Отговори
# 630
Илиянка давам на Ади солети, попара, пилешка супа, банан, компот от дренки/ е, това и аз не бих го пила/. Една вечер дадох АМ, но после спрях да не става по-зле  Blush
vany666, без пилешката супа  Peace Супа, само постна и то варен ориз и морков. Попара без масло, банан (по-зелен)! Вземи лечебна хумана, става и като АМ и като каша!Хем е хранителна, хем лекува. И много оводнявай  Peace

Опссс  Blush сега да обясня по-правилно, че ... Давам тези храни, защото Ади вече не е с разстройство, но ака по 4-5 пъти на ден. Изхожданията са нормални, не са воднисти, кашести и т.н. Обаче за количеството храна, което изяжда си ходи много често. До 2 пъти на ден е добре, но 4-5...много ми се струва  newsm78 Затова не взех Хуманата и спрях ентерола и хидрасекта. Ако не съм права кажете  newsm78 Днес му направих зеленчуково пюре - картоф, морков, ориз, магданоз и малко лук. Нямаше реакция след това, а и за първи път хапна с апетит нещо което аз съм приготвила за него  Rolling Eyes
antoniq може да прозвучи безотговрно, но не съм го водила на преглед  Embarassed
Мирка Hug  bouquet да са ни живи и здрави малките бандити  Heart Eyes

п.с. Извинявам се за цветущото описание  Crazy

# 631
  • Пловдив
vany666, ако нямате никакви други симтоми, не мисля, че е нужно да го водиш на лекар. Ще ти изпише това, което аз ти казвам. Може би е трябвало още малко да продължите сухата и немазна храна и да продължиш и прахчетата.Както ти писах, Ентерола е пробиотик, така че поне него го давай малко по-дълго Peace

# 632
ilik123 няма никакви други симптоми, затова единствено внимавам с храната.
Надявам се да е от зъб, който ще излезе  Blush

# 633
  • София
vany666 , да те успокоя ,Йоана ака след всяко хранене  Mr. Green .Известно време ,горе-доло през лятото се изхождаше веднъж ,макс два пъти ,но от поне два месеца е като пеленаче в това отношение и определено не е с разстроен стомах  Peace .
Имам да пиша и по другите теми ,ноооо ще го оставя за утре ,че всички заспаха и мен ме тегли възглавницата  Crazy опсобено като си представя ,че след някой и друг час само ще се дреме  Crazy .

# 634
ilik123, да, естествен ми е цвета, аз наистина нищо не правя по косата си, такава си е и си има и блясък, ползвам най-обикновени шампонаи и балсами  Peace А Мая е много руса, отзад и нейната косичка е чуплива, ама още не се знае каква ще и е, тя и на баща и е чуплива та ще видим. Но ми е блондинка, със сини очи Wink
За ученето, ох и аз се опитва да си завърша магистратурата, ама хич не върви, до края на тази година имах план да взема един изпит, а като гледам няма да стане...  ooooh! Имам доста изпити, самостоятелни работи и после и дипломна, хич не виждам как ще стане тази работа, ама когато имам малко време сядам нещо да прочета, само дето така разпокъсано е много трудно, понякога за цяла седмица не намирам време или само един ден от седмицата за час примерно и то какво помня до следващата седмица не питайте......истината е, че и малко ми е безпътно и обезсмислено всичко това, но...
За говоренето Мая и тя много приказва, много думички знае и използва, но изречения не, иначе думите са и наистина много, къде по правилни, къде не толква, но се опитва, има голямо желание. Иначе и тя не изпълнява инструкции и не прави или не повтаря нещо, когато аз искам. Даже например там, където ходим на английски и докато сме там нищо не иска да прави и повтаря, после като се приберем в къщи и когато тя си реши и е накеф си прави всичките неща, даже казва думички...така разбирам, че всъщност там внимава и запомня, но не иска когато трябва и когато другите го правят....абе имат собствено мнение и това е Wink
Дана, не мога да си представя какво ти е, само знам, че е ужасно детето ти да е болно и това наистина е едно от най-трудните неща в отглеждането на дете...като е болнаво е ад, аз съм била такава, майка ми милата не знам как е издържала и то и тя с три деца, та не ми се мисли какво ти е....аз имам късмета да имам много здраво дете (да чукам на дърво  Praynig) Мая не ми е боледувала до сега и много ме е страх, че не знам какво да правя ако нещо се случи, дори мисълта да вдигне Т ме плаши, че не съм подготвена и не знам какво да правя...

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 23:07 от vesy_evi

# 635
Момичета аз посред нощ се сетих да питам, знам че вече е обсъждано, но...
Как превеждат майчинските, сега като сме на мин. на датата на термина ли?
За изминалия месец получих една смешна сума и сега не знам кога да очаквам превод и колко?

# 636
Добро утро  Hug!Люляче,мерси мила,вчера беше операцията,сега само ще 4акаме... Hug
vany666,майчинството ще го получаваш,според зависи кога счетоводителката ти е вкарала осигуровките,тя ги дава,а ти получаваш до 10-15 дена пари4ките!Моята ми ги внася на 10-то число,майчинстви взимам към 25-то!Сумата е точно 240 лв!Да нацелуваш Ади,пу пу голям ти е красавец!
Данна,как е адашчето вече,много прегръдки  Hug Hug Hug!

# 637
  • Варна
Вани, аз не съм разбрала правилно ситуацията. Щом хапва, ака и се чувства ОК, значи всичко е наред. Имай предвид, че яде повече супи и пюрета акото му няма как да е много гъсто. А иначеи ние сме в отбора на по.....вците. Сутрин, обед вечер си вършим работата, а може и по-често  Embarassed.
Люляче, хибаво е да ограничиш достъпа и аз съм сложила закопчалки на всички потенциално опасни шкафове. Само че Дани вече ги разучи и съвсем спокойно си ги отваря. Трябва катинари да слагам вече  Crazy. Освен това той си ходи сам навсякъде из апартамента, отваря и затваря вратите без проблем. А и все си мисля, че трябва да им се обеснява от малки,а не като стане на 3. Според мен тогава вече сме закъснели /мое мнение/.

# 638
Даниелка  Hug Hug Hug благодаря за милите думи. Оле, щом ще се разчита на счетоводителя, уфф като знам какъв е ... ще съм много назад с паричките  Tired
антония аз не бях обяснила правилно  Blush Все пак ми се иска изхождането да е макс. 22 пъти дневно, досега така е било, след всяко хранене ........ хич не ми се нрави  Mr. Green

# 639
  • Варна
Цитат
22 пъти дневно
Joy Нали не си ги пожелаваш?
При нас това е подобряване. До към края на лятото акаше по 4-5,може и 6 пъти на ден  Crazy като малко бебе.

# 640
Да се включа и аз. Не знам, но време не ми остава да седна да пиша, иначе ви чета по 2-3 пъти на ден и тъкмо се заканя да драсна нещо и ревльо се обажда. Но още 2-3 дни да пробие зъбчето и ще сме О'К.
Вани, по-добре така, да знаеш че се освобождава Ади и не му е тежко на коремчето. Като не е воднисто, няма мирис и различен цвят - няма смисъл да се притесняваш. А може и от зъбки да е. Не се виждат, но си работят вътре.
Даниелка,  Hug
antonia, преставям си я тази хореография  Joy сигурно са много сладки  Party
Люляче, растат малките бонбони! Ами хайде качи снимка да се порадваме на Дара. Че и тя танцува...хммм Ники само пее  Rolling Eyes, постоянно я-я-я-я-я-я-я-таааааааа. Не знам превода  hahaha
v_spasova, и моя мъж ги върши едни такива...все едно му казвам обратното, еййййй вбесявам се, но след дъжд-качулка. Дано да преборите бързо вируса! А за ходенето.......не ми се говори, взех да се шашкам и аз.
А защо не давам пробиотици на Ники....? Ами и аз не знам защо, но ще давам вече, само се чудя какви, под каква форма. Няма да ми се мъчи детето. То проблема не е постоянен. Изхожда се нормално, веднъж на ден, после изведнъж от нищото (на същата храна, същия режим) се запича. Това е поне 2 пъти в месеца. И реших да взема по-дълготрайни мерки. Засега ще давам Дуфалака, добре му действа. Ако имате идея какъв точно пробиотик, казвайте. То много има на пазара, голям избор, но кое е добре, кое не...

# 641
Цитат
22 пъти дневно
Joy Нали не си ги пожелаваш?
При нас това е подобряване. До към края на лятото акаше по 4-5,може и 6 пъти на ден  Crazy като малко бебе.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha имах пред 2 пъти  smile3532 smile3532 smile3532

# 642
velizarka_8 линекс-а, който е за бебета е добър, а и цената му е добра, поне не е като био гайата Wink Иначе аз давам един комбиниран продукт на Аква Сорс водорасли с пробиотици и от него на Мая и е най-добре...но нашия проблем е друг.

Момичета да споделя с вас една рецепта за полезен десерт за децата. Направих го, стана вкусно, но се съмнявам, че Мая ще го яде....ама ще пробвам Wink Само че аз го направих не с бадеми, а със смляни на ситно орехи и не със сок от ябълки, а с настъргана ябълка и разбира се тройно по-малко количество Wink а и без стафиди.

Пудинг с амаран

Нужни са:

2 чаши сварен амарант

1 чаша ябълков сок

½ чаша стафиди

½ чаша ситно филирани бадеми

1,5 ч. л. ванилия

сока от половин лимон

настъргана кора от един лимон

1 щипка канела

Приготовление:

Изсипете всички съставки в голям тиган, похлупете, за да заври, намалете огъня и задушете за 15 минути. Готовият пудинг изсипете в десертни купички. Украсете с гроздови зърна или ягоди и изстудете в хладилника.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 15:16 от vesy_evi

# 643
  • у нас
Рая ходи дарадонки- я един път дневно я през ден- вече жал ми става. нищо не помага- ни круши, ни сливи, ви дуфалак нищооо
яде супи, пие вода, пие по 3 млека на ден и не ще и не ще Confused

# 644
Здравейте ! Благодаря за пожеланията за оздравяване!Вече сме добре.
Другото бебче и то ще е момче .
А за музика дори не ми се говори !!!  jumpuu  jumpuu  jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт