Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна.....
АА, топ- топа си е мой!!!!
Виж, компютъра е за общо ползване.
Ама и аз и не се опитвам да съм в нета когато е в обхват.
Тобич, вие да не отивате към северният полюс с толкова зимни дрехи?
Добре, че са новобранците  Hug да кажат заветното Наздраве!!!

# 211
  • Ловеч

Тобич, вие да не отивате към северният полюс с толкова зимни дрехи?

Но като си го познавам моето каквото  е замечтано ,все цопва в най-неподходящо кално ,снежна локва -добре е да имам резервен вариант. И все още ме тресе бебешорско пазаруване-видя ли детски магазин ме привлича и ми е едно спокойно -май съм шопинг зависима и аз newsm78.
Ще пием ли и ли ще се чудим Rolling Eyes
Дониии, къде се загуби бе жена?Не си в Наречен ,щото обеща да ме вземеш и мен  tooth, явно си за ботуши-чакаме да се похвалиш smile3521

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 23:46 от tobito

# 212
Ето ме тук съм  Mr. Green Чета, но ме примързява да пиша.

Е няма такъв пост-от една мисъл на друга личи че съм бръмнала леко.

За малко бръмнала го прочетох като бременна  Mr. Green Сега да не вземеш да спреш секса и да минеш само на ябълки сакън да не минеш в другата графа  hahaha

Зимни обувки детето няма, но пък има 3 чифта маратонки  Mr. Green Трябва да измисля пазаруване на такива. Якета се оказа, че има (да живее миналогодишното нет пазаруване по намаления  Laughing ) Шапки има и му стават. Да дойдат пак намаленията да го обличам за следващия сезон, че така много лесно  Wink Пък и повод за пазаруване трябва да имам  Joy

Хайде друг път пак  Wink

# 213
  • Варна.....
Здраво размисляте, а?
Аз приспах дяцата и мъЖо и сега скучай с ....
Никой ли не пие?

Доника не се е вясвала от дни.

# 214
  • София
Доника не се е вясвала от дни.

А, тук съм - държа ви под око, ама нещо са ме хванали пак братята и не мога да се понасям Embarassed Малко ме поотпуснаха вече де. Аз дето обичам хората около мен да са настроени позитивно се превърнах в едно вечно мрънкало...И недоволна от всичко...
А и засеганхте теми, които аз не знам как да го нарека, но са ми тежки...Чета, че родители, като чуят за психолог и изпадат в истерия, а аз в момента търся добър такъв за моето дете. Дразня се, че всичко се е превърнало в едно печалбарство за сметка на страданието на хората...Търся добър психолог, а добрите такива вземат от 30 лв и на горе на посещение...2 пъти седмично...за цял месец плюс логопеда и лошо ми става като си помисля...Дядо Коледа дори не го и знае кой е, пък камоли подарък...Снощи му викам - кажи нещо, бе маме, пък той ме гледа жално и до там...

Уфффф...Станала съм бетер бабите - пазарувам само по промоции, но не дрехи, а храна. В офиса ми се измяха , като казах, че съм купила 6 бутилки олио на промоция - много било...Как ли щяха да реагират, ако знаеха, че не бяха 6, а 12...Но в нас една бутилка олио стига за 5 дни. Де аз, де свекърва ми - готвим за 6 човека все пак...

Отложи ни се и ходенето до Пещера, защото вчера трябваше да докарат камъка за верандата...Е, трябваше...но ще дойде утре #Cussing out Ще ви я снимам в края на другата седмица, когата ще се реже лентата  Mr. Green Добре се получава за момента, но ми писна от майстори вече, а сме до под кривата круша.
Иначе днес, докато Гого си пъхаше камъни в една дупка се хванах и направих оборка на поляната пред нас, която принципно не ползваме за игра, но ме издразни адски мръсотията. Комшията ме видя и дойде да помогне и така приключихме по-бързо. Цели 2 чувала беше "довял вятъра" с боклуци...Но съм доволна от резултата. Сега мъжете тряжва да окосят, ще си сложим и кошчета, пък дано братята роми бъдат така добри и ги ползват по предназначение, а не да си ги приберат Twisted Evil
И вчерашната ми муза  Laughing - Чийзкейк с пресни малинки

Наоплаквах се Embarassed

# 215
Ау, чийзкейка изглежда чудесно, а сигурно и на вкус е супер мммм.
Как да не пазаруваш на промоция храна, като сте толкова хора. Съвсем логично е даже според мен. То аз самата така пазарувам и винаги винаги си правя сметка. Даже на пазар ходя със списък, за д ане купя нещо странично, дето ще натовари бюджета  Tired. А колкото до олиото - това ми е болна тема ooooh!. Ние все едно го изпиваме, така бързо свършва.
Дони представяш ли си, че вътрешно на детето може и да не му пука за околните и дали общува с тях. Мойто например на моменти го хващам, че е малко високомерно и много не се впечатлява от хората.  Но за печалбарството си абсолютно права. Не само да се дразниш, ами да късаш и хвърляш. То като сметнеш колко е средната заплата, абсолютно не е ясно как оцеляват хората.
ГЛасувах, заедно с Марти - много му хареса в стаичката, химикалката, листите със списъци.ПОсле се хвали наляво-надясно какво е правил.

# 216
  • Ловеч
Тук съм Whistling
Дониии-после що съм дИбела-иначе те признавам за спец-аз се оказа че съм "спецИлистката по тунелите" всеки ден строя по няколко Mr. Green

# 217
  • София
Аз правя, не ям  Wink Хич не си падам по тортите  hahaha Половината кейк отиде за комшийчето, че ми изми колата  Flutter Мъфините ги ядат в офиса, но скоро не съм им правила Simple Smile
И ние с Хриси гласувахме Whistling
Майтап от снощи. Вървим между двете къщи. Действието се развива в 20 часа -
Аз: Деца, днес ще си лягаме с кокошките, майка ви иска да си гледа филма (7 часа разлика)
Хриси- Спира се, поглежда към кокошарника и отсече: Но мамо, там ще ни е много студено и тясно Joy
После един час обяснявах, че това е израз и се използва за хора, които си лягат рано и че не, няма да спим при кокошките (бабата на мъжО си ги кътка на последно издихание 10  Blush)

# 218
  • Ловеч
Сега нали може вече да се пие? Mr. Green
Очертава се да съм в отпуск и другият понеделник-после що учителите са с голяма отпуска.
След изборното студио е като турски сериал,само дето няма бременни  hahaha

# 219
  • Варна.....
Пазаруването... Болна тема.
Втръсна ми да отворя хладилника и вътре Лили Иванова да пее "Ветровеее..."
Пример- готвих цял ден, прибрах масата И? Алекс преди малко опука половин помело, обра течният шоколад от буркана, 1 портокал, 1 банан, а за капак си опече и ядки  Rolling Eyes
А така мразя да готвя!!
Миялната вече се пуска всяка вечер. Без пропуск. Хляб пак така- почти всеки ден правя  ooooh!
Дони, вие не се ли храните отделно? Или заедно с Мама?
Лятото като сме на Балчик винаги се храним отделно- може да прати нещо свеки, ли аз да пратя храна от това, което съм сготвила, но всеки си яде на масата.
И олиото ми е най- малкият проблем, има няма 1-2 бут. на месец. Виж, салама върви, и то мнооого. В четвъртък напълних хладилника, а днес  Blush
Преслав пък не успя да гласува- два пъти ходихме, но имаше голяма опашка. Но е въодушевен, че е вече голям, защото е бил в училище  Mr. Green Сега пък е постриган,  баща му така го ошмули  Rolling Eyes Че и мен ме гласеше да ходя при бръснаря, щот` косата ми стърчала  hahaha hahaha hahaha
Дълго ми се получи, без да кажа по същество
Наздраве!!!

# 220
Е какво му е толкова на пазаруването ?!? Обожавам, каквото и да пазарувам. Списък не правя, а и да правя винаги се намират поне още 10 неща, които искам да купя  Rolling Eyes От "първа" необходимост  Rolling Eyes Олио  не купувам - с тез цени, да си го пият  #Cussing out Минах на зехтинче преди доста време. Преди няколко месеца забелязах и цената на захарта, че се е покачила доста - минах на кафява  Whistling
Кат давам толкоз пари, поне да знам, че е за нещо по -качествено  Whistling
Саламът вкъщи върви като за световно /грешка - сушеница "Орехите"/ . Ако оставя Делян само това ще мели от сутрин до вечер  ooooh! Постничко - без хляб  Joy Ама задължително сервирано в порцеланова чинийка с виличка - иначе не се приема  ooooh! Миналата седмица беше много разочарован, че си искал салам в градината, а те му дали морков  Joy Joy Joy Хубавото в случая е, че има промоция в Темпо, 6 парчета  bowuu Тъкмо му стигат да изкара седмицата  bowuu
Ох, душицата ми се свива, като знам, че ни очаква следваща седмица градина/работа  Tired До като стигна до работата, вече се чуствам толкова изморена, че ми трябва поне месец отпуск, ама няма  Tired Хак ми е, като ги изпуках на куп  Tired
Едно време колко лесно беше - накиприш се и цоп на работа  Heart Eyes Сега след въпросното упражнение, трябва да кипря и него, да го водя до градината, да ми реве на главата през цялото време и от градината да трамбовам пеш до работата - 15 минути бързо ходене  ooooh! ooooh! ooooh! А тия улици и тротоари как са правени... Оцеляването с ток е почти невъзможно  ooooh!
Кой каза наздраве?!?
П.П. От вчера малкия се е тръшнал, че иска да ходи на "Оторант". На въпросът "защо" ми отговаря, че искал да си поръча нещо и да му донесат картофки. Вчера успях да го забаламосам, че е тъмно и не става, но днес  със ставането пак за "оторанта" заговори - "Мамо, виж, светло е! Хайде на Оторант! Вече работи! Да поръчаме нещо! " Та ходихме на "оторант"  Joy Като приключихме, той се примоли "Мамо, моля посЕдно! Още един Оторант и се прибираме и спим"  Shocked
Кви го прихванаха с тия "Оторанти"  Shocked

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 23:11 от bubSSSSSSS

# 221
  • София
Ха добрютру  Hug
Комши, твойта работа малко кат на Мария Антоанета - като няма хляб яжте пасти  Mr. Green Зехтин ползвам, ма с боб не върви Laughing И кафява захар ползвам, но половинка е колкото кило бяла, ако ще е за цена Wink
Таис, всеки си яде в къщата. През седмицата като съм на работа не готвя, защото няма кога и ми готви свеки. После минава патронажа и слага в хладилника Joy В събота и неделя готвя аз и им нося, малко да я отменя, пък и да сготвя на мен каквото ми се яде...А и всички са признали, че готвя по-добре от нея  bowuu През седмицата се прибирам 7-7.30. Нападат ме талибаните един връз друг в буквалния смисъл и се почва бой кой да се гушка в мама. Това един час и дошло време за къпане и спане. Това гушкане колкото и да ми е приятно на моменти ми идва в повече ooooh! Embarassed Обаче малкия го въведе като ритуал още от как почнах работа. Бате пък почна да ревнува и...
Салами и месо Гого не яде. На кой се е метнал такъв. Хриси нагъва луканка най-вече-друг салам не признава. Викам му - навремето майка ти все луканка е яла Mr. Green Сушеницата на Орехите е на почит и в нас. Ще бръмна май до Темпото и аз Grinning
Днес с подскоци и усмивка влезе в яслата и си подвикваше бабоооо (така вика на 2 от лелите, които са по-възрастни). Миналата седмица им казах им да го включват в заниманията, нищо че не иска и се дърпа. Той не обича някой друг да го държи за ръката за хорца и разни подобни. Децата играят - той отстрани ги гледа и им се радва. В петък обаче го вкарали в кюпа, поревал, тръшкал, накрая му харесало...и всички трябвало да играят без да спират заради негово Величество Mr. Green
Айде, че и аз се отнесох Whistling

# 222
  • София
Здравейте, момичета и от мен
Зачезнах и миналата седмица не съм писала, но то е защото все още не се знае какво ще стане с работата на мъжа ми и това ми действа леееко или хайде да си кажа направо- много изнервящо и съм много напрегната, улових, че за съжаление най- много крещя и го отнася ЙоЙо, било за щяло и нещяло Tired. Иначе искам да ви благодаря за стиснатите палци за свекър ми- по-добре е Hug, обаче се оказа, че от сега нататък трябва да ходи постоянно с катетър, иначе ,оже да се стигне до пукване на мехура, защото простатата е доста увеличена и го притиска, но здраве да е, по-добре така и да си има още време пред себе си, отколкото да рискуваме да се случи нещо.
Относно пазаруването- вкъщи готви свекито, освен ако изрично не искаме ние почивните дни да си направим нещо, иначе продукти пазаруваме ние /малко ни излиза нанагорно, защото все пак сме си 5 души с малкото, но иначе ако пазарува свекито, в желанието си да вземе по-евтино, понякога се натъква на абсолютни боклуци/, и да, основно от Темпо- на нас ни е близко там, а и има неща, които са заслужават, а и може всичко да намерим- поне веднъж седмично сме там задължително.
Йоанна като цяло напоследък си е намалила яденето, ако преди си изяждаше цялата порция сега и половината не иска, но и аз не настоявам, колкото иска- толкова. Повече се опитва да налита на бискивити, кексчета и такива боклучета, но съм казала на баба й, те в никакъв случай да не й заместят основните хранения Naughty. И като цяло все още не е излязла яно от периода на тръшкането и глезенето, на моменти е ужасна Tired, но пък и постоянно задава някакви въпроси и иска обяснения за всичко Heart Eyes Добре, че поне за гърнето няма вече проблеми. Иначе и аз трябва да търся ботушки за зимата, изпуснах прИмоцията в Лидл-а, сега ще се оглеждам за някакви други, якенца си има две, и то хубави.

# 223
  • Варна.....
Извод  " `раната пра`и борбата".
Тъй че да поработим.

Аз пък време за гушкане нямам- прибирам се към 6,30-7,00 и мятам тенджерата.
 Няма желаещи да ни готвят. А не сме капризни  Mr. Green К`во да е хапват. Но в интерес на истината имаме поне 2 вечери в седмицата, когято ядем "останки асорти" с допълнение спагети или нещо подобно.
Дони, може би му трябва повечко време да малчо.

# 224
  • Варна
Егати скапаното време е тук! Много депресиращо!

Аз напоследък хич не съм в час - много ми е мъчно за малкото, когато е на градина! Вие как сте в това отношение? Аз ли съм изтрещяла! Детето свикна адски бързо с градината, а аз не мога да се адаптирам вече два месеца... Laughing Все я мисля, все ми е тъжно, все не ми стига времето вечер с нея - ляга рано, а и аз нямам кой да ми готви....Наоплаках се!

И сега по-добрата новина, ама много тихичко...кандидатствам за една длъжност в новите Областни информационни центрове - минах подбора по документи, днес  разбрах, че съм минала успешно и теста...та вече на финалната права с 10 човека конкуренция, имам интервю на 1 ноември! Стискайте палци! Иначе другата работа не е отпаднала в Общината, ама пусти избори, всички се скатават, докато не стане ясно....

Ааааа и на варненци - егати простите граждани дето сме - на ви сега да избираме по-малкото зло за кмет!!!

Общи условия

Активация на акаунт