От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Дубрутрууууууууу
още снощи се отчетох със снимка от морето Mr. Green и с огромно учудване установих, че до сега не съм качила снимка в албума Crazy
sigma  Hug
Йoри трудни моменти има за съжаление, но както казва любимия ми автор '' щом сме двама, страшно няма!'' та според мен най - важното при тези проблеми е да не се забравя каква е целта и че за успешна развръзка трябват двама и най - вече, че за да започнете тази борба със сигурност любовта прелива между вас! в най - тежките момент точно тази мисъл ме е изправяла на крака / и продължава да е така/ и ме е карала дори когато най - не се разбираме и ми е най - криво да се замисля защо ... да стана и да целуна мъжчеето, а когато се успокоим нещата много лесно се решават Peace
SlunchoO ама такива специалисти, че и мнение изказват Crossing Arms намерила на кого и кога Close много ме е яд ooooh! важното е, че сте добре и да се пазите Hug
shanel1982 тази нощ се сетих за сина ти и изказването му за сестричката Crazy всъщност се сетих по повод разказите на мама как брат ми / 4 години по голям/ не е давал и дума да стане за братче - искал сестричка. тогава не се е знаело какво ще съм, но той е бил сигурен. факт е също, че до ден днешен като види бременна жена веднага казва какво ще е бебето и винаги познава Crazy дори когато отидохме да им кажем за Ого аз съм била 6 седмица, той знаеше, че правим опити повече от година и за разните проблеми .... станала съм аз рано сутринта и съм на компютъра, той става и ме поглежда странно ..., в тоя момент се появява мъжчето с думите '' каза ли му?'' и брат ми '' бременна ли си? веднага видях, че нещо си различна и сияеш! ааа и да знаете ще е момче '' Shocked ми ... позна Mr. Green - олях се отново Whistling
jiorjita ти си поредното потвърждение, че с бременна жена можеш да говориш по две основни теми на професионално ниво - бременност и ремонт Crazy
Блонди страхотна е тортата Peace за идеята за среща съм мноогооооо за само не знам как ще съм края на декември и началото на януари, ако съм още две в едно съм първа писта Peace
rendence   Hug Heart Eyes  Wink мерсиии  Mr. Green
jackobiana   Hug Hug Hug не е лошо да се хвана в ръце дневна среща едва ли ще успея да си уредя, ама една бирка да спретнем докато си още две в една, че то малко останало Rolling Eyes Crazy Hug
силнооооо стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите и многооо прегръдки за всички други Hug Hug Hug
желая ви усмихнат, топъл, успешен, любовен и вълшебен ден с много и все хубави новини Praynig Hug Heart Eyes

# 721
Брутрууу  Party

Атадар аз точно щях да пиша, че ти си завеждаща частта със срещате  Mr. Green , не знам кой ще ги организира след няколко месеца  Rolling Eyes

Аз направих закуска хапнахме, и сега чакам мъжо да ходи на работа за да изчистя къщата.

току що се сетих, че съм забравила да си меря температурата  Mr. Green . нещо де от утре ще почна  Peace

# 722
  • Пловдив
shanel1982, заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189884.0 Crazy

Прекрасен уикенд на всички  Hug Hug Hug

# 723
Добрутру и от мен  Mr. Green
Кафенце аз лично силно оценявам , че момичетата ми дадоха парола за албумчето въпреки, че от скоро пиша и точно затова сложих и снимчица -  да сме квит така да се каже  Wink
rendence нещо не го намирам този чай, утре ще направя последен опит, ако не и без него ще стане  Praynig - решила съм го това е нашия месец  Rolling Eyes
Блонди тортата е супер - аз защо си мислех, че я правиш за сина си  ooooh! пак не съм разбрала явно..ма виж как добре ти се получават тортите за девойки  Wink
Да ви кажа тази сутрин реших, че и в идването на лелята има нещо хубаво - сега поне имам 5 дена в които не се опитвам да уцеля голямото О и не си измислям симптоми на бременност - малко тайм аут дет се вика
Лека събота и неделя на всички  Hug

# 724
  • Burgas, Bulgaria
и аз нямам търпение да идва вече ,че да не ме болят гърдите така.....
няма ли някой с положително тестче  Praynig имаше мацки с цикъл около моя 16-ти

# 725
Добро утро , от нас двамата  Hug
Ренденце , и мен това почистване ме чака , ама се чудя дали да не се направя на ударена и да го оставя за утре , за да може и моето момче да помага ...
Да се оплача , толкова са ми подути ръцете и лицето , че не мога да се позная. Последните кръвни изследвания са наред , ама явно Малчо вече е доста голям е все нещо натиска  Grinning сестра ми каза , че съм приличала на Шрек и след половин час смях каза - добре де Фиона ще ти казвам  Crazy
Успешен и хубав съботен ден на всички и много  Hug

# 726
  • Велико Търново
Шанелче, как ще съм ти се разсърдила  Crazy Абсурд!  Hug Heart Eyes Това "летящото" много ми подхожда, защото честичко ми се случва да яхна метлата, ако някой ме ядоса  Joy Та затова  Hug
Плодче, Кафенце, големи мошеннички ще излезете  Whistling  Laughing
Ееее, Блонди, това с "набабатигъза" ме разби  Joy Joy Joy Joy
Ани, и аз това съм го установила. Когато дойде леля, следващите дни съм най-спокойна и немислеща за нищо  Peace Но това не означава, че я чакам с нетърпение  Laughing
Ренденце, и аз мисля да се захващам след малко, че все мен чака  Rolling Eyes
Слънчо, то това подпухване май повечето бременни го изпитват на гърба си. Една бременна приятелка в 8 месец ми се оплаква, че никакви обувки не и ставали  ooooh!

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 10:18 от баба Яжка

# 727
а Слънчо я го остави за утре. При мен ако имаше кой да ми помага утре и аз щях да го оставя  Mr. Green
ани в билковите аптеки го има

Аз отивам да доотпушвам каналите  Crazy

# 728
Момичета аз сутринта леко прокървих и доста се изплаших исках сутринта още да ви пиша обаче незнайно защо модераторите са ми баннали ип адреса вкъщи и не мога да влизам от домашният си адрес  Tired
11ден ми е от овулация, държа си 37 базална, от какво можв да е това зацапване, сега съм и на семинар в несебър, къде да търся лекар, някакви препоръки да ми дадете. Зацапванетето не е силно и е ръждиво, от снощи имам болки в кръста

P.предполагаемата дата на менструация е 20

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 10:40 от pufpafka

# 729
pufpafka , да не е имплантиране newsm78? Кога чакаш да ти дойде , май скоро? Можеш да изчакаш още малко , но можеш и тест да направиш ако датата на предполагаемия цикъл наближава.
На мен ми дойде. Тайно си мислех , че няма да ми дойде. Но като по часовник ми дойде заради утрогестана. Започнах да се чудя като го спра след 4 месеца дали пак ще си ми идва навреме. Лекарката каза , че цикъла щял да се регулира ама знам ли. Вярно тоя месец правихме пак малко опити , защото така става , че от тая работа нямаме сили и двамата и точно когато знаех , че ми е овуто (някъде 13-14 ден) нищо не правихме , а пробвахме след 2 дена и сме изпуснали всичко. Честно да си призная не съм мислила , че ще е толкова трудно всичко. Не съм се отчаяла , но вече започна да ми писва. Мисля си дали изобщо да смятам и пресмятам глупости като то си е Божа работа и сигурно , когато най - малко очаквам тогава ще стане. Понякога пък ме обземат някакви много мрачни мисли и си мисля , че няма и да стане никога.

# 730
  • Burgas, Bulgaria
и аз това си помислих да не е имплантиране-спря ли да цапа

# 731
Добро утроооооооо Hug Hug
Очаквах днес да е по - студено навън, но... времето ме изненада. Simple Smile

Сега имам нужда от кафенце, за да се разсъбудя по - бързо и качествено Simple Smile и да започна да готвя и след това да уча, че до следващия изпит почти не остана време. Sad
Кафе и за вас Hug

Хубав ден!!!

# 732
pufpafka, ще чакаме тест от теб значи  Praynig. Не знам дали помните като се обеснявах, но нали ми имаше нещо такова и на мен по едно време, правих тестове разни, изследвания, на док ходих да ме гледа,  какво ли не. Явно тогава е станало нещото, че по вече така и не ми дойде.
Ния, какво става с теб?
Атадарче, а по снимка става ли пак  Blush?

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 11:10 от shanel1982

# 733
Пуфпафка, изобщо не се шашкай, мила! 5-6 дни след О имах ръждиво зацапване за около 3-4 часа с доста болки ниско долу. Това беше имплантационно зацапване и резултата знаеш какъв е вече  Mr. Green След няколко дни ми се струва, че ще се включиш с добрите новини  Praynig Hug

# 734
Здравейте, само минавам да се отчета и после се връщам да ви чета.
Тази сутрин се събудих с ужасен гърлобол, но ще се опитам да се справя с мед и лимони и сода. Правя гаргари и така, засега не смятам да прибягвам до лекарства.
Вчера бяхме на ЖК и сме много доволни. Бебка вече е 800 грама. Доки каза, че всичко и е наред и си расте много добре. Иначе всичко си е чудесно, явно и Милото си е взело поука от разговора, че вчера ме води на шопинг. Между друготоо вчера си взех клинчето и е чудесно и много топло, за сметка на това пък днес пристигнаха още два панталона за бременни, но те пък не ми стават. Както и да енадявам се да мога да ги върна или препродам.
Желая ви лек и усмихнат ден и се пазете, че това лудо време разболява.  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт