ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 47 508
  • 803
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, не мога да напиша отговор в следната тема: BG-Mamma :: Дом и семейство >> Нашият дом >> Семейни отношения >> Тема: Говорят ли ви мъжете ви на 'ма'?. . Иконата "ОТГОВОРИ"липсва на екрана ми. Не знам на какво се дължи това. Моля да погледнете.Предварително благодаря.

# 196
desy_net , отговорът на Вашия въпрос е тук.

Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

# 197
Цитат на: Pcheli4ka
Аргент може и да е НЛО, не знам. Моят ник се произнася [аржàн].
...

Въпросният цитат се намира в неговите публикации на стр.40. Вижда се черно на бяло. В моите публикации такъв цитат не фигурира. Смятам, че съм достатъчно коректна, обяснявайки, че живеем под един покрив и ползваме един компютър. Argent не е обърнал внимание, че му се е заредил моят профил при логване и е публикувал въпросния цитат. След това веднага го е изтрил, виждайки объркването, и го е публикувал вече от своя профил. На мен също ми се е случвало да публикувам мнение без да искам от неговия профил, след което веднага съм го изтривала, виждайки грешката. Случва се, когато двама души ползват общ компютър и когато паролите им са автоматично запаметени.
Смятам, че такива крайни мерки са некоректни, но все пак, благодаря от негово и от свое име за информацията.

# 198
Цитат
Въпросният цитат се намира в неговите публикации на стр.40. В моите публикации такъв цитат не фигурира.

Въпросният цитат се намира във вашите публикации (Четв., 01 Септ. 2011, 22:21), нищо че не е видим (за Вас и потребителите) в профила Ви. Stop

# 199
Да, разбирам, че е видим за вас, модератори и администратори.
Вече обясних как се е получило всичко. Няма значение, да не задълбаваме.
Благодаря за информацията.

# 200
                      Mamma,
            Сърдечно благодаря за помощта!

# 201
Моля, бихте ли ми припомнили времето за редактиране на публикация - 24 ч. го знам. А за отчетните форуми беше без ограничение, или се бъркам?
Или без ограничение само заглавния пост, или само за "специални" акаунти, като септемврийки2008, примерно?

Никъде не намерих тази информация в ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите. Извинете, ако не съм я намерила, а ако липсва - би било добре да се добави  Simple Smile
Благодаря!

# 202
Темата по грешка е била "откована", затова не сте намерили необходимата информация.
Извиняваме се за причиненото неудобство.

Цитат
РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 203
ttps://www.facebook.com/groups/119978324757320/
http://safetyonthestreets.com/
Здравейте,искам да ви помоля за помощ,чрез тази фондация Мария,майката на убитата Валя се опитват да създадат безопасни улици за нашите деца.
Заедно с родителите на убитите деца в Симеоновград на 23,11 ще внесат подписката за промяна на наказателния кодекс за водачите отнели човешки живот.
За да се популяризира това,което прави и е нужно повече хора да застанат зад идеите.
До сега в Бургас с нейна помощ се направиха много неща- има повече пътеки с легнали полицай, светещи лампи на пешеходните пътеки,направила е стикери за колите,които предупреждават водачите да бъдат внимателни и спират на пешеходни пътеки.
Включването и на други градове и хора ще доведе до по-голям ефект на каузата.
Ще ви помоля ако може да напирате страница за тази кауза-опазване на нашите деца и пешеходците.
Не знам как да се свържа с вас и затова ви пиша тук.
Дано можете да помогнете да създадем по.безопасни улици.

# 204
Ще ви помоля ако може да напирате страница за тази кауза-опазване на нашите деца и пешеходците.
Не знам как да се свържа с вас и затова ви пиша тук.

Здравейте,
За жалост не съм сигурна, че разбрах какво желаете.
Ако искате да популяризирате инициативата и дейностите на фондацията, публикувайте тема, в която да разкажете за каузата и да потърсите съмишленици и подкрепа.

# 205
Здравейте,искам да пусна тема "Неизпратени писма",но не мога да се ориентирам къде-в семейни отношения,клюкарник или литературен клуб.Благодаря.

# 206
Цитат
Въпросният цитат се намира в неговите публикации на стр.40. В моите публикации такъв цитат не фигурира.

Въпросният цитат се намира във вашите публикации (Четв., 01 Септ. 2011, 22:21), нищо че не е видим (за Вас и потребителите) в профила Ви. Stop

Не съм наясно с дискусията ви, само използвам това като отправна точка да попитам за нещо, за което отдавна се чудех - изтрит пост или постовете в изтрита тема изтрити ли са всъщност или просто не са видими за обикновения потребител на форума?

# 207
Не са видими за потребителите.
Остават видими за модератори и администратори.

# 208
Благодаря!

# 209
  • на брега на морето
Здравейте! Simple Smile
Днес си смених аватара в профила. От дама със сладолед на природен пейзаж с вода и дървета. Но като не съм онлайн и чета във форума, виждам че стои старият аватар(дамата със сладоледа). Като вляза в профила пък - стои новият аватар. Опитах се още няколко пъти да го променя, но продължава да стои старият.  Crazy Защо е така?

Общи условия

Активация на акаунт