Yves Rocher.fr 2

• 41 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, пуснах няколоко поръчки със so elixir ама не ме отразяват... Дайте някакъв код, много го искам.... Hug

Изпусна влака. Simple SmileМоже пак да го пуснат.Чакаме да сменят подаръците от осн.сайт.Явно само от там няма проблеми/за сега  Grinning/.
Имаше го като подарък в осн.сайт.Аз го получих от там.От куриера също имах поръчки с него ,но отстанаха глас в пустиня. Sad
Не се знае...аз на 21.10 пуснах с код N537(още действа дори без клиентски номер - проверих го преди малко) от куриерския, на 24.10 получих втори мейл и сега съм в списъка на Франсето...а и парите ги изтеглиха на 28.10 Simple Smile Радвам се, че го пусках за подарък на систърчето(много хареса моя)

# 676
  • София
tаnka80, явно всичко е до късмет при куриерите.Аз имам над 10 поръчки - нямам нищо получено. Peace

# 677
Теди, к`Ф куриер, к`Ф основен сайт, мене хич не ме отразяват независимо от кой мейл, кой акаунт и коя част на сайта пускам  Joy Joy тотално са решили, че не ми искат парите и това е.
 #Crazy Вече не знам дали въобще да правя някакви опити...то бива, бива варианти на иманата ми, ама вече се изчерпвам  Joy

Hug И искрено: честито на печелившите с поръчки тази седмица!

# 678
  • София
Аз съм поръчвала с моите име и презиме, с име и фамилия, с имената на родителите ми... Всичко е плащано с различни карти и пускано с различни мейли. Чакам 6 поръчки като най-старата е от 07.10 и досега ни вест, ни кост. И мен изобщо не ме отразяват, даже на запитванията ми не отговарят. Едната ми поръчка е от основния сайт с подарък, който си даваше без код. И нея явно не искат да ми пратят  Rolling Eyes

# 679
и аз без нито една пристигнала поръчка от куриерската секция, а толкова неща чаках за подаръци ги бях нарочила...
ами стачкувам  Mr. Green поне докато не пуснат хубави подаръци от основния сайт няма да поръчвам  Sunglasses за сега си задоволявам потребностите от поръчки с другите сайтове  Crossing Arms

# 680
Иве  Confused

Сега се пробвах пак, този път обаче с промяна.
Пуснах от мейл в Яхото, а при плащането дадох опцията за плащане след месец...макар да не съм сигурна, че баш нея съм дала, просто за опит минах по същите стъпки, но като не е първа поръчка от този акаунт не го отразява точно, но все пак:

http://prikachi.com/images/205/4002205e.jpg
Цъкнах отгоре в ляво на опцията Плащане след месец (все по някой лев има в картата, така че не се притеснявам, че няма да могат да си вземат,АКО пуснат поръчката)...
Само че и долу, там където съм нашарила с червено също имаше нещо за след месец - него не го отбелязах.
Да видим с тази комбинация какво ще стане и дали все пак ще ми пратят нещо.  Crossing Arms

п.п.
Рали и аз разни такива тънки коледни сметки си бях направила, ама явно не изизат  ooooh!

# 681
anny_, дано има успех схемата  Hug
при мен ноември е като декември - пълно с рожденици  Crazy та Коледа идва рано  Laughing

# 682
  • Smolyan
Като чета за съдбата на поръчките ви, направо незнам како да мисля. Много лошо, че не ви ги изпращат. Аз имам 7-8 вече незнам точно, но факт е, че получих 2 от куриерския, а пари са ми изтеглили само за едната от тях, т.е. имам получена поръчка без блокирани пари, но с втори имейл. В днешния списък на Франсето имам 2 поръчки, но са с мой втори акаунт и опита ми с него е, както и с първия - първите 2 поръчки са факт с втори имейли и пристигнали физически, а от там нататък - ни вест ни кост. Днес направих 3-ти акаунт, понеже много искам нещо и мисля, че това е шанса да го получа.
Дадох отчет, дано на някой му е бил полезен.
Успех на всички с поръчките!

# 683
  • София
След като вчера, ИР ми разблокираха единствената блокирана сума, бях на път да си разбия главата Laughing Радвам се, че не го направих- днес се видях в списъкът на Франсето Mr. Green
От куриера се отказах тотално, тази поръчка ми вдъхна кураж да не го направя изцяло за сайта Laughing
Благодаря на Ев, Тедичка и Мама Цо  bouquet Също така и на другите момичета, които споделят мнение и впечатления Hug

# 684
Момичета, четох условията за ползване на сайта и ме изплаши уточнението, че при неплащане /то е все тая като не са си изтеглили парите/, дължим по 4 евро на седмица закъснение и 25% от стойността на поръчката.  Shocked Моля който знае френски да погледне, аз с преводача така разбрах.  Thinking

# 685
И мен ме има в списъка на франсето. Направих поръчки от нов акаунт вкл. и от куриера са пристигнали. На стария акаунт не съм получила нищо от м. септември насам. Мисля, че трябва да сменяме акаунтите с нови периодично.

# 686
С Код P495 червеното поларено яке го видях и е ужасно, абсолютен силон. Не се лъжете да поръчвате с този код заради подаръка, въобще не си струва.

# 687
dднес си взех поръчката, шампоана и душ-гела с хамамелис - биват, но не са кой знае какво .... миришат на едно AVON-ско за коса- казваше се горещо масло или нещо такова. Това само за ориентир - ако някой се досеща и се интересува от аромата . Парфюма подарък - нещо си АМБРЕ (с едно като восъчен печат на кутийката) мирише на селска даскалица!!!! А за спиралата още нямам мнение- утре ще я пробвам Simple Smile
в пратката има оферта от тоя сайт https://vistaprint.fr , фрее календар , пробвах на правих 1 много приличен изглежда, фрее е наистина , даже накрая дава 10 поздравителни картички и те безплатни с твоята снимка , а доставката е 6 и нещо евро, най-евтината и беше за към 20-тина дена. Има и до БГ доставка ама е към 10 евро. Там имаше някава отметка натиснах я и се намалиха по-скъпите доставки на половин цена, но не рабрах какво, кое, как. Ако някой се задълбочи да каже какво се прави Simple Smile Мерси.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 00:09 от деница*

# 688
Момичета, има ли начин да се влезне в Суивито или поне да се види има ли поръчка или няма, БЕЗ наличието на клиентски номер.
Влизам с мейл и парола и после  newsm78

Coolmummy, къде го чете това?
Нещо не схващам, те ако има пори за поръчката и тя е с отложено плащане, би трябвало да ги изтеглят, ако няма в дадения момент тогава как може да изтеглят и "наказателната" сума от 4Е на седмица  newsm78 само ако след това се зареди картата, да, това ясно...но все пак, ако не могат да изтеглят сумата при наличието и в момента, как после пък могат да изтеглят тази с "лихвата"...не знам дали го обяснявам правилно, ама ми се види направо  Crazy

# 689
Четох го в общите условия- на "плащане".
Някои от нас имаха проблем при тегленето на парите, т.е. те не можеха да ги усвоят. С тези наказателни го разбирам, че ще заведат искове, знам ли?! Затова моля някой с добър френски да разясни по-конкретно от контекста.

Общи условия

Активация на акаунт