През ДЕКЕМВРИ ще празнуваме – бебковците ще целуваме

• 36 609
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Да объркала съм се.

# 181
Здравейте.
Моят 45 дневен болничен започва от 27.11 чудя се сега мога ли да си взема някакъв ,че да оплътня до 27 ?Много ще се радвам някой да ми помогне.

И ако мога при личната или при тази която ми води ЖК ?
можеш разбира се и то за 1 месец- отиваш при АГ-то ти

Моя 45 дневен почва от 3.11 ,а в момента съм в болни4ен,който свършва утре-13.10.Мога ли да продължа болничния до 3.11 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 182
Ккаов да и киажа просот ,че искам болничен?Защото аз не съм на работа от началото на месеца.

# 183
е така ве4е и ти си като мен

# 184
Мелка можеш, защо не. Много момичета излизат по-рано. Аз казах на доки, че не мога вече, много се изморявам и корема ме стяга като седя по цял ден на стола в офиса. Е наистина си имах и контракции де Sad  На мен ми пусна първи болниче за 7 дни, сега пуснахме за 30 дни и след това идва 45 дневния. Просто говори с доктора, да ти каже какви са вариантите  Peace

Аз друго се притеснявам, на първия болничен за 7 дни написа термин 28,12, на другия, за 30 дни сметна, че трябва да го измести, за да може после да пусне директно 45 дневния и записа термин 27,12  Thinking Сега в НОИ има два болнични с различни термини, сигурно ще ми направят проблем  newsm78

За имената, бебка ще е Марая на свекърва ми Мария Simple Smile Как мислите, допада ли ви?
Проблема е, че ако ни изненада момче, нямаме и ние готов вариант Sad Исках Марио, но мъжът ми не го хареса. Толкова харесвам Виктор ( Radostche  Peace)

Изборите ви за женски имена като Ема и Дара са страхотни  Grinning

А относно презимето и аз исках да махна ОВ/ОВА на края и да бъде само Марая Антон.... но все още не е решено на 100 % въпреки че мъжо това поне одобри  Laughing

# 185
Здравейте ! Hug
Моят термин е на 15.12 и излизам в болничен на 31.10.Така ми го сметна акушерката от ЖК-то.Жената взе едно календарче и ден по ден ги брои,каза че деня на раждането не се смятъл-15.12.
За името имам голям проблем ,нищо не сме измислили още.И на мен ми трябва международно име.  Rolling Eyes
Хубав ден  bouquet

# 186
Да, ние също сме решили да махнем -ова от името на бебето. Т.е. името на таткото да си остане както си е.
А самото име ни е голям проблем още. Аз много харесвам Сара и Зара, но таткото каза, че първото му звучало кучешко, а второто ку**енско  Mr. Green  А на мен ми звучат супер - леко африкански, а първото си е и библейско.
Единствено за Хана имаме някакъв минимален консенсус, но на мен ми е малко студено и си представям светла жена с това име, а нашето бебе най-вероятно ще си е тъмно отвсякъде... Много искам да го измислим вече и да съм спокойна, че не ми дава мира сега.

# 187
Много е интересна темата за имената. Аз много внимавам вариантите да са с хубави и ясни галени имена, за да не се чудят хората как да ѝ викат.

Все пак съм се спряла на 2-3 имена, но искам първо да видя бебето и тогава да реша кое ще е точно. Чувам обаче, че като родиш, веднага те карат да кажеш името и не може да си помислиш 1-2 дни и да го обсъдиш с таткото. Хм, раждалите мами какво ще кажат, можеш ли да отложиш малко?

# 188
  • София
Хана е малко троснато, мъжкаранско Simple Smile Но иначе добре сте се насочили към кратко, звучно име, и аз харесвам точните и ясно звучащи имена.

Иначе и аз съм кръстена без -ОВ, (каква борба е било навремето.. 1 месец са ме държали без име), и децата ми ще бъдат без ОВ

# 189
Аз много исках също Сара Simple Smile Таткото обаче каза, тук при нас има една мастия около офиса и се казва Сара. няма като ме питат как ми се казва бебето и всички да ми се смеят я. Така това име отпадна  Mr. Green

# 190
bubsi123,  Hug - пожелавам и ти да си имаш едно малко сладко победителче  , независмо как ще го кръстиш Simple Smile

Другото кучешко според нашия татко е Лора  ooooh!

Аз лично много харесвам Стела  Peace

# 191
A vagabond, и аз това Хана като го чуя си представям някаква яка германка с престилка  не знам защо.
Иначе съм с две ръце за кратките имена и за тези, за които не трябва да ме питат, ама как се пише с едно или две "н"...въпреки че дъщеря ми се казва Ина...и пак ме питат. И аз много харесвам Лина, но малко еднакви ще станат и за очакваното бебе сме решили Яна, върпеки че каката хич не е доволна, щото имат една Яна в градината, която е голям тормозител, но това е животът.

А Стела е уникално.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 13:19 от horoze

# 192
  • Sofia
Аз много исках също Сара Simple Smile Таткото обаче каза, тук при нас има една мастия около офиса и се казва Сара. няма като ме питат как ми се казва бебето и всички да ми се смеят я. Така това име отпадна  Mr. Green

аз съм се ориентирала в шейново

# 193
Момичешкото име , подобно на Гадамер, съм го измислила много преди да забременея. Просто си занм ,че ако имам момиче , ще се казва така - Ема ! Виж за мъжко - много ми е трудно ... Иска ми се да си имам едно резервно за всеки случай , защото грешки стават Simple Smile и обичам да съм подготвена ... Имам една идея - Максим, но на мъжа ми не му харесва . Било има не котка Grinning . На вас звучи ли ви като котка ?  Вече бях споменала , но ми се иска името да е с международно звучене ... Да е познато по света , а не като моето , което го повтарям на французите по 18 пъти докато ме разберат ... Същото ми се случва и като трябва да говоря по телефона с Elchansae Korri или Faycal Benyahya . Нито мога да им позная полът по името , за да знам с мъж или жена ще говоря , нито пък мога да ги произнеса правилно  Crazy

Мина -  Борис , Александър, Алексей, Симеон, Михаил, Андрей , Константин , Данаил, Павел. Николай  Peace . Всичките са били руски царе  Hug  Лично аз много харесвам и Филип

аааа и ние ще се казваме Максим  , по скоро има кучета с това име  Laughing  Но на мен Максим много си ми харесва , и наистина и в другите държави няма да си кривят езика хората докато го произнесът  Simple Smile

# 194
  • София
tionagb, браво за хубавите новини от Крис Hug Надявам се всичко да е наред и със сукането - насреща сме в случай на нужда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт