ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 992
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Днес си купих електронна везна  smile3508  Да видим сега кой кого   bouquet

Имам питане към сериозните последователи: намалява ли целулита от Зоната? който е имал де.... Че аз и с други режими съм отслабвала, паласките се стапят, но той си ми седи непокътнат на краката, че даже и по гнусен изглежда  Sick

Хайде да ти е честита новата електронна везна, и да отслабваш с нея!  Sunglasses
Аз имах малко отзад по бедрата, и се махна. Но трябва да кажа, че тогава, когато първия път отслабнах със Зоната, тренирах три пъти в седмицата и то сериозно, та може и от спорта да е било.

# 331
момичета мното е лесно исчисляването,само трябва да знаеш на изуст 1 грам протеин колко и останалите също и изчисляваш.Ето например-готова супа на 100гр имаш 22гр протеини,26,4 г мазнини,3,4г въглехидрати.Разделяш 22гр на 7 това са 3,14 блока тоест3блока протеини,после разделяш26,4 на1,5 мазнини това е17блока мазнини,и 3,4 на9  това е почти 0,5 блока въглехидрати.И какво става то -щом имаш 17 блока мазнини трябва да добавиш 14 блока протеини и 16,5 блока въглехидрати това  е цялата какафония  bouquet

Аз не разбирам с кои продукти трябва да се прави това. Почти всички продукти съдържат от трите - П, В, М. Ако взема един продукт с П1, В1 и М1 и реша към него да добавя друг продукт с П2, В2 и М2, тогава ако напасна протеините на два блока да речем, въглехидратите може да ми излязат повече от два блока. Какво да направя - да добавя трети продукт, при което може пък протеините да излязат от брой. И така ще ям безкрай?  newsm78 Или да уравновесявам с наливни въглехидрати и протеини на прах?

# 332
  • Chicago/Varna
Днес си купих електронна везна  smile3508  Да видим сега кой кого   bouquet

Имам питане към сериозните последователи: намалява ли целулита от Зоната? който е имал де.... Че аз и с други режими съм отслабвала, паласките се стапят, но той си ми седи непокътнат на краката, че даже и по гнусен изглежда  Sick
Aууууу,Baronessssssss, най накрая Simple Smile Ставаш нашата гордост Simple Smile  newsm74. И сега вече ако се запънеш със слабеенето,официално ще напусна този форум  Joy Хайде успех ти желая от сърце Hug
А за целулита,аз бих казала ,че само със слабеене се маха много трудно,аз също имах целулит,при 56кг,и всичко е от неправилното хранене.И като почнах да слабея,имаше моменти в които целулита ми дори се показа още повече(странно,но факт).И после като засилих тренировките,почна да намалява,но не се маха напълно,и за целта се сдобих с това http://www.youtube.com/user/BELLABACICUP и тия вендузи направо ми стопиха целулита.В началото беше много болезнено,и с ужасни синини след това,но след 3-4 масажа,вече си беше ок,и за месец и половина,редовни масажи,и чао чао гнусен целулит newsm44

# 333
  • Chicago/Varna
Днес вечеряхме рибка:

Рибка,бяло филе(Catfish) -3 БП
Домати- 240гр.-  1БВ
Зелен Боб- 90гр. - 1/2 БВ
Тиквички- 120 гр. - 1/2БВ
За десерт-Грозде - 1/2чаша(80 гр.)-1 БВ
Бадеми-3,Кашу-3,маслини-3- 3БМ

Рибката я поръсвам с малко копър,сол,чесън на прах и чили,и я завивам във  леко намазано със зехтин фолио.Слагам в предварително загрята фурна за 15-20 мин.Тиквичките както обикновено,леко печенки на тиган без мазнина,зеления боб го слагам в тиган с няколко капки соев сос,настъргана скилидка чесън,съвсем много малко захар,(на щипка захар четвъртинката Simple Smile )и 1-2 лъжички вода и в захлюпвам ,докато омекне,и се изпари водата,и става страхотна гарнитурка Wink

# 334
Все се чудя как успяваш да изядеш толкова зеленчуци. Аз ако изям 240 г домати, няма да мога да изям повече никакъв зеленчук. Дори и 240 ми е много.  newsm78 Да не говорим пък сутрин.

# 335
  • София
Emigrantка, имам вендузи от 2 месеца ги ползвам  Wink А на спорт съм 4 пъти в седмицата, но това не ми влиае, от 3-4 години си ходя  Hug Сега и с тази диета може и да видя ефект, знам ли  Peace
И аз за вечеря днес съм на бяла риба- ще я гарнирам с карфиол и печени чушки  Heart Eyes

# 336
Emigrantка, имам вендузи от 2 месеца ги ползвам  Wink А на спорт съм 4 пъти в седмицата, но това не ми влиае, от 3-4 години си ходя  Hug Сега и с тази диета може и да видя ефект, знам ли  Peace
И аз за вечеря днес съм на бяла риба- ще я гарнирам с карфиол и печени чушки  Heart Eyes

Има в спортните зали един уред - преса за крака. Това плюс велоергометър и гребане - и ще изчезне целулита. Плюс диетата  Wink

# 337
  • Chicago/Varna
Все се чудя как успяваш да изядеш толкова зеленчуци. Аз ако изям 240 г домати, няма да мога да изям повече никакъв зеленчук. Дори и 240 ми е много.  newsm78 Да не говорим пък сутрин.
Simple Smile Ми изобщо не ми идва много храната,точно приключвам приятно нахранена Като не забравям и прасковата ми за десерт,най ги ям тях,защото ми е цяла прасковка за един блок Simple SmileА не знам дали е от това,че ям много бавно,преживям и се наслаждавам,и ако трябва да бързам като се храня,супер много се изнервям. Мъжо ми приключва с вечерята например,а моята чиния е на половина пълна Simple SmileИ когато ми се е случвало наистина да бързам за някъде(преди да вляза в зоната),дъвча,гълтам,дъвча гълтам,и на една трета от чинията и ми става тежко и неприятно,и после след час съм гладна. Mr. Green
Baroness,зоната определено би трябвало да помага за целулита,но се иска много време,а аз щото все бързам да видя по скоро резултати,и за тва си купих вендузите,но си мисля,че ако стоим само в зоната за дълъг период от време,и си спортуваме умерено,ще се махне .Така предполагам де,не съм сигурна. Ама е голям кеф да се погледнеш в огледалото и да нямаш вълни по краката Simple Smile  bouquet

# 338
  • София
Цитат
Ама е голям кеф да се погледнеш в огледалото и да нямаш вълни по краката 

Ами като сваля килата и това ще започна да искам  Blush Днес бях на аеробика, малко да сменя интензивността  Hug

Carmen , не ходя на фитнес, че не знам какво да правя там  Embarassed Иначе имам наблизо, но така хаотично да се катеря по уредите не ми се ще  Rolling Eyes

# 339
  • Chicago/Varna
Baroness, сега  от както си се сдобила и с кантарчето,по колко пъти ядеш на ден?
(да те проверяваме от време на време  Mr. Green ) че да не кръшкаш,ако те изпуснем от око Simple Smile  Hug

# 340
Carmen , не ходя на фитнес, че не знам какво да правя там  Embarassed Иначе имам наблизо, но така хаотично да се катеря по уредите не ми се ще  Rolling Eyes

Е, само споделих аз как махнах моя целулит. Хаотичното катерене никак не помага, трябва да следваш програма, иначе не става. Peace

# 341
  • Chicago/Varna
Ето и една яхниика с гъбки за обед:(3 Блока)
Пилешки гърди- 3 БП
Лук-1чаша(130гр)-1БВ
Доматено пюре(по етикет)-1БВ
Гъби-1 чаша(90гр)-1/4 БВ
подправки-магданоз,червен,черен пипер и малко джоджен

салата:
Краставици-1чаша (140гр)-1/4 БВ

Десерт- Праскова-1/2 -1/2 БВ
Мазнини-9 бадема

# 342
  • София
Emigrantка, това доматено пюре 1 ВБ колко лъжици ти излезе? 2 ли?
А броя на храненията днес не го нагласих  Embarassed Ама мерих изварата и рибата  Hug

# 343
Ето и една яхниика с гъбки за обед:(3 Блока)
Пилешки гърди- 3 БП
Лук-1чаша(130гр)-1БВ
Доматено пюре(по етикет)-1БВ
Гъби-1 чаша(90гр)-1/4 БВ
подправки-магданоз,червен,черен пипер и малко джоджен

салата:
Краставици-1чаша (140гр)-1/4 БВ

Десерт- Праскова-1/2 -1/2 БВ
Мазнини-9 бадема

Ей тва е мойта манджа!  Laughing

# 344
  • Chicago/Varna
Уфф,пак е време за ядене cook
Пилешки гърди-3БП
Домат-120гр-1/2 БВ
Патладжан(суров)-1.5 чаша(120гр.)-1 БВ
Доматен сос(по етикет-около 1/4 чаша)-1/2 БВ
Ябълка-1/2- 1 БВ
Мазнини–6 бадема,3 кашу-9БМ

Пилешкото го намазвам с лют червен сос,малко сол и подправка микс за пилешко и на тигана за 3-4 мин,за гарнитурката слагам Патладжана нарязан на кубчета с  доматения сос,две-три скилидки чесън,сол и повечко магданоз,и няколко лъжички вода,и да ври докато се сгъсти,и от там в чинията при пържолката.

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 04:43 от Emigrantка

Общи условия

Активация на акаунт