През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 572
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Добро утро! Аз днес съм, като размазана. Не съм спала от 2 през нощта. Имам чувството, че организма ми се приготвя за 24 часово дежурство. Сега чистя, но не мога бързо. После трябва да приготвям кюфтаци.   chef Все си мисля дали да не си направя едно кафенце. Иначе днес времето ще е по-топло и е приятно за разходки, ала като съм заспала. Пожелавам прияте ден на всички мами! bowuu

# 466
  • София
m_hristova , седни и направи контрашпиц и с двата крака  и постой малко така  Hug

На мен ми е малко притеснено, защото доки каза ,че имам разкритие на върха на пръста . То може да е и от първото раждане , все пак цяло бебе е излязло от там и знам че шийката се затваря, но не напълно , но все пак ми е тревожно...  Моите не са баш безболезнение - боли ме кръуста точно като първите контракции от истинското раждане , но после лягам и на сутринта съм 6 ....
Днес съм при лекарят по каса , чудя се дали да не искам вече един болничен  или да си изкарам и последната седмица newsm78

Болничен и лягай да пазиш дивана.

# 467
Киара, канелата също много сваля кръвното и е по-приятна от чесъна  Wink  Мляко с повечко канела примерно действа идеално.
Това със схващането на пръсците е адски неприятно. На мен веднъж ми се случи като бяхме на морето да ми се схване единия и после 1-2 дни ме болеше като ходех - то си остава като травма.
Аз тъкмо си взех изследванията от вчера - всичко ми е в норма с изключение на хемоглобина, който не е мръднал въобще от предния път (108 си стои) и хематокрита ми е под долната граница, но не знам той за какво отговаря.
Сега към обяд съм на редовния преглед при Кирякова та ще видим какво ще каже тя

# 468
Здравейте дами!
На болните желая бързо оздравяване...Много са кофти тези грипове...Аз се чудя как не съм се заразила от учениците,че вчера всички кашлеха срещу мене!
За схващането на краката и на мене ми се случва много често.Майка ми е купила един мехлем от арника,който излежда надежден за такива работи.
От много време като,че ли не е писала crazy_baby...Или на мен така ми се струва?А с Мони и Йоана какво ли става.
Аз днес пак ще пътувам.И пак ще си видя мъжа  Heart Eyes
Стискайте ми палци за изпита утре!
Вагабонтче за хемоглобина ми казаха орехи...

# 469
  • Бургас
Radostche, щом продължават контракциите, по-добре си вземи болничен  Peace Магнезия при мен подейства след едноседмичен прием. Таткото и малкия все ще издържат една седмица, да не те натоварват.
Моя вече свикна, да си играем аз докато си лежа- няма избор детето  Mr. Green

Дария , със сигурност пречи за усвояването на желязото, затова трябва да има поне 3 часа разлика между приема на желязосъдържащи и магнезиеви препарати  Peace

# 470
Привет и от мен    bouquet
Момичета кажете какво да пия за гърло, доки ми предписа биозен мама, витамин С и парацетамол, в общи линии отстранихме всички симптоми без гърлото и носа. Вече имам чувството че ще си изкашлям дробовете  Cry

# 471
Момичета кажете какво да пия за гърло, доки ми предписа биозен мама, витамин С и парацетамол, в общи линии отстранихме всички симптоми без гърлото и носа. Вече имам чувството че ще си изкашлям дробовете  Cry

Биопарокс - както за гърлото така и за носа  Hug

# 472
Ама аз много храни ям богати на желязо, откакто ми излезе предния път Хемоглобин 108. От тогава ми изписаха и Феро-Фолгама. И след всичко пиене на желязо и ядене на такива храни той не е мръднал ама карай де, нали е над 100, та не съм се притеснила особено

# 473

Биопарокс - както за гърлото така и за носа  Hug

Много ти благодаря   bouquet, не вреди на бебка нали?

# 474
  • София
Биопарокса и на мен ми е изписван от ЛЛ, но той е антибиотичен продукт. Алтернатива е Тантум верде, макар е да ужасен на вкус. Тантум вердето е предпочитан от АГ-то ми.

# 475
Привет и от мен    bouquet
Момичета кажете какво да пия за гърло, доки ми предписа биозен мама, витамин С и парацетамол, в общи линии отстранихме всички симптоми без гърлото и носа. Вече имам чувството че ще си изкашлям дробовете  Cry

Биопарокс - както за гърлото така и за носа  Hug

Много ти благодаря   bouquet, не вреди на бебка нали?

Специално питах доки дали може - каза ,че може .  Много добър препарат , мисля ,че ще усетиш подобрение много бързо . Пише също ,че помага и за кашлицата .Аз на 2 пъти се спасявам с него . Почвам го веднага с първите симтоми и не позволявам да се заквася сериозно  Peace Да АБ е , но локален - не достига до кръвта , така че е по-добре от парацетамола , особено ако няма Т ... Тантум верде е чудесен , но за по-леки случаи ....

# 476
Радостче, вземи си болничен, почивай си! ЕДна седмица почивка ще ти се отрази добре! Peace
Днес съм и на двата прегледа-косултации и платен - Praynig се всичко да е наред!
За гърлото аз смуча тонзилотрен-при силни болки по 6-7 на денонощие, спя с една под езика докато се усвои. Сега ми остана леко запушен нос, но се вижда края на гадната хрема. И хексоралетен.
А за носа - морска вода.

# 477
  • София
Тонита, освен с фолиева, не става ли и с б12? Да не си с таласемия?
Да, с таласемия съм, док ми изписа и невробекс, което е точно витамини от групата Б, ама аз тва не го пия. Само фолиевата  Peace

# 478
  • София
Тонита, освен с фолиева, не става ли и с б12? Да не си с таласемия?
Да, с таласемия съм, док ми изписа и невробекс, което е точно витамини от групата Б, ама аз тва не го пия. Само фолиевата  Peace

Поради какви съображения не го пиеш? Те се допълват взаимно заедно с фолиевата. Заедно участват в изграждането на хемоглобина.

# 479
За гърлото използвам билково спейче, което съдържа невен,прополис и смрадлика. Аз съм много зле със сливиците по принцип и сега много треперя, че до болница стигам обикновено...това овладява положението...за кашлицата има един сироп с мащерка - Hustagil...много ми помага, както и на малкия.
Бързо оздравяване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт