Yves Rocher.fr 2

• 41 281
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Coolmummy, правилно си прочела. Сега остава и да им станем длъжници за неполучени поръчки или неизтеглени по тяхна вина пари  Tired

# 691
Имат предвид ако са ви изпратили поръчката и в момента на тегленето картата ви се окаже празна, докато не си я напълните, за да могат да си изтеглят парите. Това предполага да са ви приели картата, също и да са ви изпратили поръчката. Така че няма как да им станете длъжници за неполучени поръчки и неизтеглени по тяхна вина пари. Това е сериозна марка с традиции, имат магазини в цяла Франция, не е някой китаец от ioffer да ви прави махленски номера. Освен това силно се съмнявам, че някой ще заведе иск за 10 евро.

# 692
  • София
От китайски сайтове никога не съм имала проблем за разлика от френски. От ларедут са ме цакали един път с начислена доставка и един път с липсващ продукт за 30 евро, за който така и не ми възстановиха парите. С този сайт както се преплитат клиентски номера няма как да знам дали моята поръчка не е отишла при някоя недобросъвестна клиентка ползваща същия посредник. В сюивито от повече от месец никоя бг потребителка не се е похвалила, че е могла да влезе. И накрая излиза, че трябва да държа месеци наред 200 лв наличност, ако евентуално някога решат да ми изпратят някоя от петте ми поръчки направени през октомври  ooooh! Три пъти им пиша на френски, защото знам, че са неграмотни, но отговор няма.

# 693
А ние имаме един изход - помолиме своят превозач отваря пратки и проверява ги по подтвердителен меил и готово Peace

# 694
  • София
А пък най-правилния изход е да спрем да пазаруваме!  Mr. Green

# 695
А ние имаме един изход - помолиме своят превозач отваря пратки и проверява ги по подтвердителен меил и готово Peace
Вишенка, не мисля, че някой ще се заеме с подобна "задача".
Първо, защото ако нещо липсва как може да докаже, че не го е взел той (превозвачът, отворил пратката)  Confused
Второ това са си поне няколко часа работа за сравняване на продукти от кутията, с пратения мейл, пък и с фактурата вътре.
Трето някой може да не му се иска чужди хора да се ровят в това, което е поръчал Wink

Rolling Eyes Имам някакви блокирани пари от вчера, но не съм сигурна дали са от ИР   ooooh!
мейл, естествено нямам, така че правя май наистина последен опит, че ми писнА  ooooh!

Евка е права, това изглежда най-разумният изход.

# 696
http://www.yves-rocher.fr/control/soins-du-visage/lotions/2-en-1 … s/?cmSrc=Category
Това имате ли идея как се използва с памук или с вода?

# 697
  • насън...
http://www.yves-rocher.fr/control/soins-du-visage/lotions/2-en-1 … s/?cmSrc=Category
Това имате ли идея как се използва с памук или с вода?

според мен, с памук.... Peace

# 698
Привет!Някой има ли реална снимка на часовника,който са изпращали за подарък?
Благодаря!

# 699
  • София
Благодаря!
Да, ето го   Simple Smile

# 700
Благодаря!
Благодаря ти много!  bouquet
Ако някой иска да се раздели с него,нека да ми пише! Simple Smile

# 701
Благодаря!
В темата за размените мисля го мернах  newsm78
Дали не беше Тедичка тази, която го предлагаш - виж публикациите от денс, Пепина  Hug

# 702
  • София
Благодаря!

Писах ЛС. Peace

# 703
  • Стара Загора
Искам да кажа ,че тези 5 бр мини червила хич не си заслужават-добре че е подарък де,иначе бяха около 1,90е или 2 е.Толкова са малки,ню ню...... Whistling
http://prikachi.com/images/436/4009436I.jpg
Доволна съм обаче от палитрата подарък с код m130
http://prikachi.com/images/452/4009452d.jpg
Доволна съм и от кремовете Peace
Благодаря на всички дето споделят  bouquet

# 704
  • Пловдив
Само да споделя една промяна,която може и да не е от сега.Сега пуснах една поръчка от основния сайт,трябваха ми душ гелчета и едни червила си бях харесала,дано само са хубави и понеже ми пратили на мейл код за черен и лилав молив за очи,викам си ще се пробвам и наистина стана,но познайте,яд ме е че не снимах стъпките,но 2-ра стъпка ми я пропуска,на трета директно си ми изписва адресите и отдолу артикулите,а на четвърта ми дава три вида плащане,първия с пейпал,три пъти пробвах и все ми даваше грешка,после още три пъти и с картите ми,имам две на една сметка в ЦКБ-виза електрон,има пари в нея,но пак ми даваше грешка и накрая с кредитната от първия път стана,че даже и не очаквах.Сега пък ако вземат и ми я пратят.......ама да видим,иначе и аз имам поне 10 на от куриерския сайт,вече хич и не им се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт