МарияП, някои оператори го предлагат, други не. При мен е на англ, немски и френски.
Ама какви хубави думи сте ми написали, наистина ме сгряхте!!!

), и той да види, че е празник. После вкъщи му пуснахме филмче да гледа, че обикновено не му даваме, сложихме Тервел да спи, а ние си изкарахме романтична вечер с бира и пастърма (Бубето може да чете вече).

. И съответно Пресиян ми заявява: "Мамо, аз и така си говоря добре, ти нещо си се объркала и ми казваш, че не говоря добре"...
Масово е.
. Засега се ограничавам до обща бройка от 3. Казах на ММ да бърза да правим второто, че Калоян като започне да спи по цяла нощ, ще ми хареса прекалено много и няма да искам пак да не спя по цели нощи. 

... като забършеш някой готин италианец, не второ дете, ами и хоро ще играеш 
А нощния памперс на Тервел тежи колкото него... защо ли?

Но все пак не може да се абсолютизира. Не мога да си хвърля ТВ или да не гледам новини все пак. Не е вариант и децата да се хипнотизират часове пред екрана. Знам, че това е единственото спасение за някои мами, но пак не го подкрепям. Иначе ние филми и без това не гледаме, то няма и кога. Обачеее има много готини предавания по NatGeo, Discovery и др. , които са дублирани. Така Пресиян се учи, което е супер!

И племенницата тъй!
)
.
) и той си гледа Animal Planet или National Geographic, на който му вика "Научи график", защото много неща бил научавал от там
. Аз си слушам музикалните канали много често. Новини - от нета
. По телевизията са ми пълна пародия.
.

Ще го запомня като порасне Калинка. С каките не важи, че са големи вече. При тях има ограничение за времето пред ТВ и компютъра.
Различно е 
Ухажваше Кали на Пепита,като и местеше количката със все нея вътре. 

макар да не са ми ясни съкращенията. 
на патерици!!! все така жизнерадостна, пълна с енергия и оптимизъм, а скоро скоро и плитки на малка главица да сплиташ!!!!!
, сега верно се чудя откъде научаваха новините 

Препоръчани теми