Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 660
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
И при мен на тоновете се видя нещо съмнително, вечерта започнах да раждам, но пък всичко беше наред.

# 466
Така е. Ехографа не изключва следенето на тонове. Знам, че се правят всяка седмица в 9 месец и всеки ден след преносването. Но изследванто често се спестява. В случая чудесно е, че момичето е информирано. Аз не научих от лекаря си обаче...

# 467
моми4ета нормално ли е при бременост да има бяло те4ение

# 468
Нормално е да има засилена вагинална секреция, но "бялото течение" си е патология независимо дали се касае за бременност или не. Не знам за какво точно питаш, но ако имаш известни съмнения за съдържимото говори с гинеколога си и пуснете една микробиология. Гъбични и бактериални вагинални инфекции по време на бременността са особено опасни, а тогава жената е два пъти по-предразположена към такива заболявания. За съжаление.

# 469
мили мами имам един вапрос разбрах 4е сам бременна ама тази сутрин ми прокарве ама ярко червено

# 470
Отиваш веднага при гинеколога си. Стискам ти палци всичко да е наред.

# 471
Колко дена закъснение имаш ? дано всичко е наред !

# 472
10 дни ми закаснява правих си 2 теста и са положителни

# 473
  • Варна
10 дни ми закаснява правих си 2 теста и са положителни

не знам дали днес ще можеш да отидеш на лекар, но звънни по телефона, ако можеш да се свържеш. Rolling Eyes
Иначе изпий таблетка Но-шпа и гледай да почиваш.

# 474
страното е че ништо не ме боли

# 475
Но още ли  имаш кървене? Ако имаш иди в болницата щом не може да се свържеш с гинеколога. Не е странно, че нямаш болки. Аз съм имала страхотно кръвотечение в началото на бременност без болки и всичко си беше наред.

# 476

michelangela simoni била си късметлийка Simple Smile
При 10 дена закъснение си около 5 седмици и за съжаление освен да се чака нищо друго не може да се направи. Виж дали не могат да те видят на УЗ за да видят дали плода е все още в тебе или е паднал с кървенето.

# 477
 Е то зависи от кървенето и от това как ще се развият нещата по натам- дали ще спре или ще се усили.

# 478
gundie всичко май е божа работа ... при мен имаше едно тъмно кафяво петно колкото 50 ст и с това приключи и бремеността ми ! и не съм имала никакви кървенета и съсиреци ! 

# 479
gundie всичко май е божа работа ... при мен имаше едно тъмно кафяво петно колкото 50 ст и с това приключи и бремеността ми ! и не съм имала никакви кървенета и съсиреци ! 
така е никога не се знае и е въпрос на късмет, аз пък в 12-13 ден от началото на менст. си имах прокървяване и в резултат на това имам един прекрасен син Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт