Yves Rocher.fr 2

• 41 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
sis7- да,вече не приемат  виза електрон и маестро.
Les paiements par carte Maestro et carte Electron ne sont pas acceptés.

# 706
  • Бургас

Е, как така?! С каква карта ще поръчваме?  Shocked

# 707
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

С Виза

# 708
  • Бургас

С Виза

Ама моите, всичките, карти са Виза Електрон, дори и виртуалната.

# 709
OFFERT код за основния .Дава един безплатен продукт .Май важи само за днес.

# 710
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Мисля и аз да се пробвам с поръчка от тук , но понеже четох темите през страница и имам някои неясноти Embarassed
Доколкото разбрах първа поръчка може само от основния сайт, но не ми хваща никой код от тези на първа страница ? Хвана ми този OFFERT, но нищо не се случва - не ми намалява нищо?

Може ли да се плаща с ПП?

Сега като поръчам от основния на мейла ли ще получа клиентския номер?

# 711
Аз сложих един парфюм и цента му стана 0 евро сложих и разни дребни неща примерно един шампоан и ми даде още един .Мисля ,че има определени артикули които участват в промоцията.

неможе да се плаща с paypal

# 712
divna_ ,
Първият добавен продукт в панера става автоматично 0.00 евро, т.е. безплатен, без никъде да се пише offert. Изисква 5 евро минимална сума на продукти, като в нея не се включва сумата за доставка. Плаща се директно с карта, не с пейпал. Клиентският номер, ако не го изпратят с втори имейл, може да се види след няколко дни, в данните на акаунта (до мястото за снимка) в самия сайт или може да ги попиташ чрез формата за връзка. Друг е въпросът, че проследяването на поръчки чрез сайта е невъзможно в момента.

Мислех, че бях приключила с този сайт, докато и аз не видях тази наистина изгодна оферта в имейла. Blush

pepi05 ме е изпреварила.

# 713
Аз сложих един парфюм и цента му стана 0 евро сложих и разни дребни неща примерно един шампоан и ми даде още един .Мисля ,че има определени артикули които участват в промоцията.

При мен не се получава, може ли да споделиш кой парфюм си сложила и дори и да пробвам да въведа код offert пак нищо не става... Thinking

# 714

При мен не се получава, може ли да споделиш кой парфюм си сложила и дори и да пробвам да въведа код offert пак нищо не става... Thinking

И аз това щях да питам...Хриси ме е изпреварила...  newsm78

Може офертата да е свързана с рожден ден или нещо такова? Имаше назад в темата така за някое момиче май...

# 715
  • Бургас

И при мен така ...

# 716
Например с Iris Noir, So Elixir......

http://images.yves-rocher.fr/FR/newsletter/FR1111/HappyHour/FR1111W50_happy1.jpg

При мен се хваща още, иначе пише, че важи за днес от 8.00 до 12.00....опа, вече не - на страницата за валидиране си начислява сумата.

pepi05, аз платих с виза електрон, с която обикновено пазарувам онлайн. С нея имам една поръчка с блокирана сума от основния сайт и ..няма да казвам колко поръчки от куриерския сектор - без блокирани суми. Първата поръчка направих на 06.10-ти. Към момента нямам нито една получена Wink

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 13:25 от Анонимен

# 717
Парфюма е 51382 ,но офертата беше валидна 4 часа .

Сега видях ,че офертата ще е валидна от 8 до 13 ноември  и от 8 до 12 ч .
Може ли да споделите с какви карти плащате .

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 13:20 от pepi05

# 718
  • София...........
Ясно, просто сме изпуснали срока на офертата Sad

А какъв код мога да въведа при първа поръчка за БД без да надвишавам 15 Е поръчка (ако примерно сложа неща за 10 Е)?

# 719
  • Стара Загора
Съветвам те да сложиш неща за 15 евро,доставката от 4 ти се маха и като напишеш код
bienvenue или maximiles(-3 от 10),намаляват 3 евро и реално поръчката ти става около 12 евро. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт