме тук, приемаме реалността и се опитваме да я променим с малкото, с което можем чрез собственото си поведение и чрез това на децата ни. Аз лично се възхищавам на хора, които успяват да живеят позитивно и да градят дори нещо малко в България, според възможностите си. Иначе всички живеем в един и същ батак, но не е невъзможно да бъдем част от промяната, която искаме да видим в света (цитирам по памет), пък ако ще и да звучи романтично  Wink

# 162
Forest Hug Hug-стискам ти много палци за добър развой на събитията Praynig Praynig Praynig
Добре съм-да чукна на дърво..то нали знаеш притесненията ги има от началото до финала,пък и след това Wink Wink
Аз бях писала и в др тема -ама да споделя -сменяме си спалнята за да направим и място за малкото момче Heart Eyes Heart Eyes-пристигна ок,но част от комплекта го няма и то са обяснения,обаждания всеки ден #2gunfire #2gunfire-без категоричин отговор,др което е двете декоративни пана са чукнати и ги върнахме за рекламация-срок 1м ooooh! ooooh!....е надявам се до Нова Година да имаме спалня Mr. Green Mr. Green Mr. Green-като толкова много се вбесих от това мрънкане и ще подам жалба в Комисията по Защита на потребителите
Та още една мила гледка от нашата мила БГ реалност!
Не е по темата,но е факт неоспорим

# 163
  • Сфия
petessa, подиграваш ли ми се?  newsm62
забравих да пиша в предния пост мнение за имплантационното зацапване по повод публикацията на Ния. Ами, до колкото знам, а и на мен ми се случи веднъж, то е еднократно, при забърсване примерно или просто едно петънце на бельото. Не би трябвало да е продължително, цял ден. Стискам палци на Ния де! Дано да е за хубаво. Иначе друга причина за подобно леко кървене може да е мисля нисък прогестерон, ако се не лъжа.
Шехина, аз също твърдя, че трябва да има борба. Ние сме малко робско племе, а и манталитета ни е такъв, че гледаме само в собствените си чинии. За това именно, някои хора смятат, че в Бг се живее добре, ако имаш пари. В горният си пост аз точно това исках да отхвърля, че не мога да съм добре, когато всичко около мен е зле. Ние българите нямаме ясна гражданска позиция и успяха да ни научат да не се интересуваме от ставащото. Само така могат на наш гръб да се вихрят. Щото, ако човек има уши да слуша, очи да вижда и разум да озъзнава, той не би допуснал това. Най-успешното мото, за да накарш хората да се свиват и да търпят е: И едните са маскари и другите!
Моля да ме извините за спама, няма повече!  Hug

# 164
Старлет, много добре изказано мнение! Petessa ме изпревари, ама трябва да го публикуваш в някой вестник Peace Жалко това е нашата действителност.

Етии, честито синьо щъркелче, даже погледнах на линийката до мен колко изглеждат 20 см, браво на юнака Hug

За това зацапване дето все го пишете, на мен не ми се е случвало, явно не е при всеки и никога не бих го свързала с имплантиране newsm78

Бени гони тия ангини надалеч, Мимс никакви болести #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт