ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 51 087
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
                    Emigrantка, newsm10 newsm17 newsm17 newsm17 newsm51

# 451
  • София
Emigrantка   smile3501 smile3535 newsm81
Покрай моите драми стана много забавна темата, страхотна поетеса си   bouquet

# 452
Emigrantка  Joy Joy Joy Браво! Сега, Баронесо, измъкване няма  Twisted Evil

# 453
Аз вчера нали писах, че съм яла круша на око... Е тва око нещо много ме излъга. Крушата била 3 блока #Crazy

# 454
  • Chicago/Varna
Emigrantка   smile3501 smile3535 newsm81
Покрай моите драми стана много забавна темата, страхотна поетеса си   bouquet
Ами сега да те видя с какви очи ще прегрешаваш,и ще прескачаш харанения Simple Smile Hug
Аз вчера нали писах, че съм яла круша на око... Е тва око нещо много ме излъга. Крушата била 3 блока #Crazy
Въх бе ,Carmen,какво ще правим сега ?Simple Smile Веднага да се засрамиш HugБаронес само това чака,някой да съгреши,и тя веднага го имитира Laughing

# 455
Не си сама, аз дни на ред хапвах круша. Но какво да правя. Имаме страхотни круши, които ще свършат скоро, за щастие  newsm53

# 456
Не си сама, аз дни на ред хапвах круша. Но какво да правя. Имаме страхотни круши, които ще свършат скоро, за щастие  newsm53

Успокоих се  Hug

Emigrantka Аз крушата я нямам в "оня" лист, и ме домързя да я гледам.  Embarassed Обещавам да се поправя.  Wink

# 457
Ох Емигрантка, цвилих рано рано сутрин с твоите стиховете  Joy
Аз вчера хапвах 1 блок гъби, задушени с 2 блока кашкавал и 1 блок хлебче...
МЕжду другото и аз съм все гладна, дори след зоново барче, в което доктора си ги в изчислявал и е невъзможно да сбъркаш...в книгата си спомням, че в такива случаи се увеличаваха протеините, ама как?
Аз ям по 2 блока долу горе, с цял блом ли трябва да ги увелича  newsm78

Ето и млякото за което питах, плс някой да ме ориентира  Hug
значи за една чаша (227 гр)
Total Fat 2.5
Cholesterol 15 mg
Sodium 160mg
Potassium 410 mg
Total Carbohydrate
Sugar 43 g
Protein 10 g

Сори за енглиша, ама незнам дали ще ги преведа точно  Embarassed

# 458
Ох Емигрантка, цвилих рано рано сутрин с твоите стиховете  Joy
Аз вчера хапвах 1 блок гъби, задушени с 2 блока кашкавал и 1 блок хлебче...
МЕжду другото и аз съм все гладна, дори след зоново барче, в което доктора си ги в изчислявал и е невъзможно да сбъркаш...в книгата си спомням, че в такива случаи се увеличаваха протеините, ама как?

Total Fat 2.5
Cholesterol 15 mg
Sodium 160mg
Potassium 410 mg
Total Carbohydrate
Sugar 43 g
Protein 10 g

Има ли стойност на Total Carbohydrate?
За барчетата - те май са от по 1 блок, така че биха били ок само за закуска. Ако увеличиш протеините, трябва да увеличиш въглехидратите и мазнините.

# 459
  • Chicago/Varna
Total Fat 2.5
Cholesterol 15 mg
Sodium 160mg
Potassium 410 mg
Total Carbohydrate
Sugar 43 g
Protein 10 g
Едира,колко са ти карбохидратите,пропуснала си най важното Simple Smile

