Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте- част 2

• 194 176
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
raja_nikol прекрасна усмивка!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен е най- прекрасната, то е ясно  Heart Eyes
Желая на всички ви много усмивки, много се радвам, че се запознахме така виртуално   bouquet
Аз ще си ви дебна тайничко  Wink

# 751
raja_nikol, прекрасна усмивка, много радва  Heart Eyes

# 752
  • София
Не само за теб е прекрасна Simple Smile то хубавото си е хубаво !

# 753
  • TX
https://picasaweb.google.com/106324819080997145179/DropBox#5805082283529204946

Eдничка снимка само след толкова чакане  Mr. Green
Още ще сложа, обещавам  Heart Eyes
smile3501 smile3501 smile3501
браво на всички допринесли за тази чаровна усмивка и на търпението на детето и подкрепата на вас родителите. страхотна е усмивката ще рекламирате пасти за зъби  Heart Eyes

# 754

браво на всички допринесли за тази чаровна усмивка и на търпението на детето и подкрепата на вас родителите. страхотна е усмивката ще рекламирате пасти за зъби  Heart Eyes

Винаги съм завиждала на тия зъби от рекламите, ако щеш вярвай, но когато я видях без брекетите точно за тях си помислих  Mr. Green
Приноса е само на екипа май, ние нищо не сме усетили, ама нищо ви казвам, никакъв дискомфорт, противно на моите страхове и притеснения.
Надявам се само да се запази този резултат  Praynig

# 755
Molq kajete ne6to za strippinga...Trqbva da mi se pravi, ina4e kazvat 4e problema ne e golqm i 6te nosq breketi nai mnogo 8 meseca..Zasega samo tova me spira da se re6a okon4atelno.Nali emaila ne se vuzstanovqva..???
I drugo iskah da pitam za tezi riteinari..use6tat li se , gadno li e s tqhi naistina li se nosqt edva li ne cql jivot.Ako nosq breketi 1 god, naprimer, ne trqbva li tqh da gi nosq 2 g. i tolkova.
Blagodarq i se izvinqvam za latinicata..

# 756
  • София
Върни се няколко страници назад, коментирали сме стрипинга Simple Smile

# 757
Da,da az razgledah, no nqkak si mi se iska6e o6te po podrobno v sm kak precenqvat kolko, kakva forma e celta da se postigne na zubite s pileneto,kolko trae samoto pilene na vseki zub..sled tova vednaga li ti slagat breketite, stavat li mnogo 4uvstvitelni na dopir ..ei takiva po detailni ne6ta, za6toto samo go milsq i zatova o6te ne sum oti6la za analiz.
Edno momi4e dosta napred be6e napisalo..- "v nikakuv slu4ai ne davaite da vi pilqt zubite, emaila ne se vuzstanovqva", tova hepten me stresna. Na men zubite sa mi zdravi, v momenta mi rastat dolnite mudreci..gornite otdavna sa porasnali i stripinga bil edinstveniq variant. az daje neznaeh kakvo e i si misleh 4e trqbva da mi izvadqt mudrecite, no ...

# 758
Бях с брекети почти 2 години, при д-р Димова (денталстудио). Излязоха 2,5 хиляди евро, обаче не съм доволна изобщо Sad Сега имам такиви грозни зъби, че просто забравила съм за усмивката:( Тя ме предложи да извадя само един зъб от едната страна. сега мога да кажа че имам един зъб по средата Twisted Evil Звучи ужасно а как изглежда си представете Twisted Evil В момента търся друг ортодонт и се подготвям още за 2 години мъка Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 17:48 от Божена

# 759
  • Sofia
Аз да се похваля на дъщерята няма да вадим зъби, ще сложи брекети само на горното чене и ще ги носи година. Ще видим резултата. Другата седмица ги слагаме.

# 760
  • София
Бях с брекети почти 2 години, при д-р Димова (денталстудио). Излязоха 2,5 хиляди евро, обаче не съм доволна изобщо Sad Сега имам такиви грозни зъби, че просто забравила съм за усмивката:( Тя ме предложи да извадя само един зъб от едната страна. сега мога да кажа че имам един зъб по средата Twisted Evil Звучи ужасно а как изглежда си представете Twisted Evil В момента търся друг ортодонт и се подготвям още за 2 години мъка Cry Cry Cry

Божена изненадва ме това, което казваш . До сега само добри неща съм чувала за Димова. Покажи някакви снимки за какво става въпрос. Опиши лечението си. Защо свалихте брекетите след като не си доволна от резултата?

# 761

Божена изненадва ме това, което казваш . До сега само добри неща съм чувала за Димова. Покажи някакви снимки за какво става въпрос. Опиши лечението си. Защо свалихте брекетите след като не си доволна от резултата?

защото съм тъпанарка Sad Имах съмнения за това, каквото видях в огледалото, обаче докторката ме убеди, че всчико е наред, нищо няма. И после като видях снимките си, бях шокирана, как изглеждат моите зъби. И дори след свалянето тя казваше, че е добър резултат:( Отидох при Факих тогава, и той каза, че не е било добро лечение, трябва да вадя още един зъб от другата страна и започнем отново( Ще пробвам да прикача и снимките утре.

# 762
Как 1 зъб бе хора  #2gunfire, къде отива симетрията? Не знам коя е Димова, много се радвам, че не я познавам и още повече се радвам, че това ще е ценна информация за другите.
Божена, съжалявам, за резултата, другият ортодонт според мен е прав. Какъв зъб извадихте?

# 763
  • в матрицата
Божена, шокирана съм! Shocked Защо, не идеш при Димова да си оправи пораженията, според мен е длъжна! Не виждам смисъл да даваш пак пари на някой, Димова да се оправи иначе може да я съдиш. Договор с нея нали имаш?

# 764
  • София
Това с договора няма да мине... ако сама се е съгласила да извадят един зъб и е подписала, си е поела риска...мисленето обикновено трябва да става преди лечението не след него.

Това, че Димова е предложила вадене само на един зъб, вече е друга тема и след като се има за специалист би трябвало да е обяснила риска при този тип лечение (вадене само на един зъб). Не я защитавам, но Божена, ти сама си се съгласила...

Чудно ми е как ще си даваш парите и няма да си наясно какво се прави и какво ще излезе след това! Мислете хора предварително, това не е сирене , за да експериментирате и да не се информирате достатъчно.... сиренеето като не ти харесва няма да си купиш друг път същото, ама това са зъби и здраве...

Общи условия

Активация на акаунт