Виж, компютъра е за общо ползване.
Ама и аз и не се опитвам да съм в нета когато е в обхват.
Тобич, вие да не отивате към северният полюс с толкова зимни дрехи?
Добре, че са новобранците
да кажат заветното Наздраве!!!
.
, явно си за ботуши-чакаме да се похвалиш

Пък и повод за пазаруване трябва да имам 
Ще ви я снимам в края на другата седмица, когата ще се реже лентата
. А колкото до олиото - това ми е болна тема
. Ние все едно го изпиваме, така бързо свършва.
Хич не си падам по тортите
Половината кейк отиде за комшийчето, че ми изми колата
Мъфините ги ядат в офиса, но скоро не съм им правила 

) 

Минах на зехтинче преди доста време. Преди няколко месеца забелязах и цената на захарта, че се е покачила доста - минах на кафява

Постничко - без хляб
Ама задължително сервирано в порцеланова чинийка с виличка - иначе не се приема
Миналата седмица беше много разочарован, че си искал салам в градината, а те му дали морков
Хубавото в случая е, че има промоция в Темпо, 6 парчета
Тъкмо му стигат да изкара седмицата 
До като стигна до работата, вече се чуствам толкова изморена, че ми трябва поне месец отпуск, ама няма
Хак ми е, като ги изпуках на куп 
Сега след въпросното упражнение, трябва да кипря и него, да го водя до градината, да ми реве на главата през цялото време и от градината да трамбовам пеш до работата - 15 минути бързо ходене
А тия улици и тротоари как са правени... Оцеляването с ток е почти невъзможно 
Като приключихме, той се примоли "Мамо, моля посЕдно! Още един Оторант и се прибираме и спим" 

В събота и неделя готвя аз и им нося, малко да я отменя, пък и да сготвя на мен каквото ми се яде...А и всички са признали, че готвя по-добре от нея
През седмицата се прибирам 7-7.30. Нападат ме талибаните един връз друг в буквалния смисъл и се почва бой кой да се гушка в мама. Това един час и дошло време за къпане и спане. Това гушкане колкото и да ми е приятно на моменти ми идва в повече

. Иначе искам да ви благодаря за стиснатите палци за свекър ми- по-добре е
, обаче се оказа, че от сега нататък трябва да ходи постоянно с катетър, иначе ,оже да се стигне до пукване на мехура, защото простатата е доста увеличена и го притиска, но здраве да е, по-добре така и да си има още време пред себе си, отколкото да рискуваме да се случи нещо.
. И като цяло все още не е излязла яно от периода на тръшкането и глезенето, на моменти е ужасна
, но пък и постоянно задава някакви въпроси и иска обяснения за всичко
Добре, че поне за гърнето няма вече проблеми. Иначе и аз трябва да търся ботушки за зимата, изпуснах прИмоцията в Лидл-а, сега ще се оглеждам за някакви други, якенца си има две, и то хубави.Препоръчани теми