От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Блонди, ама едно голямо браво за тортата   chef
Да вземеш да метнеш края на декември една насам, че то може да не сме много далеко.
Между другото мисля да заформим една срещичка в Русе, ама ще ви кажа за кога го планирам, ако сте навити де, че се понасъбрахме верно. А и с теб, Блонди, може ако обадиш къде си точно да видя колко км ни делят  Crazy

Яжке, ти нали не ми се разсърди, ама и онова летящото, дето си го сложила и съвсем ми допълваше картинката

# 706
И тъй като ще Кафенцето ще и се скара да питам /в случая/ - коя е русата мацка - та  не може ли да ги надписвате тия снимки  newsm78
Който иска да види албумчето и все още не е получил информацията, може да ми пише на лични, че кафенцето ще ни напляска.  Mr. Green
Joy Joy Joy Hug

То е ясно - няма ли положителен тест, причината за 8 изчаткани страници днес е албумът  blahblah blahblah blahblah blahblah smile3538

Мацки, въпросът е да правим сметка, че освен да се изписват тези страници, трябва и да се четат после   typeuu smile3529

И още нещо - албумът и паролата се раздават на току-що регистрирани, нямащи и 3 поста в темата, което според мен обезсмисля наличието на парола и компрометира частичната анонимност, която сме избрали, избирайки да общуваме във форум с измислени никове.

Четох, чудих се, и пак четох, и пак се чудих, ама не измислих как можем да се обръщаме към теб накратко. Би ли ни помогнала с идея?  Laughing

Видях, че за кръвните изследвания доктора ме праща да дам кръв на 17, 18 или 19-ти, т.е. 21, 22-ри или 23-ти ден от цикъла. Ама както го е сметнал, се падат 22, 23 и  24 -ти ден. Да не би да не се брои първия ден, когато ти е дошло точно? Мислех, че се брои?  Thinking
Съжалявам, но съм пропуснала защо точно ще даваш кръв, при това в поредни дни, но за първи ден от цикъла се смята ако ти дойде до 14 ч., примерно в понеделник. Ако ти дойде в понеделник в 17 ч., за първи ден пишеш вторника. Това е от БГ доктор, у Бръселс може да имат и друго виждане по въпроса  Wink

# 707
  • Пловдив
Не се стърпявам да напиша блага дума за тортата на Блонди . Браво! Изглежда приказно и майсторски направена  Peace Между другото попаднах на рецептите ти и ти станах фен и започвам да ги отмятам една по една   Crazy

# 708
Поспаланчо, ЧРД на татко ти  bouquet Жив и здрав да е.
РЕнденце, 11.11.11 е страхотна дата, за да "поднесеш" на семейството си най - прекрасния подарък. Hug От сърце ти го пожелавам.
Шанел, има и по - млади от мен в албумчето Laughing
Сигма, Hug благодаря... но съм почти на 22 Simple Smile
Еее, Антонели знае на колко съм Simple Smile Hug Hug
Cana, добре дошла Hug
Блонди, тортата е много красива Heart Eyes
Звездичка,  Hug Hug

# 709
Ааа, Блонди, що не обаждаш?
 Doni M, пусни линка да ги почвам и аз  Praynig

# 710
Съжалявам, но съм пропуснала защо точно ще даваш кръв, при това в поредни дни, но за първи ден от цикъла се смята ако ти дойде до 14 ч., примерно в понеделник. Ако ти дойде в понеделник в 17 ч., за първи ден пишеш вторника. Това е от БГ доктор, у Бръселс може да имат и друго виждане по въпроса  Wink

Нали пия Клостил по половинка и естрадиол по едно. Всеки месец между 21 и 23 ден от цикъла давам кръв за нивата на естроген, естрадиол и прогестерон.
Разбрах за броенето, мерси  Simple Smile Сутринта ми зацапа, вечерта тръгна, та и аз съвсем се ушашавих как да броя  Crazy

Шанел, не знам ти къде си  Simple Smile

Аз в края на декември и началото на януари ще съм си в София, ако има софиянки и заформяте среща... Може да ми се отвори ходене до Бургас, ама не е сигурно.

# 711

Здравей, кафенце! Чудя се и аз newsm78...това е ник, измислен след доста отхвърлени предложения...толкова се изнервих - потребителското име е заето поне 10-ина пъти и последва въпрос: akoegonqma, та...както и да ме кръстите все ще ви се радвам Heart Eyes

# 712

Здравей, кафенце! Чудя се и аз newsm78...това е ник, измислен след доста отхвърлени предложения...толкова се изнервих - потребителското име е заето поне 10-ина пъти и последва въпрос: akoegonqma, та...както и да ме кръстите все ще ви се радвам Heart Eyes

Ще ти кажа един трик. Така съм заблуждавала форума Simple Smile
Например ако искаш следния ник: Перла.
Това име може да го има,но ако напишеш само буквата"е" на латиница, то форума ще приеме ника.
Май не обясних много добре newsm78

# 713
Аз те разбрах, щото и аз практикувам тази лъжа спрямо системата  Hug

akoegonqma, това, както го разчитам, е Ако его няма - ако едва ли искаш да ти казваме, его е малко по-добрият вариант  Laughing, а няма - такъв вариант няма  Joy
Можеш в профилните си настройки да си смениш екранното име, което ще е различно от потребителското ти име akoegonqma.

# 714
 newsm46  където седна там заспивам.....вече съм Йори Heart Eyes

# 715
akoegonqma, това, както го разчитам, е Ако его няма
Аааааааааа, я погледни пак... Дали не е "а кое го няма(?)"... Whistling На мен ми се вижда по-вероятно като вариант. Mr. Green Ама в крайна сметка пак няма кратко обръщение. Rolling Eyes
akoegonqma, момичетата имаха предвид не да смениш аватара си, а името. Разгледай още малко из настройките - смятам, че ще видиш от къде да стане. Peace

П.П. Ей това е! Grinning

# 716
Благодаря за идеите! аз май пак ще спя newsm78 Спорна нощ на бебеправещите luvbed

# 717
Аааааааааа, я погледни пак... Дали не е "а кое го няма(?)"... Whistling

Това е  Peace А аз го разчетох "ако е, го няма"  Laughing Звучи по-възпитано от едно мое в един форум, откачих от откази, не става и не става и накрая ника ми сега е "набабатигъза"  hahaha

# 718
Блонди, ти обираш овациите Grinning Все са ми идвали, ама чак така Joy

# 719
  • София
развеселихте определено безсънната ми нощ  Mr. Green

не съм стигнала да ви чета, чудя се Кафенцето кога успява  Wink

честито на всички с поводи за радост, кураж на онези, които не се чувстват тамън и много късмет за всички  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт