КРУИЗИ

• 83 992
  • 840
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Много несериозно и некоректно. Ще се насоча към някоя друга агенция. Ще изчакам до по нататък, може и на МСЦ да се качим в крайна сметка.

Ние ползвахме Премиер Турс и сме много доволни.Другата надежна агенция е Контитранс и те и двете дават едни цени.На нас ни съдейства Никола и то за всичко - хотели,влакове и всичко каквото съм го питал.Тук във Варна също ни съдействаха каквото сме питали.Не съм им рекламен агент , просто съм доволен от тях.Колкото до МСЦ и те имат прекрасни кораби и маршрути и то на половина като цена.Тези дни пускат в експлоатация четвъртия си голям кораб.

# 376
  • София
Крузит всъщност са Usit Colours. Повече при тях няма да стъпя, не може да се обявяват цени, които не отговарят на истината,които още стоят на сайта им. Такива селски номера, айде не на мен...

# 377
  • София
Тази агенция не съм я и чувала...От години аз и семейството ми се доверяваме само и единствено на Contitrans-m, тъй като те са оригиналните представители на MSC, NCL and Holland за БГ и до момента за всичките направени от нас круизи и други съпътстващи услуги като сам.билети и трансфери нямаме нито една забележка!
...
Верно ли има "оригинални" и фалшиви представители?!? Joy Моля ви, като рекламирате някоя фирма, поне без абсурдни твърдения. Naughty
С изключение на един круиз на MSC, всички останали купуваме от една английска компания най-малкото защото нито една Бг агенция не може да ми даде тяхната цена - разликата е средно 1,5-2 пъти. Последно си взехме круиз на Коста през 2-рата половина на май за 179 паунда (210 евро).

# 378
Тази агенция не съм я и чувала...От години аз и семейството ми се доверяваме само и единствено на Contitrans-m, тъй като те са оригиналните представители на MSC, NCL and Holland за БГ и до момента за всичките направени от нас круизи и други съпътстващи услуги като сам.билети и трансфери нямаме нито една забележка!
...
Верно ли има "оригинални" и фалшиви представители?!? Joy Моля ви, като рекламирате някоя фирма, поне без абсурдни твърдения. Naughty
С изключение на един круиз на MSC, всички останали купуваме от една английска компания най-малкото защото нито една Бг агенция не може да ми даде тяхната цена - разликата е средно 1,5-2 пъти. Последно си взехме круиз на Коста през 2-рата половина на май за 179 паунда (210 евро).

Може ли някакви координати или име на англ. компания? Praynig

# 379
...

Хайде да четем в детайли, а не по диагонал, ок?
Уточнила съм: ...оригиналните представители на MSC, NCL and Holland за БГ
ама кой да чете  newsm78

Хубаво би било преди да хвърляме коментари върху постове, поне да проучваме за какво става въпрос. Все пак тази тема е за обмяна на информация за този вид услуги в БГ и не виждам никакъв проблем да споделя личните си впечатления и опит с които не ангажирам абсолютно никой друг.

btw ... относно цената...., обичайно не търся да изкрънквам възможно най-евтиното / за това и подобна оферта изобщо не може да ме грабне/, но това вече си е до лично светоусещане  Peace

# 380
Cherr-y - по повод изкрънкването на най-евтиното ......хм, аз също не страдам от липса на средства, но не виждам смисъл да плащам за една и съща услуга ( каюта и т.н.) по-висока цена, след като мога да получа същото нещо за примерно 20-30% по-малко.
Затова и в зората на круизите, когато в БГ сигурно имаше сумарно 3 семейства пътували с круизни компании, направихме първото си плаване през Контитранс и след това поне 4 круиза купихме директно от NCL и Роял Карибиън, на американски  ( разбирай 30% по-добри цени) и не мисля, че съм изкрънкала най-евтиното, а просто не съм дала излишни средства на Контитранс, които и аз горещо препоръчвам за организация на първи круизи. След това човек се ориентира и си действа както намери за добре. Предполагам, че английската агенция е smartcruiser.co.uk ? И тях сме ползвали веднъж с добри оферти.

Не разбрах защо е тъпо да се прави Средиземноморски круиз с американска ( тя NCL всъщност е с Бахамска регистрация) компания? Според мен като цяло е тъпо въобще да се прави такъв круиз.
Местата, които посещава човек на него са толкова трудни за разглеждане в рамките на няколко часа, че по-добре да си хванеш самолета и да изкараш 2-3 дни в Рим, отколкото да препускаш в жегата от Чивитавекия до там и обратно. Но това все пак е въпрос на лично светоусещане Wink

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 21:58 от Asinka

# 381
  • София
Може - vivavoyage.co.uk Laughing

ама кой да чете  newsm78

Хубаво би било преди да хвърляме коментари върху постове, поне да проучваме за какво става въпрос. Все пак тази тема е за обмяна на информация за този вид услуги в БГ и не виждам никакъв проблем да споделя личните си впечатления и опит с които не ангажирам абсолютно никой друг.

btw ... относно цената...., обичайно не търся да изкрънквам възможно най-евтиното / за това и подобна оферта изобщо не може да ме грабне/, но това вече си е до лично светоусещане  Peace

Продължаваш с тъпотиите и смешките... това 1-во и 2-ро никой не "изкрънква" възможно най-евтиното, а го намира, ако знае къде. hahaha
Колко круиза си имала и с кои компании, ако е удобно да попитам? Peace

Asinka, привет!
Нали няма да правим нелепата връзка между цената на круизите и това кой с колко средства разполага? Laughing
Агенцията, която си посочила е същата, но е с ново име.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 21:44 от yav4e_mrav4e

# 382
да, точно vivavoayage.co.uk - преди май бяха smartcruiser.co.uk  Hug

yav4e_mrav4e - разбира се, че няма такава аналогия - просто изказването, че човек ИЗКРЪНКВА най-ниска цена, предполага, че го прави от липса на средства. Поне на мен така ми звучи........ Peace
Както и да е - да не разводняваме темата.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 21:58 от Asinka

# 383
Може - vivavoyage.co.uk Laughing

ама кой да чете  newsm78

btw ... относно цената...., обичайно не търся да изкрънквам възможно най-евтиното / за това и подобна оферта изобщо не може да ме грабне/, но това вече си е до лично светоусещане  Peace

Продължаваш с тъпотиите и смешките... това 1-во и 2-ро никой не "изкрънква" възможно най-евтиното, а го намира, ако знае къде. hahaha
Колко круиза си имала и с кои компании, ако е удобно да попитам? Peace

Asinka, привет!
Нали няма да правим нелепата връзка между цената на круизите и това кой с колко средства разполага? Laughing
Агенцията, която си посочила е същата, но е с ново име.

Нали не очакваш в отговор да ти дам отчет?  Hug Ако все пак следиш темата, споделяла съм, че аз и семейството ми правим поне 2 круиза на година от няколко години насам.

Достатъчно са, за да мога да се включа в дискусиите адекватно, отново според личното си светоусещане, все пак   Wink, което отново подчертавам не ангажира никой друг.

# 384
  • sofia
Защо разваляте хубавата тема, ако имате какво да си казвате на ЛС , моля.

Аз също не бих дала повече, имам си пари, мои са си и не подарявам.

# 385
  • София
Нали не очакваш в отговор да ти дам отчет?  Hug Ако все пак следиш темата, споделяла съм, че аз и семейството ми правим поне 2 круиза на година от няколко години насам.
Достатъчно са, за да мога да се включа в дискусиите адекватно, отново според личното си светоусещане, все пак   Wink, което отново подчертавам не ангажира никой друг.
Виж, идеята на дискусията, а и личното ми участие в нея целят единствено да подпомогна останалите с информация, която лично съм узнала (прочитайки и ровейки по форуми за круизи), или да споделя впечатления и емоции, докато съм пътувала. Понятието "лично светоусещане" е абсолютно нелепо и неадекватно в темата за круизи. Има стандарти, които са световно признати и те ясно категоризират круизните компании и целия сървис, който те предлагат. От личен опит зная и твърдя, че колкото повече пътувания имаш и на колкото повече различни компании си пътувал базата за сравнения ти дава един по-широк диапазон за преценка. Та.... в тази връзка се поинтересувах колко и с коя компания си пътувала - пак те призовавам да споделиш. Laughing
Ето аз прекрасно зная, че  Asinka харесва NCL, а и тя вероятно ще си спомни, че съм фенка на Селебрити. Wink
lyuba84, не така грубо, няма да допуснем да се развали хубавата тема. Peace

# 386

Ето аз прекрасно зная, че  Asinka харесва NCL, а и тя вероятно ще си спомни, че съм фенка на Селебрити. Wink

О, аз харесвам Фрийстайла като идея, но харесвам също и Роял Карибиън и особено OASIS  Wink
В интерес на истината вече отдавна не пътуваме с големите кораби - омръзна ни семейно! Предпочитаме друг вид пътешествия! Sunglasses

# 387
Какви са другите видове пътувания аако не семейни ?

# 388
Какви са другите видове пътувания аако не семейни ?
Имах предвид, че круизите омръзнаха на цялото ни семейство ........ Laughing Laughing Laughing и предпочитаме други пътешествия и почивки  Laughing

# 389
  • София
Аз се завърнах, благодаря много за информацията в темата, всичко ми беше много полезно, като мога и аз да дам прясна информация за MSC Splendida, ако някой има въпроси.  За мен обаче това беше 1 и последен път - 2 нощи имахме доста бурно море и никак не ми беше комфортно, а нямам морска болест. Да не говорим, че вече е втори ден откакто сме слезли и още ме "люлее" от време на време, на някой друг случвало ли му се е?

Иначе корабът е прекрасен, обслужването и персоналът са изключителни, организацията общо взето е доста добра, храната е чудесна, каютата ме изненада много приятно. Всичко ми хареса, но пътуването на кораб в бурно море определено не е за мен, яд ме е, защото това е доста удобен и бърз начин за разглеждане на интересни места, но това е положението Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт