Отговори
# 555
Здравейте,момичета. Laughing
Аз бях на разходка и на кафенце с гледка към морето. LaughingВсичките ми приятелки от квартала родиха миналата година и кампания ми правиха цели четири едногодишни госпожици.
Пепи,благодаря ти. Hug
EMA_ES,а дано и двамата доктори и интуицията ми грешат и е момиченце.Ще натъркам и носът на таткото,който "момче бил правил".
Вики,ах как добре те разбирам,все едно моето положение си описала и аз съм много чувствителна на разни проблеми,пътувания и атмосфера различна от домашната.Ами освен движение и много вода друго не мога да добавя,защото ти се храниш правилно.Успех,щото  си е мъка. Peace
Приятен ден,аз ще си помързелувам с книжка или филмче. Crazy

# 556
Привет мацки  bouquet

Днес ме грабна нещо пазарната треска Joy Купих за бебчо подложка за коритото, бодита и чорапки, а за каката две клинчета с блузки и един скицник,че нейния е изрисуван Heart Eyes
След малко се залавям да готвя,че то от ходене днес ред не остана.
Относно запека... до 3-тия месец ме мъчи ужасно, АГ-то ми каза да пия само 2 дена подред
Дуфалак сироп и има-няма полза да спра. Еееее родих се newsm10
Не само ,че се оправих, но и до ден днешен съм като часовник Joy да не казвам,че и по два пъти на ден се случва да ходя. Незнам дали е от лекарството или чиста случайност,но при мен подейства.
Някой спрял ли се е на някаква марка бебешки шишета? С каката бяхме на Авент, ама ми се иска да сменя малко, нещо по-различно да е сега baby_neutral Ако някой нещо е харесал да сподели  bouquet

Айдеее изчезвам за сега   love001

# 557
С каката бяхме на Чико.Имахме и 2 на Камера.
Сега пак мисля да съм на Чико.
Ето тук има доста видове шишета  можете да разгледате.
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=39

# 558
  • Sofia
  chef обядвах печена тиква 1 парче, порция киш със спанак и сирене и за десерт шоколад с цели лешници  - 50 гр eat

Днес съм на преглед, в 23 седмица съм (14 февруари термин). Ще разбера  и колко съм натежала preggo , обаче засега се чувствам доста подвижна  newsm57 и не мисля,че съм наддала въобще от последния път преди повече от месец, движение му е майката  nuts Като се сетя за 27-те кг от предната бременност, които успях да кача, сега съм горда със себе си  Laughing

Вълнувам се,защото за първи път 12-годишната ми дъщеря   reverance ще бъде с мен и ще се запознае с бебето. Техниката в кабинета позволява наистина да се види симпатична муцунка на човечето, макар и да имам предна плацента, която пречи на ултразвуковата вълна.

Днес ще потвърдят , че е  ladyuu със 100% гаранция предполагам  newsm78  Joy

По отношение на стомасите и редовността им - аз съм от "дрислите", но в редките случаи,когато съм имала обратния проблем съм изпробвала следните БЕЗОТКАЗНИ комбинации :

- мляко с кафе + орехи
- лютеница(домашна) + орехи
- КИВИТА

# 559
  • Варна
МОМИ4ЕТА АЗ ДНЕС ИМАМ РОЖДЕН ДЕН!ДНЕС Е СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ 4УДОТВОРЕЦ!ДА ВИ ПО4ЕРПЯ!ДА СМЕ ЖИВИ ИЗДРАВИ И ДА ГУШАМЕ 4О4ЕТАТА!!!
  party023 newsm38  cook newsm67 Tada  bigdance2 Oha! Oha!

# 560
  • Sofia
Nevvy ЧРД, бъди здрава, обичана, щастлива майка и успешна личност и слънцето те поздравява  bdbaloni

Аз нямах идея какви ШИШЕТА да купя преди ...12 години с каката. Заложихме на стъклени, избрахме НУК, но въобще не ни се наложи да ги ползваме Mr. Green , тъй като кърма имаше в изобилие, а бебето плюеше и се давеше с водата и чая, опитвахме да му даваме и с лъжичка, кой да ти каже тогава, че има препоръки на СЗО, а братовчедките ми в чужбина още не бяха родили и нямаше кой да ме светне за "другите течности". 

По-късно ревеше само като усетеше шишето и се гънеше ядно и гневно yahoo_49 ,искаше си кърмене и се радвам, че така добре ме възпита  Wink

Не пожела да пие от шишетата, чак до 9-10 месеца newsm32, захраних я на 8 месеца(до 7-мия само майчино мляко), уважаваше най-много сокчетата и ги приемаше охотно с лъжичка.

Сега има толкова много шишета със системи срещу мехурчетата въздух, патентоват ги и ги наричат как ли не, споделете, който има опит с тях  Simple Smile

# 561
аз съм за Нук, много съм доволна, малкия до 2,5 г си пиеше чайчето в тях....

# 562
Вики фрутилакс имам предвид ама и аз съм една него ми го предписа лекарят оше в началото на бременоста и  го пих  някаде до четвъртия месец и сега нямам проблеми но ако се появят пак него ще го купя деиства ми и съм доволна пробваи го дано даде добри резултати  Hug

# 563
  • София
nevvy,Честит Рожден Ден!Леко износване на бебенцето,дълъг живот и здраве и много,много щастие!

# 564
nevvy, и от мен голямо честито! Само положителни моменти и много усмивки ти желая!

Момичета, някои се оплакваха от киселини. В друга тема прочетох за лекарство Зеро Ацид,производство на Медика Сандански. Много доволна мама го хвалеше и каза че било евтино! В тая връзка, къде е starlet?

# 565
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН NEVVY!!!
[/size]

Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре,
Пожелавам ти промяната, за която копнееш, да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш!
Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор и винаги да взимаш правилното решение!
Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти и винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш!
Пожелавам ти здраве и дълъг живот, пълен с любов, семейно щастие и прекрасни наследници!

newsm59 Tada baloni bdbaloni baloni happy bd baby family4 Flowers Bouquet newsm51

# 566
  • София
NEVVY, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Hug Да си жива, здрава и много обичана! На края един сладък, здрав и послушен бебок да ви радва!  Heart Eyes bdbaloni

# 567
nevy, честит празник, много късмет ти желая и февруари да си най-щастливата мама smile3510, искам тортичка,изпрати ми по куриер smile3521
major и моите момчета бяха същите инати,какви ли не глупости съм правила за да ги накарам да си отворят устите за шишето с вода или залъгалката, чак съм държала бибероните до зърното на гърдата, в сутиена, с идеята да им замирише на нещо познато,но ефект никакъв. Иначе мисля да си взема стъклени шишета, и преди използвах такива до момента в който поотрасваха и започваха да ги хвърлят и чупят,.

# 568
  • Sofia
NEVVY, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Само усмивки и добри новини!!!

Старлет, наистина е време да се отчете, както тя обича да ни проверява  Grinning Надявам, се че всичко е наред, като изключим киселините!

За шишетата, аз ползвах Авент, не знам дали са най-добрите, или просто добри, или изобщо не са. Просто споделям какво ползвах, със съответния стерилизатор, четка и т.н. Помня, че ми бяха много удобни за миене, заради широките гърла.

Сутринта бях на преглед, госпожицата се развива по график, но аз имам доста силни контракции и започвам да пия по-сериозно и по-големи количества магнезий. Дано скоро се закрепи положението.

# 569
jeni-blaze ti i se radvam che si se otarvala ot zapeka.Az piq Dufalak olio med kakvo li ne i veche karam sedmiq mesec i otarvane ot zapeka nqmam Cry pobarkvam se veche

Общи условия

Активация на акаунт