Отговори
# 570
Честит Рожден Ден, Nevvy!!! Пожелавам ти да гушкаш едно здраво и пухкаво бебче!
Elsi, мисля че ти се беше насочила към Mutsy, ако не се бъркам от темата за количките. Аз се бях насочила съм Transporter, после преминах към 4 rider до днес  Simple Smile . При приятеля ми в офиса е била една мама с 4 rider и доста я е оплюла-тежка, като обърнеш кошчето към теб/май/ става доста нестабилна и има опасност да се обърне и все такива неща. Не можах да го изслушам до край. Просто, ако си се насочила към тази количка го имай на предвид.

# 571
ангелче... за нищо мила. Аз се надявам да мога да посещавам фитнеса до края на седми месец. Обещала съм на моя, че чукне ли декември и спирам.. а от там нататък не знам - раздвижване вкъщи, леки разходки, ако е хубаво времето и адекватно ограничение на храната. Иначе не намирам спасение от главоломно качване на килограми в зимно-празничните месеци  ooooh!.
Иначе пастите и шоколадите никога не са добре, даже и като не си бременна (като изключа истинския черен шоколад), така че с не консумирането им можеш само да спечелиш. Наблягай на плодовете, зеленчуците, месото, бобовите, суровите ядки, зехтина, пълнозърнестите и млечни продукти и изключи всякакви бързи въглехидрати и транс мазнини.

Със стомаха сме приятели, надявам се да е така и до края на бременността да нямам проблеми. За режима ми на хранене, какво да кажа - 2-3 дни нормално, чисто и здравословно, после 1-2 дни със сериозни забежки. Обичам да има ред и дисциплина в диетата ми и когато няма се дразня много сериозно, но съм приела факта, че ще е така поне докато кърмя. Ще се старя максимално да приемам пълноценна храна, особено когато от това зависи и млякото за бебчо.
Та ангелче... разбирам те отлично за двете крайности. Колкото и добре да знам нещата на теория.. на практика ангела ми е много слаб, особено с тази бременност.

she_moto, ти пък казачок..  hahaha Представих си го чак  Laughing!

deyzi Моя мъж като твоя не спря да се фали, че "само мъжки правил", откакто разбрахме пола. Че и услугите си наляво и надясно предлага..  Laughing Голяма надувка, голямо чудо..
А една приятелка ми вика, я му кажи на твоя мъж, че не е майсторлък да вкараш краставица и да изкараш краставица, а да вкараш краставица и да изкараш слива  hahaha.

nevvy хайде Честитка и тук   bouquet!

# 572
Здравейте и от мен коремчета! Напоследък нямах много време, не мога и да изчета всичко, което сте написали. Само хвърлих един бегъл поглед през последните страници. Няма как да не отбележа добрата новина при Алекса. Алекс браво мила, сега спокойно, всичко ще се нареди. Кистата няма да расте, има бебка, която трябва да расте и само за нея има място! Ще видиш, че всичко ще е наред, и да знаеш, че много съм те мислила специално теб. А за стиснатите палци, моите си остават стиснати и за теб и за всички други момичета тук.

Днес бях на изследвания - натоварване с глюкоза, заради съмненията за гестационен диабет. Всички показатели са в норма, изследванията са перфектни, така че това вече е отхвърлено като причина за увеличените околоплодни води. В Майчин дом казаха, че може просто при мен така да е нормално. Утре съм на преглед и вероятно ще ми изпишат един курс лечение с Индометацин, или както там се казва, за да намалеят малко околоплодните води. Иначе казаха, че нямам място за притеснения, щом на феталната всичко с бебчо си е перфектно.  Simple Smile А гледам изобщо да не се шашкам от повишения риск от преждевременно раждане и да не го мисля. Казах на бебчо да си стои на топло до 9-тия месец, мисля да си избутаме дотогава нормално  Laughing

Nevvy Честит рожден ден, пожелавам ти много здраве и късмет, че без тях сме за никъде. Лека и безпроблемна бременност и на финала да гушкаш здраво малко човече  Hug

# 573
nevvy,честит рожден ден!Весел празник!И догодина от това  положение preggoда имаш ей такива приятни занимания като  1stroller smile3541 1crib feeding newsm07!А довечера ей така да е  1dating
Elileni,голям образ е тая твоя приятелка.Ще й ползвам лафа при следващ удобен случай. Crazy
elsi,дано се похвалиш скоро,че вече нямаш контракцийки. Hug  bouquet
Аз шишета няма да купувам щото се надявам да си кърмя и да не ми трябва.А ако и когато ми потрябва лесно ще пратя мъжо или сама ще си купя от аптеката за 5 минути. Peace

# 574
Някой знае ли какво се случи с близначетата от януарската отчетна, които се родиха в седми месец? Много ги мисля.....

# 575
  • Sofia
Vanq_p, благодаря за споделеното. Аз дотук съм прочела само положителни ревюта. С търсачката изрових навсякъде, където беше спомената във всичките 13 ли са, колко там теми и изобщо. Но интересното е, че мъжът ми само като я разгледа и каза, че според него може би е нестабилна ако я завъртиш към теб. Той сега е фен на Бебе Конфорт High Trek. На мен пък ми се струва много изнесена предната гума, точно вчера ми писаха положителни неща в оная тема за High Trek, гледам и други модели, абе..ужас Grinning

Колкото да тежест, не се плаша лесно, навремето карах немски Хаук - като малък танк беше Mr. Green

# 576
Ето ме и мен....
завърнахме се от прегледа.Отчитам се:
Консултацията мина добре,акушерката още тогава ми каза едро бебе.
Видеозона :Потвърди Момче
Глава нормална
бедро много дълго-футболистче ще да е.
По  дължина го изкараха с термин 29.01.
А по глава 04.02.
Тегло :докторката не се изненада много-870 гр,абе с две думи едро бебе.Ама ние с таткото сме високи,няма как да е малко бебето.
Само да сме живи и здрави,и да издържим до януари,пък когато си реши да се ражда....
Щастлива съм ,че свичко е наред,и аз съм добре.Прегледахме и шийката ОК е,не се налага да пия Магнезии.
Лека вечер на всички.

# 577
Е,Пепи,айде честито-здраво и снажно юначе да си имате! Hug Peace
п.п И ние с мъжо сме височки,ама родих дребосък.3200гр.А иначе на консултациите все ме плашеха,че бебето вървяло с две седмици напред и щяло да се роди едро. WhistlingКоето ме подсеща за откаченият сън,който имах-сънувах,че раждам син,Александър и последният тежи точно 4610гр. #Crazy

# 578
Е,Пепи,айде честито-здраво и снажно юначе да си имате! Hug Peace
п.п И ние с мъжо сме височки,ама родих дребосък.3200гр.А иначе на консултациите все ме плашеха,че бебето вървяло с две седмици напред и щяло да се роди едро. WhistlingКоето ме подсеща за откаченият сън,който имах-сънувах,че раждам син,Александър и последният тежи точно 4610гр. #Crazy

Аууу,deyzi ,то огромно бе...
Абе ,то апарати,не че много им вярвам,защото  като влязох да раждам и на деня я изкараха 3.300,а се роди 3,700 момата.
Но искам да кажа,че се надявам на толкова ,не искам по-голямо - да се мъча.Около 3,600-3,800кг.

# 579
  • Варна
мойто излезе 3850 и ме напрай на дроб-сърма Laughing Laughing а вторите уж били още по-едри, дано не излезе някое 5 кила Joy

шишета ползвах на авент, големи и малки. много бях доволна, мислех пак такива да взема, ама неска майка ми дойде и ми донесе две шишета, купила ги от Франция, хубави са, ама неизвестна за мен марка... квото такова, засега други няма да купувам

неви, честит рожден ден, бъди здрава и щастлива  bouquet

# 580
Боже, колко е сладко и невинно това бебенце! Толкова мила картинка!

Апък в последните месеци така ли става наистина?

# 581
 Joyвторите наистина са по-едри Joy,
първото ми момче 4 кг, второто 4.250 кг, добре че това е момиче и логиката подсказва да е по-фина и нежна, т.е. като майка си smile3521, предпочитам да не следвам логиката: всяко следващо +250 гр  smile3511 

# 582
НЕВИ newsm59Жива,здрава,много и само положителни емоции и на февруари-здрав,малък мъж HugЕЛИ,това с краставицата и сливата голям майтап-довечера посрещам" мойту" с лафа LaughingАз предния път напълнях 9кг.и родих бебе3.500,сега ми казвате че това по-голямо ли ще е???Той татито 4.100 се родил Shockedдано това на нашия род да се метне-с брат ми сме били едва едва 2.400кг.То пък от една страна големичките по-лесно се гледат newsm78Каквото,такова,няма го върна LaughingИ как ви мериха шийките???Аз съм в пълен шах как го нося това бебе без шийка newsm78пу пу да не викам дявола,дано го устискам,щото нито са ми мерили,нито са предприели мерки някакви,хапчета ли,шевове ли.......Леле,КРИС- не думай-отиде ми дупата на кино Joyне не,до 3 кила,повече не искам Laughing

# 583
  • Варна
ааа килограмите, качени от майката нямат нищо общо с кг. на бебето.
аз качих 17 и родих 3,850
приятелката ми качи 30 и роди 2,700

# 584
KRIS72,аз се надявам в това отношение да съм като мама,а не като сестра ми,която във възходящ ред ражда гигантчета..Аз съм първо дете и съм се родила 3600,а систъра се е родила 3200.При мъжа ми и сестра му също се е случило по-голямото дете да е и по-едро,но пък е и мъжкото,съответно 3800 и 3200.Та, Краси една фина и нежна госпожица ти желая. Hug
Ох,как се наядох с бъкано с чесън гуакамоле.Дано половинката не избяга довечера от семейното ложе,че му мисля нещо. Blush

Общи условия

Активация на акаунт