Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 842
  • 1 400
  •   2
Отговори
# 1 065
  • София
Момичета,в аптеките продават ли се тестове за откриване на гъбички?
Не. Само тест за бактерии в урината.

# 1 066
Каква е разликата между бактерии, гъбички и паразити ?

# 1 067
  • Пловдив
Бактериите са микроскопични организми, често безядрени. Лечението се осъществява с антибиотоци.
Гъбичките (вагиналните) са по-едри микроорганизми (дрожди) от род Кандида. Лечението се осъществява с антимикотици. Лечение с антибиотици е енефективно и понякога може да доведе до гъбична инфекция, заради унищожаването на нормалната вагинална микрофлора. Гъбички по други и органи и лигавици може и да са многоклетъчни с хифи и т.н.
Паразитите може да са едноклетъчни, но най-често са многоклетъчни. Лечението им е със специфични препарати. Паразитите се предават при полов контакт, а не като гъбичките и някой микроорганизми да съществуват в неактивни форми в средата и да се активизират при различни причини.
Диагнозата често се поставя само по признаците - вид на течението, сърбеж, възпаление.
Гъбичките водят до специфично течение с бели, като пресечено мляко парцалчета или като сиренисти гранули.
По-добре е диагнозата да е потвърдена чрез микробиологично изследване, защото под основния признак, който говори за гъбички може да се крие смесена инфекция и да участват и бактерии.

# 1 068
Много добре написано, благодаря !

# 1 069
  • София
Започнах лечението с чаено дърво и базисно масло, взех си и Лактажин, ще напиша след 2-3 седмици дали има резултат при мен. След като приключа с Лактижина (10 дни) ще изчакам няколко дни и ще си направя изследване, след което се надявам да споделя положителна новина!   bouquet

# 1 070
Започнах лечението с чаено дърво и базисно масло, взех си и Лактажин, ще напиша след 2-3 седмици дали има резултат при мен. След като приключа с Лактижина (10 дни) ще изчакам няколко дни и ще си направя изследване, след което се надявам да споделя положителна новина!   bouquet

Желая Ви успех от сърце!  Praynig Вече има няколко човека излекувани, надявам се и Вие да се причислите към тях  Heart Eyes

Марина  bouquet

# 1 071
  • София
Скрит текст:
Започнах лечението с чаено дърво и базисно масло, взех си и Лактажин, ще напиша след 2-3 седмици дали има резултат при мен. След като приключа с Лактижина (10 дни) ще изчакам няколко дни и ще си направя изследване, след което се надявам да споделя положителна новина!   bouquet

Желая Ви успех от сърце!  Praynig Вече има няколко човека излекувани, надявам се и Вие да се причислите към тях  Heart Eyes

Марина  bouquet

Здравей и благодаря за пожеланието! Искам да попитам, нормално ли след като съм смесила маслата и съм изпълнила каквото трябва, нито да ме сърби, нито да ме щипе... притеснявам се, че няма никаква реакция...  newsm78

# 1 072
Тогава всичко се успокоява Simple Smile нито боли, нито сърби...

# 1 073
  • София
Тогава всичко се успокоява Simple Smile нито боли, нито сърби...

Дано нещата да се оправят, че доста време си ги отглеждам тези гадинки... пробвах какво ли не, но всичко е временно...

# 1 074
Здравейте. И аз реших да опитам с маслото от чаено дърво. Само не разбрах последно върху превръзка ли да накапя маслото или върху тампон OB примерно? И също в продължение на какъв период? Мерси.

# 1 075
Здравейте. И аз реших да опитам с маслото от чаено дърво. Само не разбрах последно върху превръзка ли да накапя маслото или върху тампон OB примерно? И също в продължение на какъв период? Мерси.
Здравейте! По рецепта е върху тампон, а аз си слагах върху превръзка, защото започнах лечението и започна МЦ. Не исках да спирам лечението и това беше единствен вариант да не спирам, защото не съм фен по време на МЦ да съм с тампон. Въпрос на личен избор!

Иначе за продължителността - до колкото се сещам, там пишеше, че се прави с чаено дърво и основно масло докато отшумят признаците и се продължава още малко със смес от Лавандулово масло с основа.

Но не забравяйте, че Кандидата може да не е локална, затова се описва в рецептата, че се пие Луголов разтвор, защото той убива Кандидата отвътре Simple Smile

Желая Ви успех и дано скоро да има някой успял Simple Smile

С уважение,
Марина

# 1 076
  • София
А този Луголов разтвор как се взима, защото прочетох в нета, че е само с рецепта, т.е. прави се по рецепта?

# 1 077
А този Луголов разтвор как се взима, защото прочетох в нета, че е само с рецепта, т.е. прави се по рецепта?

Аз го купувам от човек - частник, който е фармацефт. Иначе можете да си вземате Орехова настойка, ако сте си правили такава през лятото.

# 1 078
И аз не мога да си намеря разтвор на Лугол, а пак за такава настойка не съм и чувала. А то без тоя разтвор май няма никакъв смисъл да се лекувам с маслата. офффф  ooooh! ще полудея вече, тъкмо малко се поокротиха и пак се почна

# 1 079
И аз не мога да си намеря разтвор на Лугол, а пак за такава настойка не съм и чувала. А то без тоя разтвор май няма никакъв смисъл да се лекувам с маслата. офффф  ooooh! ще полудея вече, тъкмо малко се поокротиха и пак се почна

Съжалявам за това, което ще напиша - но всичките имаме Кандида! К'во да се прави! Евала ще кажа на този, който няма такава! Тук въпроса стои много на високо ниво на предпазване от това. Или трябва да се прави прочистване на организма, или лека по-лека да се засилва имунната система, а може и двете!

Лятото си направете настойка от Орехи. Прави се от зелени Орехи на 24.06 горе долу - Еньов ден! В интернета има рецепта как се прави. Накратко се прави така: 40 ореха се нарязват на 4 части. Заливат се с  ракия и престоява 40 дни на светло в буркан, но не на пряка светлина, като всеки ден се разклаща буркана! Течността се прелива в шише, орехчетата може да се изхвърлят. Това е чист, натурален Йод - полезен и за проблемите с ЩЖ.

Успех на всички!
Марина

Общи условия

Активация на акаунт