Лидл ::8::

• 84 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • велико търново
Момичета от вчерашната промоция да сте виждали стълбите  с две стъпала?Струват ли си разходката до Лидл ,че ми е доста далече ,а имам нужда .Имам едни кухненски шкафове ,но са ми на високо и само с стол ги стигам ,а стълбата е ниска и идеална за кухненският ми бокс.  bouquet Simple Smile

# 346
  • София
Момичета от вчерашната промоция да сте виждали стълбите  с две стъпала?Струват ли си разходката до Лидл ,че ми е доста далече ,а имам нужда .Имам едни кухненски шкафове ,но са ми на високо и само с стол ги стигам ,а стълбата е ниска и идеална за кухненският ми бокс.  bouquet Simple Smile

Стълбата е в промоция само в събота  Rolling Eyes

# 347
  • Бургас
Момичета, а обувките могат ли да се пробват или ще ме гледат лошо, ако се засиля да го правя Rolling Eyes

# 348
  • София
Не, никой няма да те гледа лошо, пробвай си спокойно.  Peace  Аз като купувах ботушки на сина ми без него - такова мерене по шаблон, бъркане из ботушите, сравняване на номера и куп други щуротии на чудещата се майка сътворих. Crazy За мен е важно после да оставям стоката във вида, в който съм я взела, и досега никога никъде не ми е правена забележка по магазините.  Peace

# 349
Може да сте го обсъждали вече, но нямам време да ровя. Някакви отзиви за течните препарати за пране Формил? Както и за почистващите препарати?

# 350
  • София
Ползвам Формил Колор, много съм доволна. Като се има предвид наличието на двама малки калпазани и безброй петна по дрехите  Peace Препаратът е много добър, радвам се, че при акцията XXL се запасих с втора опаковка - голяма.

# 351
Момичета, а обувките могат ли да се пробват или ще ме гледат лошо, ако се засиля да го правя Rolling Eyes

Всичко се пробва и никой не прави забележка Laughing

Оризът, който ползвам е италиански "Medium Grain" - чист, подобен на ризона - препоръчвам го.

# 352
Ползвам Формил Колор, много съм доволна. Като се има предвид наличието на двама малки калпазани и безброй петна по дрехите  Peace Препаратът е много добър, радвам се, че при акцията XXL се запасих с втора опаковка - голяма.

И аз го ползвам и съм много доволна от него - изпира си чудесно Peace Не мисля да го сменям, само ще си взема и от този за бяло.

Иначе не пропуснах да взема от белия вермут, имам и зелени маслинки от промоционалните Mr. Green
В Изток на щанда с подранилите коледни стоки имаше и два вида марципан - в шоколад и с пралинов пълнеж. Много са вкусни и двата вида, препоръчвам Simple Smile

# 353
  • София
маслинките са чудесни...като семчици се хапват Wink
Формила... става, малко по-добре от бонукса се справя с петна.... но не е някакво чудо невиждано Wink понякога ми се иска повече аровмат да имаше. И не става за коприна и вълна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green може пък сухия да става Whistling

# 354
маслинките са чудесни...като семчици се хапват Wink
Формила... става, малко по-добре от бонукса се справя с петна.... но не е някакво чудо невиждано Wink

O, чудо невиждано не е наистина Wink Аз го сравнявам с Рекс, който ползвах преди - ами по-добър е от Рекса, пък и е по-евтин Wink

# 355
  • Бургас
Купих от италианските бисквитки,доста са твърди и не са цели кръгчета , а нарязани на пръчици.Май ще правя от тортата на луканка:) с тях.
Взех от пълнозърнестите макарони да пробвам,да се надявам че са хубави.
Пуловер дамски си купих ,много е мекичък хареса ми.
Зехтина също ми харесва вече второ шише начевам.

# 356
  • София
luchkata , канточините са винаги такива. Тези италиански сладки се правят така и обикновено се продават/консумират с вино.  Laughing

# 357
  • Viena
Канточините ,пастата ,лозовите сърмички с ориз просто са страхотни.

# 358
Моля, кажете в кой Лидъл в София има в наличност от италианските сосове и тези за паста.
В Изток естествено няма ......не мисля, че е имало изобщо дори и етикети нямаше нито пък празно място за тях.
Новото меко сирене е много хубаво като Бри е, но по-хубаво. Марципаните също са страхотни  Peace

# 359
Прощавайте   bouquet, ако сте го обсъждали вече... обърнах 2-3 страници назад и не видях отговор, та...

Кога се очаква рязането на лената на ЛИДЛ в Мл.4?
10Х  Hug

Аз чух, че ще е преди Коледа. И аз го чакам с нетърпение.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт