Пописали сте снощи, таман да имам какво да чета тази сутрин с кафето

Емили, много лошо това с мъжлето ти. Дано бързо се оправи и не прави повече пневмонии, че легне ли болен мъжа, все едно още едно бебе да гледаш!
Люба, по-хубаво ми е на ресторант цялото фемили, вместо да ги оставям на някого, за да излезем двамата с мъжа ми. Сега поне има места за непушачи, с детски кътове, лесно е. Оставяла съм ги да ми ги гледат бабите само ако отивам някъде по задачи, но не винаги. В повечето случаи съм поне с едно ремарке. Хубаво, забавно и по-спокойно ми е.
Ама то, да поясня, че откак се е родила Калина, семейните вечери на ресторант ни се броят на пръстите на едната ни ръка, де.

Mariap, първо научих Калина на биберон залъгалка, че тя преди това не го искаше. Започнах да й давам от време на време АМ, че да свикне и с него. Заредих хладилника и фризера с манджи за децата. Написах на 1 лист режимите им, лепнах го на видно място в дневната и им казах "адиоС". Моят мъж предварително се беше премирил, че ще има много плач и безсънни нощи, но не би. По негови думи всичко е било много спокойно. Съседите също потвърдиха, че не е имало кански ревове посреднощ. Виж за мен, не беше толкова леко, понеже още на 10-ия час циците ми все едно щяха да експлодират. А тръгнах без помпа, никак не я обичам, а и си мислех, че вече нямам толкова кърма, че да стане проблем. Та цедене на ръка, топли компреси вечер в хотела, даже карах голямата ми дъщеря да суче, че да ме облекчи. Тя милата, като гледаше колко съм безпомощна и притеснена, някакси преборваше отвращението си, и помогна и тя. Та така. Ако все още кърмиш, дори и да не е основно, задължително си вземи помпа!

Фонтанелата на Калина е 6 на 6 мм на последната консултация според педи. Как ги измери, не знам. Витамин D не съм давала откакто се е родила.
Ну Заяц, за захласването бях писала, ама явно нещо не съм публикувала. Както го описваш, това е леката форма на захласване. Само изглежда страшно, но всъщност не е. Да си знаеш, че вече може да ти го прави това нещо при силен рев. И не се паникьосвай. От моя опит духането в лицето още повече стресира. По-скоро потупване по гръбчето или плясваш с ръце пред нея, но по-скоро минава от самосебе си. С възрастта спират да го правят.

Много благодаря за инфото,че съм се притеснила яко!Кърмим се още и помпа ще нося,но трябва за 1 месец да го приуча да пие от шише,че това упражнение не го умеем.Свеки има опит в бебегледането и знам,че ще ми изпълнява заръките,но както каза - като че ли майките повече страдаме от децата
Сега кърмите ли се отново с Калина,че свеки днес ми подметна,че като съм спряла веднъж да го кърмя после не било хубаво.За мене това са си бабини деветини,по-скоро ме е страх да не се отбие
).
, та затова. Пък и когато е възможно гледам да готвя "общо" за всички
Иначе аз не пасирам почети, само намачквам
. При което аз и казах, е, значи няма да стои като майка си - неженена дори веднъж, пък с три деца ....
А я кажете каква е тази Бейби ТВ 
Сами не ги мокри така обилно както преди...