Математически турнири - 11

• 108 863
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
За продължителността - час и половина, за останалото - най-вероятно на www.rio-sofia-grad.com или някъде другата из мрежата.

# 361
Помня, че за олимпиадите качваха за някакъв миг темите и после изчезваха от страницата на РИО, и за това ли състезание е така?
Някой ако свали задачките, отговорите или каквото там публикуват, моля да ги пусне.

# 362
Моля, нека не изписваме десетки постове с питане къде могат да се намерят задачите от днешното състезание и кога ще обявят резултатите.

Тук има доста бързи дами, които при "появяването" на задачи или резултати от математическо състезание някъде в мрежата, веднага дават линк в темата. Така, че не питайте, а следете темата. Peace

# 363
# 364
Запис,да следя темата.

# 365
  • В центъра на мръсотията
Ще следя с интерес

# 366
  • София
Какво е това затишие в темата? Стига с модераторските метли! Нали в крайна сметка темата е за да обменяме мнения. Щом са изписани 14 страници за 2 дни, значи е имало интересна дискусия, а в момента какво-нищо и то точно когато най-много ни вълнуват резултатите от СМТ. Модераторите да внимават да не задушат темата, заради прекалената си стриктност.

Някой може ли да сподели отговорите на задачите за 5 клас?

# 367
А да споделите отговори за 3 клас!!!!!!

# 368
Какво е това затишие в темата? Стига с модераторските метли! Нали в крайна сметка темата е за да обменяме мнения.

Аха, особено супер ценни мнения от сорта на:

Цитат
Ще следя с интерес

Цитат
Запис,да следя темата.

Цитат
А да споделите отговори за 3 клас!!!!!!

Те много допринасят за дискусията

# 369
Не всички може да сме Ви интересни. Това значи, че може би трябва да смените темата. Нас в момента това ни вълнува и за това подпитваме. Има например форуми за бира или силикон - там може да Ви е по-интересно.

# 370
Отговорите според мен на СМТ за 4 клас, може и да не съм точна, но:

10а
11 - 18 секунди
12 - 40 см.
13
а - 0,60 ст.
б - 0,80 и 0,20 ст.

# 371
Нас в момента това ни вълнува и за това подпитваме. Има например форуми за бира или силикон - там може да Ви е по-интересно.
Също така, например има отчетни теми, където може да се преместите и спокойно да се подпитвате през два-три поста.

Щом са изписани 14 страници за 2 дни...
Не са изписани 14 страници за 2 дни, ами бяха изтрити 14 страници подпитвания, букети, записи и безсмислици.

# 372
Вайда здравейте,и аз така ги гледам отговорите,но за задача №6 мисля,че триъгълниците са 8,тоест отговора е А!!!

# 373
Според мен за 3 клас

10В
11 4гр
12 3 см
13 а 18 крачета
     б 18 животни

Моля споделете права ли съм така ще получим повече отговори колко добре са се справили децата

# 374
  • София
Може ли някой да ми разясни задача 12 за 4ти клас Praynig
Гледахме и тримата и нещо ни се губи.По наши сметки FP е половината от страната на квадрата,но като се сметне обиколката на правоъгълника излиза друго newsm78
Незнам дали го обясних много точно,но ако някой може да ми обясни ще съм благодарна Peace

Иначе моя хубостник е объркал 2 задачи и 2 не е решил-12 и 13та(не се сетил как да раздели 3лв на 5 Shocked hahaha )

Общи условия

Активация на акаунт