От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Благодар ви, момичета  Hug
Е някой няма ли да ми пожелае сини гащички поне  Simple Smile
А колко лека ще бъдеее - чак никак, ама така си е то, нормално
Атадарче, ти с тези количества сладко, чакаш девойка така ли  newsm78
Проверих те на първа страница - розов щъркел

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 10:17 от shanel1982

# 376
  • София
benitabeni  стиснати палци от нас и те чакаме с хубави новини Peace Hug Heart Eyes
shanel1982   Joy да всички казват, че ще е мома - дори по име си я викаме вече,ако и порасне пишка ще е смях, но аз си имам едно на ум Crazy а за сладкото .... голям срам съм Blush

# 377
  • София
Здравейте и от мен   bouquet.
Аз пирключих с лечението и вече съм готова за подвизи и бебеправене   Crazy във всякакви количества  luvbed.
Минахме днес през зъболекарката. Хубавата новина е, че парадонтозата се е стопирала от преди две години, има и подобрение, защото някакви структури на венеца били запазени явно. Изчистихме зъбен камък, нови кариеси няма. Абе изобщо, тунинговала съм се от всякъде Simple Smile Чакам розовото чудо да стане  newsm32(и синьото не го връщам).
Момичета, нищо не казахте, дали вярвате на китайския лунен календар за определяне на пола на бебето  newsm78. Интересно ми е какво е мнението ви.
benitabeni, стиснати палци и от мен  Praynig.

# 378
  • Габрово
Шанел, честито. Лека до края  Grinning.

Мадам Тиква, как ми е познато това, което си усетила след отрицателния тест ... и сълзите, и драмата. Ако това ще те успокои се срещни със специалист. Вярвам, че нещата ще се получат  Peace.

Плодче, и аз ти попълних анкетата. Сега пък да не ти стане много  Mr. Green.

Пуфпафка, тази еднократна помощ от 150 лв. се полага на бъдещи майки, които няма да получават обезщетение за майчинство.

Тони, как е Алекс? Минава ли вече шарката? А, моят корем расте полека, бебето подритва и така. На 17.10. сме на среща с него  Grinning.

Бенитабени, стиснати палци за прегледа.

Хубав ден момичета  Grinning

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 379
Shanel1982 - нека това бебче  да е момче, а четвъртото да е момиче  Mr. Green   bouquet
Момичета, на мен на 27-я ден теста за овулация е вече положителен. Голямо чакане голямо нещо. Кога да очаквам да се повиши БТ? Колко дена след това?  newsm78

# 380
Добро ви утро!!

Шени, честито и лека бременност да изкараш, пък, че ще е девойка май вече е решено Simple Smile Важното е да е живо и здраво и леко да ти минат месеците

Плодче, аз предният път като ни писа ти попълних анкетата ама снощи накарах и мъжът да я попълни,че е на другия компютър..

Хубав и слънчев (на пук на времето) ден!!

# 381
Бени  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за ФМ

# 382
Аааааа, Nevi888, стига толкова. Близнаци, тризнаци, няма проблеми, но това ще е последно.
Бени, ще стискам и аз  Hug
zazu1, този лунен за двете ми деца не познава. Но пък този http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html познава, дава ми и този път момчеее  Party, ха дано

Момичета, кога да ида на док, за да може да го види?
Последно леля ми беше дошла на 4ти септември, термин ми дава 10 юни

# 383
  • В градината...
Nevi888, след положителен тест овулация настъпва от 12 до 48 часа. А температурата се повишава след настъпила овулация.

# 384

Момичета, кога да ида на док, за да може да го види?
Последно леля ми беше дошла на 4ти септември, термин ми дава 10 юни

Шанел, моя последен цикъл беше на 30 август. Аз мисля в края на следващата седмица да отида на доки. Излишни притеснения ми се струват тези ходения по 100 пъти преди да се чуе сърчицето. Предния път бях в почти 8 седмица, когато отидох за първи път. Сега ще съм пак долу-горе в същата.

# 385
Бих написала Добро утро, но то вече си е Добър ден... И тази сутрин се успах и още премигвам. Simple Smile  Laughing Ами то така е, като навън е студено, а вътре парното работи...

Бени,  Praynig Praynig Praynig за днес. Hug
Петеса, ще пийна от чайчето Hug
zazu1, още този месец да се похвалиш с две черти Hug

Страхотни сте!!!!!Страхотни сте!  Много благодаря за отзивчивоста!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 386
perunika мерси за отговора, ще чакам надявам се търпеливо  fertilization
Бени, забравих - и от мен късмет и добри новини!  Flowers Four Leaf Clover
Shanel  и на мен ми се вижда още рано, изчакай поне още 10 дни.

# 387
Здравейте ,мацки  Hug Hug Hug
Шанел честито мила ,много се радвам за теб Hug Hug Hug
Мадам Тиква съжалявам много ,но споко другия месец Hug Hug Hug Hug
Бени мила стискам палци за прегледа Praynig Praynig
Дони как си мила?
Поспаланчо бебчо ритка ли вече силничко,поздрави Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace
Аз чакам с нетърпение да си иде лелката и да започваме да действаме ,за сбъдване на мечтата си  Peace Peace
Лек ден на всички Hug Hug Hug

# 388
Здравейте   bouquet
Доста отдавна чета темата, но днес предвидливо реших да се запиша, че чакам да ми дойде тези дни, да има на кого да похленча после Rolling Eyes Предния месец се разревах в трамвая и установих, че хич не е удобно да ревеш в градския транспорт  Mr. Green
Плодче и аз попълних анкетата, макар, че на моменти се усетих, че давам противоречиви отговори. Тъкмо пример за клиент който не е наясно какво иска  Laughing

# 389
  • Пловдив
dianastml, покрила съм се вкъщи, че навън не е за хора  Wear Umbrella Хортувам си и съм добре. Чакам да дойде време за следващия преглед, че вече нещо много ме хваща нервата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт