От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 193
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Роксана направо ме хвърли в размисъл. Какво е stork-gi?  Crazy

# 676
Поспаланче, направо ми се насълзиха очите като ти видях коремчето  Hug
Емка, добре съм - държа фронта. Днес яко не ми се работи .

# 677
Cana, добре дошла  Hug

Аз, тъй като откакто махнахме презерватива не съм ходила на преглед, реших да ида и резултата е:
 Липсват lactobacilli,  Забележка: Бактериална вагиноза  Cry
И понеже изпуснах лекарката днес да видя какво ще каже, чак в понеделник, и започнах и аз с четенето. Стигнах толкова далеч, че както до сега бях позитивна, че рано или късно ще стане, така в момента плача, че сигурно ще стана на 40 и пак няма да съм се сдобила поне с една рожбичка.
Офф, ставам от компа, че ще полудея

# 678
  • Сливен
Роксана направо ме хвърли в размисъл. Какво е stork-gi?  Crazy

Избрах щъркелчето с розовото вързопче, но нещо не се е получило, ще пробвам да го оправя Laughing

# 679
Ахааааа  Mr. Green  Ясна е работата

Ето още розов прашец тогава, че много се кутира:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 680
  • В градината...
Бубу, яяяя, по-спокойно, ние какво да кажем!? Какви 40, какви 5 лева? Я се дръж и стига чете. На мен и ОПЛ и гинеколога ми казаха да не чета и да се стресирам. Само за хубави неща мисли и ще си промениш нагласата /след като с малко четене си я докарала до тук/.

# 681
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Cana87, добре дошла  Hug Скорошно махане от тази тема ти пожелавам  Simple Smile

ПП.Момичета, може ли да споделите това албумче и с мееен  Flutter Тенк ю предварително   bouquet

# 682
Здравейте момичета!
На мен днес ми се появи нежеланият гост! CryДа не казвам, колко съм разочарована, най-малкото защото мъжът ми е против повече опити, как ще се боря с него не знам.
Зазу, много съжалявам за проблемите, дори и да не стане този месец, нищо не пречи другият да стане!
Бубу, не ми е ясно какво означава диагнозата, но в никакъв случай не се самонавивай така, едва ли е толкова страшно!
Шанел, за какво ще се притесняваш това са толкова хубави емоции наслаждавай им се!
Блонди, дано да ти помогне доктора, иначе рецептата, която аз дадох си е точно за болки в ухото, понеже бях останала с впечатление, че те боли!
Cana87, добре дошла, дано да си закратко тук!
Ако може и мен да ме упътите за албумчето, че и аз обичам да гледам красиви момичета и жени! Simple Smile

# 683
Ох, наистина не беше много удачно да го пиша. Просто понеже явно е хронично при мен (последно уж я бях излекувала) и рухнах малко.
И понеже е петък вечер ви пожелавам бебеносни събота и неделя  Hug Hug

# 684
  • В градината...
Звездичка!, горе главата и на теб  Kissing Heart
Чие е това сладко бузесто момченце?

# 685
  • София
*starlet*  честити ти съвсем сини гащи  bouquet
rendence дано това е твоя месец - силно стиснати палци, че и хубав повод ще има Peace Praynig Hug
pospalancho да ти е жив и здрав таткото и скоро най - щастливия дядо  bouquet сега те видях в албума какви очи пу пу пу дано бебето ги е взело Heart Eyes
Блонди много е сложно при вас Crazy тук отиваш бодват те и след два часа имаш резултат в нета. истината обаче е, че ако е положителен резултата така или иначе няма къде да избяга Peace стискам палци Praynig
трябва и аз да взема да ги разгледам тия снимки, само да видя къде съм затрила координатите на албума Rolling Eyes Crazy Whistling
лейлееееееее отдавна не съм го гледала Габи на forest_veil е такъв бонбон пу пу пу Heart Eyes всички сте толкова чаровни и лъчезарни - красавици! трябва и аз да пусна някоя снимка но последите са ми в лаптопа а дзверо спи Crazy но обещавам Peace
A_vagabоnd пазете се Hug Hug Hug
shanel1982 стискам палци да се върнеш с хубави новини от прегледа - и спри да четеш - личен съвет Rolling Eyes Peace Heart Eyes
Cana87 добре дошла  bouquet
Бубу всичко ще е наред Hug Hug Hug няма как минава се и през такива моменти, поплачи си ако това ще те успокои, но утре с усмивки в новия ден защото борбата - колкото и да е трудна си струва всяко едни изпитание Peace Hug Heart Eyes затова сме тук за да се подкрепяме в трудните моменти и да си напомняме, че нямаш право да се предаваш и да се отчайваш, нямаш право на липса на усмивка, защото бебетата обичат усмихнати лица Peace
Звездичка!  Hug Hug Hug

# 686
momi4eta izkam vtoro dete  :love:ama ne6o ne se poly4ava vqrvam 4e viq 6e mi pomognete vsi4ki ste mnogo gotini pregratki za vsi4ki Simple Smile

# 687
Сана, пиши на кирилица.
Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си за второто дете .

Адатарче, изперпателна както винаги.  И ти напредваш  Hug

# 688
Cana, добре дошла, но с условието да е за кратко Wink
Звездичке, ние с мъжо сме в същото положение ooooh! в пристъп на отчаяние даже му се сопнах, че ако сега се откаже ще се подложа на донорска инсеминация, при него имаше ефект Rolling Eyes
аааааааааааа и да ви благодаря за топлото посрещане newsm51
много искам и аз да видя снимките, моля ви, открехнете и мен:)

# 689
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря за паролката на албумчето  Hug
Качих снимки на сина ми, ще допълвам с времето, че в момента тези снимки ми бяха под...ръка/клавиатура/  Hug

Cana87, пожелавам ти успех  Simple Smile Аз съм като теб с желание за второ и неуспех...ама ще е за кратко  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт