Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 825
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз не мога да си намеря разтвор на Лугол, а пак за такава настойка не съм и чувала. А то без тоя разтвор май няма никакъв смисъл да се лекувам с маслата. офффф  ooooh! ще полудея вече, тъкмо малко се поокротиха и пак се почна

Съжалявам за това, което ще напиша - но всичките имаме Кандида! К'во да се прави! Евала ще кажа на този, който няма такава! Тук въпроса стои много на високо ниво на предпазване от това. Или трябва да се прави прочистване на организма, или лека по-лека да се засилва имунната система, а може и двете!

Лятото си направете настойка от Орехи. Прави се от зелени Орехи на 24.06 горе долу - Еньов ден! В интернета има рецепта как се прави. Накратко се прави така: 40 ореха се нарязват на 4 части. Заливат се с  ракия и престоява 40 дни на светло в буркан, но не на пряка светлина, като всеки ден се разклаща буркана! Течността се прелива в шише, орехчетата може да се изхвърлят. Това е чист, натурален Йод - полезен и за проблемите с ЩЖ.

Успех на всички!
Марина

Ами докато дойде лятото какво да правим? Някакви предложения от къде можем да си вземем този Лугол?

# 1 081
Давам Ви телефон на човека от Ловеч, от когото вземам аз този Лугол! Ако се договорите да Ви го прати, ще е добре, но има вероятност да се разтече по пътя, докато го транспортират Sad Аз просто му имам телефона, иначе му звъни друг човек, лично аз не общувам с него, но останах с много добри впечатления, защото ми е давал отговори на въпроси - пак чрез моят позната, която държи връзка с него!
Името му е   Борислав, тел: +359 885 809 486

Успех!

П.П.: не прекалявайте с Лугола - води до запек при по-големи количества на приема му!

# 1 082
http://www.desant.net/show-news/31932/
Тук можете да прочетете за содата и меда Simple Smile

# 1 083
Тоест ако не продължим след това с Лугол, няма смисъл от маслата, така ли? Тъкмо се бях окуражила....  Tired
А тази рецепта от линка?
Рецепта 2 (Мермерски – баща и син): Тампон, напоен с мед и воден разтвор на прополис (30-процентен, който се приготвя от 30 г настърган прополис, разтворен в 100 мл дестилирана вода или чист спирт – за спиртен извлек). Достатъчни са 10-дневни апликации и от гъбичките и течението не остава и следа.
Става дума за мед и клеева тинктура, която има в аптеките, нали? Макар, че малко ме е страх да опитам с мед. Меда не може ли да изгори лигавицата?Извинете, ако е тъп въпроса...

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 20:11 от г-жа Златна Превъзходна

# 1 084
Здравейте!
Давам обяснение как действа медът!
В пчелния мед се съдържа и водороден пероксид, които го прави отлично почистващо средство.
Как действа? Естественият мед съдържа глюкоза и ензим, синтезиран от пчелите - glucose oxidase. При подходящи условия glucose oxidase има способността да произведе хидроген пероксид от глюкозата.
Сам по себе си медът няма как да произведе тази реакция. За да е активен, glucose oxidase се нуждае от pH от 5.5 до 8.0; pH на неразреден мед обаче е между 3.2 и 4.5 – твърде ниска стойност за активиране на ензима. Друго необходимо условие – наличието на натрий.
Човешката кожа има относително високи стойности на pH и натрий. При контакт на меда с кожата, те активизират ензима glucose oxidase, а той отделя от глюкозата 2% хидроген пероксид- причината за антибактериалните свойства на меда. Тъй като се отделя бавно и е в ниска концентрация,
 хидроген пероксид, добит от мед, не уврежда кожата.

Това е все едно да се ползва Кислородна вода 3%, разредена с обикновена, обаче НЕХЛОРИРАНА вода.

Между другото е хубава рецептата с мед и содата. Содата повишава малко PH-то на меда в случая, както и на вагината!
От опит Ви казвам, че е още по-хубаво и по-приятно! Нищо не щипе, нищо не дразни. Евтино и достъпно, а най-вече ефикасно.

Както Ви писах преди и казах, че съжалявам, че Ви казвам за наличие на Кандида Sad моите наблюдения са такива за съжаление - отърваваш се, но се появяват отново, защото Кандидата я има в организма Sad Тъжно е, да, знам, но е така. Затова, когато една жена попита, дали може да се предотврати, а аз отговорих, че може само с постоянно прочистване на организма, с потоянна борба срещу това, и то не с Фармацефтични медикамент, а с природни средства!