# 460
  • Chicago/Varna
МЕжду другото и аз съм все гладна, дори след зоново барче, в което доктора си ги в изчислявал ие невъзможно да сбъркаш...в книгата си спомням, че в такива случаи се увеличаваха протеините, ама как?
и аз като теб,в началото все бях гладна,и по скоро го отдавах на психическа основа.Първите месец- два постоянно се опитвах да си нагодя и напасна храните,дебнех от кои храни огладнявам,от кои не,изобщо беше един малък ужас,защото за мен  думата диета винаги е значела мъчение,глад и мъки,и понеже зоната също е вид режим,и докато се настроя психически,ми трябваха месеци.А това,че трябва да увеличиш протеина,за да не огладняваш,не знам от къде го измъкна това Simple SmileМоже да си го чела в някоя друга,но не и  в Зоната:)Ако ще увеличаваш хранта,увеличаваш от всичко по равно,иначе,когато взимаш повече протеин,клетките ти започват да произвеждат биохимикали, наречени „кетонни тела"от  които нямаш никаква нужда,напротив,тялото ти започва да се опитва да се отърве от тях,чрез по често уриниране.И така малко или много отслабваш,но не губиш мазнини,а вода.И отслабваш не там където трябва.И другото-когато приемеш повече протеин,инсулина ти пак ще се повиши,както при въглехидратите,понеже на тялото ти не му трябват излишни аминокиселини.И както пише доктора,приемането на повече протеин може да предизвика такива промени в мастните клетки, че да ги направи десеторно по-активни при натрупването на мазнини, остават трайни промени,които ще ти гарантират засилено натрупване на телесни мазнини в бъдеще,и после няма спирачки Simple Smile

# 461
Emigrantka  #Crazy какви ужасни неща си наисала...........
аа на вас как не ви стига храната?!!! На мен ми е ужасно много.

# 462
  • Chicago/Varna
Emigrantka  #Crazy какви ужасни неща си наисала...........
аа на вас как не ви стига храната?!!! На мен ми е ужасно много.
Ами това казва доктора,аз само припомням написаното Simple Smile А  за храната,аз пък не мога да си обесня как ви идва много храната,при 8 блока дневно например.И все си мисля,че сигурно вие нещо не смятате правилно Simple Smile или Явно аз съм някакъв термит,щото си ям по 11 блока,и ми стигат перфектно Simple SmileИ + това ям само добрите въглехидрати,които са много по големи на обем Simple Smile Ако трябва да изям половин филийка хляб,ще се вайкам,че съм изхабила цял блок,за две трохи,които няма да усетя даже Simple Smile  А камо ли да  си  намаля блоковете,ще съм умряла от глад Simple SmileОбаче и продължавам да слабея,т.е килата ми варират 1- 1+,но на сантиметри май още намалям.Изобщо започвам да изчезвам май Simple SmileМъжо ми и той се смалил тотално Simple Smileама тренира здраво,и като почне пред огледалото да чупи стойки,и се скъсвам да се смея,не може да се нарадва на атлетното си тяло,а като се сетя какъв спасителен пояс имаше около кръста Simple Smile Майко мила беше Simple Smile

# 463
  • София
Emigrantка, май наистина си феномен  Laughing Освен и твои снимки да качиш от "преди" и "сега" за още по -голям стимул, както правят в другите теми  Hug
Аз за броя на блоковете също мисля, че ако въглехидратите са от добрите ,няма начин да си гладен при 8 блока Peace Но ако се спортува интензивно/ с тежести и кардио/  ще са малко вероятно  newsm78

# 464
  • Chicago/Varna
Emigrantка, май наистина си феномен  Laughing Освен и твои снимки да качиш от "преди" и "сега" за още по -голям стимул, както правят в другите теми  Hug
Аз за броя на блоковете също мисля, че ако въглехидратите са от добрите ,няма начин да си гладен при 8 блока Peace Но ако се спортува интензивно/ с тежести и кардио/  ще са малко вероятно  newsm78
Ами аз да ти кажа никога не съм била дебела,цял живот съм се въртяла около 50-51кг.И преди година какво стана,за няколко месеца 56,и не можех да вляза в нито един панталон,такова ужасно чувство не бях изпитвала никога.И пак не мога да кажа,че съм била дебела,дори като кажех на приятелки,че съм напълняла,и почваха: ох,айде стига с тия превземки,нищо ти няма и т.н. В смисъл,не беше толкова видимо,но си го усещах много по дрехите.А сега дънките висят на задника Simple SmileТака че дори и да имах снимки преди и след,нямаше да е толкова очеизвадна разликата Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт