Кухните - 40 тема

• 93 040
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Бесерина, адски много ми харесва проекта ти. Светло и хубаво и много удобно ми се струва!

Благодаря за милите думи! Точно това ми беше целта - да е светло, но не изцяло бяло, а за за белия плот от камък направо умирам.

Относно плоскостите - показаха ми няколко варианта, които почти не се различаваха един от друг, но не съм се замисляла за това, към края на месеца ще поръчвам, така че тогава вече ще избера и ще докладвам.

# 286
Цитат

Проблема при газта е, че ако засмуква яко може да придърпа някой пламък и да стане пожар, рядко става ама го има, виждал съм го венъж.
Благодаря, четох че при употребата на газови котлони се слагат някакви иноксови панели, но от къде мога да купя такъв и може ли да е монтиран не до горе на гърба а да речем до средата ?

# 287
  • Раковски
Цитат

Проблема при газта е, че ако засмуква яко може да придърпа някой пламък и да стане пожар, рядко става ама го има, виждал съм го венъж.
Благодаря, четох че при употребата на газови котлони се слагат някакви иноксови панели, но от къде мога да купя такъв и може ли да е монтиран не до горе на гърба а да речем до средата ?

Потърси при лексгруп, имат ама са скъпички и са на 65 см май, в Пловдив може да се поръча по размер.

# 288
  • Раковски
Бесерина, адски много ми харесва проекта ти. Светло и хубаво и много удобно ми се струва!

Благодаря за милите думи! Точно това ми беше целта - да е светло, но не изцяло бяло, а за за белия плот от камък направо умирам.

Относно плоскостите - показаха ми няколко варианта, които почти не се различаваха един от друг, но не съм се замисляла за това, към края на месеца ще поръчвам, така че тогава вече ще избера и ще докладвам.

Ако искаш да е гладко поръчваш дъб ферара на егер, ако искаш релефно поръчваш дъб танзания на орма, също питай дали егерската плоча не оставя отпечатъци от пръсти щото тази на орма не остава нищо.

# 289
Потърси при лексгруп, имат ама са скъпички и са на 65 см май, в Пловдив може да се поръча по размер.

Може ли координати в Пловдив?  Praynig Благодаря отново за помощта   bouquet

# 290
  • София
Ох да се оплача и аз ....кухнята ми трябваше да е готова тази седмица, и да я монтират, ама монтажистите се разболели, и уж ще я монтират в понеделник...лошото е обаче че едва днес разбрахме че не могат да направят една част от нея Close Аз искам да ми направят шкаф с ролетен механизъм, както писах в предишният си пост, с черна щора....още преди да си поръчам кухнята, бях проучила кой предлага точно черна щора и това ми беше основното изискване, тъй като и плота ми е черен. Те уж казаха че са проверявали, имало( аз също бях проверявала в началото, но после престанах - все пак затова им плащам). Платили сме по голяма част от кухнята преди сумати време, те днес решили да я вземат и сега няма #Cussing out Сега ми предлагат разни варианти, които не ме удовлетворяват и ми прецакват идеята за кухня...утре ще ходя да се разправям с тях да видим  какво ще стане. Единственият вариант да е черна е да я боядисат прахово, което нямам идея колко е добре и колко ще издържи а и трябва да чакаме за този шкаф още 2 седмици ..а сме с малко дете и бързаме да се нанесем в новата къща преди да станат големите студове...

# 291
шкаф с ролетен механизъм, както писах в предишният си пост, с черна щора....
,те днес решили да я вземат и сега няма #Cussing out
Albenavk,
Да си монтират кухнята!
Да остане само щората/черна/ за допълнителен монтаж.
То и самия монтаж си му е такъв порядъка-шкаф,вратичка.

# 292
  • Карлово
Здравейте!Току -що станах една от вас,но от няколко месеца влизам и чета публикациите.Аз съм в основен ремонт.Проекта за кухнята ми е готов.Ред е на техниката.Спряла съм се на индукционните котлони на BOSCH.Някоя има ли такива и доволна ли е?

# 293
Тихерула, ти на какъв модел си се спряла? Аз оглеждам напоследък този модел на Bosch.

Между другото ти имаш ли изискване, мнение по въпроса къде да ти бъде голямата зона и къде малката? Аз първоначално обмислях идеята да са два плота един до друг - двойка индукционни и двойка от другите стъклокерамични. Като и на двата предните нагревателни зони да са им големи, а задните да са малки. Обикновено е точно обратното по неясни за мен причини. Ясно е, че по-често естествено човек готви в по-големи съдове.

Сигурно ще питаш защо пък двойка и индукционни, и от другите заедно. Ами брат ми имат индукционен свободностоящ котлон. Казва, че за някои неща индукционният не бил практичен. Обяснява ми нещо за пърженето. (Май е свързано с това, че обикновено за пържене ти е необходима максимално сгорещена мазнина, а индукционният котлон при достъгане на температурата се самоизключва и от тази гледна точка му е неудобен. Може да се дължи и нещо на самия модел, защото той си взе един много евтин свободностоящ от Метро. Но по принцип това самоизключване при достигане на желаната температура нали го водят за екстра при индукцията Thinking).

После размислих, че няма смисъл да скачам на два различни вида котлони при условие, че на остъклената тераса има газов. И ако индукционният ще бъде сам на плота, мога да си го разположа и хоризонтално, не вертикално към мен. Е, да малко управлението ще ми идва на чомпек, ама... Ти на какво мнение си по въпроса?

Аз изобщо съм объркана от всевъзможните характеристики на уредите, че съм решила да пусна отделна тема. Не мога да се оправя в океана от рекламни трикове и истински екстри.  Например при фурните не съм наясно какво е "вертикално изпарение". И екстра ли е то или просто нещо обичайно.

# 294
Здравейте!Току -що станах една от вас,но от няколко месеца влизам и чета публикациите.Аз съм в основен ремонт.Проекта за кухнята ми е готов.Ред е на техниката.Спряла съм се на индукционните котлони на BOSCH.Някоя има ли такива и доволна ли е?
Peaceдоволна съм.

# 295
 Albenavk , благодаря за отговора  Hug. линка е точно от икеа , но там шкафа доближава по цена цялата ми кухня .
фирмите които бях открила по-рано предлагаха за около 200лв.

вчера писах и затрих нелепо , но мисля като PAV1. аз лично бих почакала , щом ще стане както го искам . не вярвам един шкаф да ви спре да се нанесете .

# 296
  • Карлово
St. аз постоянно ровя в Интернет ,защото не съм в БГ и ръководя ремонта дистанционно.Така избрах ламината,гранитогреса ,кухнята ,а за котлона избрах това  http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/category&path=75_80.И на мен много неща не са ми ясни ,а това са важни стъпки.Няма догодина да сменям пак всичко.Ще се радвам един ден и аз да ви се похваля с новата си кухня.

# 297
Записвам се да ви следя!
Живот и здраве скоро ще обзавеждам кухня /и не само/.
Напоследък не ми излиза от ума една която видях някъде в нета - бяла беше  Heart Eyes
Отивам да разгледам подробно 1-ва страница  Peace

Стеф,  Hug

# 298
И аз харесвам белите. Въпросът е, че не ми се иска чисто бяла, харесват ми тези материали с лека текстура или пък леко състарените, но за сега такива намирам само от масив. Ще се радвам, ако някой предложи и други варианти.

# 299
  • Варна
temir, кухята може и да е от фурнировано ПДЧ или фурнирован МДФ в бяло.
Тогава си личат дървесните линии.Не знам обаче дали може да изглежда състарено дървото.
Но като цяло прилича на масив.

Общи условия

Активация на акаунт