Сокове от Мотркови и Чевено цвекло, Лимон с Мед, Пробиотик за Храносмилателния тракт, Пиене на сода сутрин на ГЛАДНО с гореща вода или с ГОРЕЩО МЛЯКО, ядене на сурови тиквени семки, Пиене на Кислородна вода (по схема) и какво ли още не (правилно пиене на вода, правилно сдъвкване на храната и гълтането й в течно състояние, правилен прием на плодовете)! Много са, не мога да изредя всичко, което знам. Т.е. поддържане на имунната система Simple Smile И по-далеч от хапчетата, а за Антибиотиците дори не споменавам - безсмислено е да казвам, че това е недопустимо за организма!

Борбата е тежка, но си струва! Аз се боря вече повече от година, резултата го виждам за сега само върху кожата си и добър общ тонус! Нямам хламидии и др.

Стана много дълго Sad Надявам се да съм Ви била полезна!
Марина

# 1 085
 Това с меда и содата съм го ползвала обаче за синузит т.е.капала съм си в носа от сместа и беше доста неприятно -щипене,лютене,чак сълзи ми потичаха,но пък имаше ефект.Никога,обаче,не бих го използвала вагинално,ако усещането е същото - не ми се мисли.

# 1 086
Не е същото! И аз прилагах на ММ в носа тази комбинация, щеше да се побърка... Подскача, какво ли не прави.Но вагинално не е така, дори бих казала, че поне аз нищо не усетих Simple Smile А сложих голямо количество мед и сода Simple Smile

# 1 087
Момичета, ако сте ползвали клотримазол, ще ми кажете ли дали само външно се прилага или може и вътрешно да се намаже някак си?

# 1 088
  • София
Момичета, ако сте ползвали клотримазол, ще ми кажете ли дали само външно се прилага или може и вътрешно да се намаже някак си?
Купи си вагинални глобули на Клотримазол.

# 1 089
Аз тъкмо приключвам с 12 глобули Полижинакс и 3 таблетки, оффф забравих им името, пият се на 1, 3 и 7 ден на лечението. Обаче имам чувството, че не са се оправили нещата напълно. В понеделник пак съм при гинеколожката и ще я помоля за още една микробиология, да видим. Ама ми се щеше междувременно да се мажа с нещо. Обаче до гуша ми дойде от глобулите, та ми се иска кремчето. И затова питам как се употребява Simple Smile

# 1 090
  • София
Аз тъкмо приключвам с 12 глобули Полижинакс и 3 таблетки, оффф забравих им името, пият се на 1, 3 и 7 ден на лечението.
Вероятно това което е било на таблетки е Микомакс. Можеш и външно да прилагаш крема.

# 1 091
Да де, ама мога ли малко и вътре да слагам или може да ми навреди? Щото гадовете нали основно вътре виреят  newsm78
Мерси много за отговорите, marchеva14 Simple Smile

# 1 092
  • София
Да де, ама мога ли малко и вътре да слагам или може да ми навреди? Щото гадовете нали основно вътре виреят  newsm78
Мерси много за отговорите, marchеva14 Simple Smile
Объркала съм, вместо вътрешно" съм написала външно . Извинявай, моя е грешката.  Peace  Да, можеш и отвътре. Няма никакъв проблем.  Този крем си е за това приложение и отвън и отвътре, въпреки че е по-добре с глобули. Направи си още една микробиология и тя ще ти покаже точно.

# 1 093
  • София
Някой, който прави промивки със смрадлика, забелязали ли сте изсушаване, защото аз имам чувството, че 50% от дискомфорта ми е от изсушаване при такава промивка, не само от гъбите. Мислех да пробвам с малко сода разтворена в смрадликата, но не знам дали няма още повече да изсуши :/ някакво мнение?

# 1 094
  • София
Някой, който прави промивки със смрадлика, забелязали ли сте изсушаване, защото аз имам чувството, че 50% от дискомфорта ми е от изсушаване при такава промивка, не само от гъбите. Мислех да пробвам с малко сода разтворена в смрадликата, но не знам дали няма още повече да изсуши :/ някакво мнение?
Вътрешни промивки не бива да се правят. Смрадликата много изсушава и се получава дискомфорт.  Може само външно измиване. Същото и е и за содата.

Общи условия

Активация на акаунт