Yves Rocher.fr 2

• 41 410
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • добрич
Да дам очет-поръчка на 18.10 от основния сайт получена.С подарък so elexir.А други две от куриерския  Whistling.А за тази поръчка не получих 2 имел.

# 662
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Предлагам
Два комплекта ADN Vegetal - на единия комплект само е свален целофана
Един комплект Minceur Cafe Vert
Един парфюм Voile D'Ambre
предпочитам на някой от София

# 663
Предлагам
Два комплекта ADN Vegetal - на единия комплект само е свален целофана
Един комплект Minceur Cafe Vert
Един парфюм Voile D'Ambre
предпочитам на някой от София
Срещу?
ADN искам пиши на лични ,нищо ,че съм от Русе.

# 664
  • Испания
Наистина има голямо преплитане на акаунти и клиентски номера  newsm78 Току що влизам в куриерите с код 8332 и моя си кл№,който получих при първата си поръчка и ми изписва това  
Chère Madame PETYA NIKOLAEVA PETROVA,
Да ама аз не съм въпросното лице,а  Петранка Петрова  ooooh! И сега какво и поръчка да не смея да пусна,отгоре на всичко друга съфорумка пък беше влязва с моите имена в нейното суиври  #Crazy
Абе луда работа,имам все пак надеждиця за трите си пратки от куриерите,ама знам ли вече   Mr. Green
И така ,умишлено продължих уж да правя поръчка-и какво да гледам-на адрес стои адреса на Франсето,имена на горепосоченото лице и нейната рожденна дата ,мейла си е моя  ooooh! Кашата е пълна  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:49 от pepina1965

# 665
Като следвам логиката (на пълната каша ooooh!) да разбирам ли, че ти можеш да пускаш и плащаш поръчки, пък те да отиват при друг - и на добра воля да се надяваш той (тя) да ги върне? Така ли?  Shocked

# 666
Като следвам логиката (на пълната каша ooooh!) да разбирам ли, че ти можеш да пускаш и плащаш поръчки, пък те да отиват при друг - и на добра воля да се надяваш той (тя) да ги върне? Така ли?  Shocked
Точно така Peace И при мен се случи, моя поръчка отиде при друга жена, а пък после нейна беше на мое име Crazy Всичко имаше щастлив край, ама не се знае кой на кого ще попадне, има и лоши хора

# 667
И аз да се похваля с получена поръчка   Peace (като малко дете на играчки им се радвах  Blush )
Лошото е, че имам други две неполучени, а имам мейл, че са изпратени по едно и също време  newsm78 Crossing Arms

# 668
  • Испания
Ами знам ли,предполагам че ако при плащане коригираш  и напишеш своите имена ,би трябвало всичко да е наред и да дойдат на твое име,но винаги си има риск ...Все пак не смея да пусна поръчка...

# 669
Каква паника вие направили ooooh!

Нали и аз давала лиентси номер на мацки кога действал код "всичко по 10е"
И какво толково - те писали своите имена, адреси и меили.
Само една проблема, че за клиентски номер закрепен пощенски код, за това няма възможност да смените смарт на франсето Peace

Мацки получили пратки на своите имена, на мвоят адрес.

Просто трябва внимателно гледаш кога пускаш поръчка - да провериш твоите ли имена и меил. Защото акаунди действително преплитат се понякога.

И това става по-скоро чрез глупова политиа на ив роше - сменя клиентси номер при всека поръчка, или чрез 2, кой ги знае техена логика ooooh!

# 670
Има списък при франсето .
Аз отново съм само с поръчка о основния сайт.Не разбирам защо не ми ипращат тези от куриерския ?Използвала съм кодове ,които са ми пратени .Много е тъпо това.
От ФДТ от предната поръчка съм доволна http://www.yves-rocher.fr/control/maquillage/fonds-de-teint/tein … t/?cmSrc=Category

# 671
Здравейте, понеже нещо от ИР почнаха да се бъзикат и не се знае кое пращат, кое не, взех да се оглеждам и по други сайтове, та...за фон дьо тен ми се стори интересно това:
http://www.fragrancedirect.co.uk/rochas/rochas-satin-finish-flui … An8J8hKUJVw%3D%3D
Нямам лично впечатление , чакам го обаче....
Извинете за поста не по темата, но се надявам да е полезно на някой!   bouquet

# 672
Здравейте, пуснах няколоко поръчки със so elixir ама не ме отразяват... Дайте някакъв код, много го искам.... Hug

# 673
# 674
  • София
Здравейте, пуснах няколоко поръчки със so elixir ама не ме отразяват... Дайте някакъв код, много го искам.... Hug

Изпусна влака. Simple SmileМоже пак да го пуснат.Чакаме да сменят подаръците от осн.сайт.Явно само от там няма проблеми/за сега  Grinning/.
Имаше го като подарък в осн.сайт.Аз го получих от там.От куриера също имах поръчки с него ,но отстанаха глас в пустиня. Sad

Общи условия

Активация на акаунт