Супа, само постна и то варен ориз и морков. Попара без масло, банан (по-зелен)! Вземи лечебна хумана, става и като АМ и като каша!Хем е хранителна, хем лекува. И много оводнявай 
сега да обясня по-правилно, че ... Давам тези храни, защото Ади вече не е с разстройство, но ака по 4-5 пъти на ден. Изхожданията са нормални, не са воднисти, кашести и т.н. Обаче за количеството храна, което изяжда си ходи много често. До 2 пъти на ден е добре, но 4-5...много ми се струва
Затова не взех Хуманата и спрях ентерола и хидрасекта. Ако не съм права кажете
Днес му направих зеленчуково пюре - картоф, морков, ориз, магданоз и малко лук. Нямаше реакция след това, а и за първи път хапна с апетит нещо което аз съм приготвила за него
да са ни живи и здрави малките бандити 

.
опсобено като си представя ,че след някой и друг час само ще се дреме
.
А Мая е много руса, отзад и нейната косичка е чуплива, ама още не се знае каква ще и е, тя и на баща и е чуплива та ще видим. Но ми е блондинка, със сини очи
Имам доста изпити, самостоятелни работи и после и дипломна, хич не виждам как ще стане тази работа, ама когато имам малко време сядам нещо да прочета, само дето така разпокъсано е много трудно, понякога за цяла седмица не намирам време или само един ден от седмицата за час примерно и то какво помня до следващата седмица не питайте......истината е, че и малко ми е безпътно и обезсмислено всичко това, но...
) Мая не ми е боледувала до сега и много ме е страх, че не знам какво да правя ако нещо се случи, дори мисълта да вдигне Т ме плаши, че не съм подготвена и не знам какво да правя...
!Люляче,мерси мила,вчера беше операцията,сега само ще 4акаме... 
!
. Освен това той си ходи сам навсякъде из апартамента, отваря и затваря вратите без проблем. А и все си мисля, че трябва да им се обеснява от малки,а не като стане на 3. Според мен тогава вече сме закъснели /мое мнение/.
благодаря за милите думи. Оле, щом ще се разчита на счетоводителя, уфф като знам какъв е ... ще съм много назад с паричките 
Все пак ми се иска изхождането да е макс. 22 пъти дневно, досега така е било, след всяко хранене ........ хич не ми се нрави 
сигурно са много сладки 

Нали не си ги пожелаваш?
като малко бебе.
имах пред 2 пъти
Иначе аз давам един комбиниран продукт на Аква Сорс водорасли с пробиотици и от него на Мая и е най-добре...но нашия проблем е друг.
Само че аз го направих не с бадеми, а със смляни на ситно орехи и не със сок от ябълки, а с настъргана ябълка и разбира се тройно по-малко количество
а и без стафиди.Препоръчани теми