Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Виждам, че има доста които питат за Кар1а и пуб1икувам този 1инк
http://www.chudesa.net/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B … 1%80%D0%BB%D0%B0/

# 331
http://results.cik.bg/tur1/mestni/0133_58390.html

За почитателите на Стефка-не е станала кметица Simple Smile

# 332
http://results.cik.bg/tur1/mestni/0133_58390.html

За почитателите на Стефка-не е станала кметица Simple Smile
===============
Не е могла да види този изход...?

# 333
доколкото знам гледачките не могат да гледат на себе си( не виждат своя живот),както и този на близките си. Поне така съм чувала,незнам колко е вярно....

# 334

А какви са отзивите за Пиналски? Някой вече да се е свързвал с него?
======================================================================
Пуснах смс на посочения номер, но не се върна потвърждение, че е получен.Това нормално ли е?
Ако някой има впечатления, би ли споделил след колко време се получава отговор и разбира се с каква познаваемост се е оказал за вас.

Преди около 2 месеца изпращах смс, не се получава смс за потвърждение. Чаках 2-3 дни за отговор. Сега от дистанцията на времето мога да кажа - при мен имаше 100% познаваемост на бъдещето, настоящето също беше описано точно. Но отговорите са кратки, това е смс все пак.

Бихте могли да го запитате в контактната форма дали е възможно да си поставите въпросите в имейл и да ви отговори също в имейл,а само заплащането да е с СМС.Аз така съм правила преди време,когато имах нужда.Тогава отговаря доста изчерпателно,но се чака доста тъй като е доста ангажиран.
Със СМС отговаря сравнително бързо .Е, не е мигновено,но то е защото е лично.Най-късно до 2-3 дни ще отговори.
При мен също мога да кажа ,че всичко е на 100% познато.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 09:21 от asya asya

# 335
# 336
Здравейте отново,
Свързах се вчера с жената от Катуница - Величка. Въпреки, че живея близо реших да пробвам първо по телефона. Мога да кажа, че със сигурност ще я посетя и лично, най-малкото за да и се отблагодаря с колкото мога за причиненото неудобство. Жената беше толкова любезна, че просто ме трогна, чак ми стана и неудобно. Никоя до сега не го е правила. Обадих се към 19.00 часа, казах си данните, а тя ми каза да й звънна малко по-късно, за да не ми навърта сметка. След 10 минути и се обадих и ми отгвори на въпроса - беше само един, но тя ми каза и други неща, все хубави. Дано се сбъднат!!! Praynig Praynig Praynig
Със сигурност, когато ми остане малко свободно време, ще отида лично. Дори и познаваемостта й да не е на 100%, никоя друга гледачка не ми е казвала "Да, кажете ми данните си и ми се обадете след малко, за да не навъртате излишно сметка т.к. трае десетина минути"  bouquet
Изключително благороден човек, поне според мен!

# 337

А какви са отзивите за Пиналски? Някой вече да се е свързвал с него?
======================================================================
Пуснах смс на посочения номер, но не се върна потвърждение, че е получен.Това нормално ли е?
Ако някой има впечатления, би ли споделил след колко време се получава отговор и разбира се с каква познаваемост се е оказал за вас.

Преди около 2 месеца изпращах смс, не се получава смс за потвърждение. Чаках 2-3 дни за отговор. Сега от дистанцията на времето мога да кажа - при мен имаше 100% познаваемост на бъдещето, настоящето също беше описано точно. Но отговорите са кратки, това е смс все пак.

Бихте могли да го запитате в контактната форма дали е възможно да си поставите въпросите в имейл и да ви отговори също в имейл,а само заплащането да е с СМС.Аз така съм правила преди време,когато имах нужда.Тогава отговаря доста изчерпателно,но се чака доста тъй като е доста ангажиран.
Със СМС отговаря сравнително бързо .Е, не е мигновено,но то е защото е лично.Най-късно до 2-3 дни ще отговори.
При мен също мога да кажа ,че всичко е на 100% познато.

A колко време се чака за отговор при запитване по е-мейл?

# 338
Здравейте отново,
Свързах се вчера с жената от Катуница - Величка.
Да разбираме, че може по телефона.

Пак питам, свързвал ли се е някой скоро със Стефка!?

# 339
[quote
Пак питам, свързвал ли се е някой скоро със Стефка!?
[/quote]
Да, аз се свързах по телефона и се договорих с нея, че ще я посетиме в Неделя - 06.11.!! Тя прие, ще споделя впечатленията си, а и не само моите, когато се върнем!  Simple Smile

# 340
Здравейте,

Моля ви, на когото телефонът на Стефка му е под ръка и има желание да ми го прати. Може и на лични. Знам, че сто пъти поне е публикуван в темата, но не ми се преравят отново толкова страници.
Благодаря предварително!

# 341
С много странни впечатления ме остави този Пиналски.
Зададох много  ясен въпрос с имена, дати и т.н.
Той ми върна смс с искане на още данни, които му пратих , след което ми отговори в духа на :"вие ли постъпихте така или другият човек, ако другият човек има еди си какво отношение.....".
Доста безумно..Та, нали това го питам...а ако не вижда кой как е постъпил и това са вече случили се факти в миналото, за какво иде реч въобще.
Тук , мисля, видях доволни от него, но това беше абсурдно напълно!

# 342
Чаках с нетърпение вашите отзиви за Пиналски. Аз бях с много добри впечатленият от смс, който ми изпрати преди 2 месеца и вече се изпълни, а казусът е сложен. Сега изпратих отново и беше голяма изненада. Първо, отговорът дойде твърде бързо в сравнение с миналия път - за 5-6 часа. Второ, отговорът беше увъртане за настоящето, което може да се изведе по логичен път от въпроса ми и нямаше и дума за бъдещето. Не знам какво става, но това не е нормално. Ето че няколко души даваме негативна оценка. Или си е наел асистент да му отговаря на нискотарифните запитвания, или се е случило нещо със способностите му. Поне да знаем, че не може да се разчита на отговора му, защото много зле ми подействаха тези недомлъвки и потънах в размисли.  

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 07:45 от soul81

# 343
И аз останах разочарована. Получих отговора много бързо, след половин час. На моя въпрос "кога..." ми беше отговорено "по-добре...". На другия ми въпрос беше отговорено с "има възможност...", аз знам, че има възможност и всеки може да ми отговори така, но нали затова задавам конкретни въпроси, а получих неконкретни отговори. Не пращайте смс, за да не се обърквате по-вече.

# 344
Аз останах доволна от отговора на Пиналски. Питах нещо конкретно за далечното бъдеще и ми го каза направо, като да речем че и аз имам начини да си гадая и като прочетох смс-а си казах - потвърждение на моите подозрения, освен това съвпада с предсказанието на 1-2 други души (непрофесионалисти)... Аз лично усетих истинност в отговора, и затова може би още ще пращам, но като се вдъхновя за още въпроси.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 09:10 от Blondie_

Общи условия

Активация на акаунт