Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за измерване на храната в диетата?
-
Какво представлява менюто, споделено в публикацията?
Менюто включва подробно описание на консумираните храни в рамките на диета. Например, закуската се състои от 3/4 чаша сирене, ананас, ябълка, нектарина и бадеми. Обядът се състои от сурово телешко, задушен карфиол, маруля, домат, репички и краставица с добавка на зехтин. За вечеря се споменава вино със сирена и ядки.
-
Какви промени в разходите за храна са споменати в публикацията?
-
Колко грама прясно зеле има в един блок в диета?
-
Какви промени в диетата са споменати в публикацията?

Ама нещо не ми стигна май
не за друго, но винаги си вземам допълнително, обожавам сурови бадеми
,за три месеца абонамент,но не беше нещо доволен,аз откъслечно съм го разглеждала,той се ровеше там в началото,но знам,че не беше особено доволен,в смисъл с нищо не ни беше полезен този сайт,и сега абонамента ни е изтекъл,и не той не мисли да го подновява,поне на нас не ни беше полезен.А и повечето продукти са за консервираните американски супи примерно и почти всички видове консерви,а ние гледаме ограничаваме до колкото можем консервираните храни.Не съм го разглеждала съвсем детайлно,но ако те интересува,ще питам мъжо
Да видим сега кой кого