От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 199
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Ренденце, въобще не е трябвало да казвате че ще се менкате. Отиваш пред свършен факт и ще те приемат. Аз лично знам за такива поне 3 случая . Ама нищо де .
Имам надежда, нашето вкъщи започна от едно мое паркиране в неделя и ме държи досега. Не е голяма драма, но още ми горчи в устата .

# 541
  • Sydney
rendence е защо се сърдят, на какво прилича...какво значение има дали си ти или друго момиче  Rolling Eyes
sigma ох, като го знам и моя как се дразни като седна да карам, така че те разбирам...ама ще му ми не де  Hug

# 542
Добро утро.Благодаря за топлото посрещане и милите думи.Пожелавам на всички   един страхотен ден.

# 543
Момичета, аз все се каня да ви питам и все забравям. Има ли някоя от вас, която да е от Шумен? babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 544
  • Sydney
Момичета, аз все се каня да ви питам и все забравям. Има ли някоя от вас, която да е от Шумен? babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
индиректно  Mr. Green аз съм "космополитна" личност... но съм доста свързана с този град  Peace

# 545

Здравейте мами  Hug Зузи - ЧЕСТИТО!

Аз се завърнах от приказна почивчица и сега с нови сили пак на работа. Имаше пълнолуние тези дни - видяхте ли го, беше страшно романтично Simple Smile

Поздрави на всички и успех!  Hug

# 546
  • В градината...
Sarnia, какви са тези сладоледи, зззззамръзна ми гърлото.

# 547
  • Сливен
Sarnia да ти завиди човек за почивката  Laughing Хубаво е човек да си почива от време на време. Хубав ден на всички Hug

# 548
  • до едно тепе
Здравейтее.
Бенитка честита лентичка.Много е сладурска Heart Eyes
Ренденце ама тоз доктор те е хвърлил направо в дълбокото Shocked
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 549
  • Сливен
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm28 бързо да се мушна под прашеца първа Laughing

# 550
Той вика с теб какво правим и аз му обяснявам на дълго и широко.....
Доста се възмутих като прочетох това?  ooooh! След като си станал нечии пациент не е ли редно доктора да ти направи едно досие и да си записва как и какъв начин на лечение ще провеждате или то зор да ти вземат парите няма време  #Cussing out Аз ако на всеки преглед трябва да обяснявам на някого какво си е мислел предния път  и да се чудя адежеба сега мен ли лекува или си мисли за някоя друга пациентка  е..ти доктора #Crazy както и да е, дано да стане и да не ти се налага да го посещаваш повече  Peace
vnd разсмя ме с този пуст фоликул   Joy както казва Блонди не знам вече кои ще пукне пръв аз или фоликула  hahaha
Аз си чакам лелята и се надявам вече другия месец да е нашия  Tired

# 551
Здаравейте мацки Hug Hug
Времето в Пловдив е страхотноооооооооо ,тъкмо се прибрах от разходка имаше едно слънчицеее ,бях и на кафенце ,сега малко пак се намръщи времето ,но пак е топло Peace Peace Peace
Пуснах една пералня ,изкъпах се и почвам да готвя
Плодче аз това предаване не съм го засичала ,но иначе гледам по TLC кралят на тортите ,много е готино това предаване и такива торти правят,направо ме изумяват Shocked Peace

# 552
но иначе гледам по TLC кралят на тортите ,много е готино това предаване и такива торти правят,направо ме изумяват Shocked Peace

Любимото ми Simple Smile

# 553
  • София
Плодче и аз вчера го гледах за пръв път, действително доста странно изглежда, но пък и ситуациите са доста обясними. Показва само, че много често "симптомите" ни са само в главата. Ако една жена мисли, че е възможно да е бременна, тогава всичко й се струва симптом за бременност, а ако няма такива намерения, дори реалните симптоми ги отдава на други неща Simple Smile Аз също знам за един случай с една позната и един случай за много късно установяване, като последното поради "недоглеждане" на лекар  ooooh!
dianastml, за "краля на тортите" подкрепям, че е много интересно, чак ми се дояде сладко като ти прочетох поста Laughing
Сарниа, не съм забелязала аз пълнолуние...то в София кога ли човек има възможност да гледа небето Sad

# 554
Само похвалих времето ,заваля дъждец ,но пак е топло де

Общи условия

Активация на акаунт