Лидл ::8::

• 84 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • с/у ОколоМръсТното
Прощавайте   bouquet, ако сте го обсъждали вече... обърнах 2-3 страници назад и не видях отговор, та...

Кога се очаква рязането на лената на ЛИДЛ в Мл.4?
10Х  Hug

# 331
  • Pb
освен да пробваш с течния "Формил"....ама,не мисля,че е най-удачния вариант...
тц, не става за съжаление - пробвах веднъж и повече няма да я повторя тая глупост.
"Специален" за вълна и аз не съм виждала. Почти съм сигурна, че няма.

# 332
  • София
Simple Smile не искам специален за вълна, но да може и вълна да се пере с него Wink както и да е, ще си купя от другаде, пък по-натам ще ги гледам лидлските.

# 333
 При нас нямаше канелони, нямаше кърпи за съдове, нямаше сосове....

Взех пуловер за мъжа ми-хубав е.Пробиотично мляко с ванилия-страхотно.И други неща, но са обсъждани...

# 334
  • Бургас
Момичета, кой беше хубавият шампоан? Спомням си, че се коментираше преди време, но не ми се изчита цялата тема отново...  Embarassed

# 335
  • София
cien плътен бял....зелен за обем http://www.lidl.de/de/Cien/Cien-Haircare-Provitamin-Shampoo

# 336
  • Бургас
Ясно. Angel_Dust , благодаря ти!   bouquet

# 337
  • у дома
Момичета, кой беше хубавият шампоан? Спомням си, че се коментираше преди време, но не ми се изчита цялата тема отново...  Embarassed
А аз съм пък много доволна от същата марка балсам за коса http://www.lidl.de/de/Cien/Cien-Haircare-Provitamin-Spuelung

# 338
  • Пловдив
Шампоан, балсам и от скоро душ-гел ползвам такъв. Само че не зелени за обем, а розово с пробиотици за косата и лилав душ-гел, грабнат ей тъй в движение, бил за суха кожа - все тая хубав е. Пък цената 2 пъти повече.
Вчера водих приятелка за седмично пазаруване - хем напълни количката, хем не похарчи наличните 80 лв. Чакам отзиви от нея тия дни.
Благодарение на темите тук пробвам по нещо ново и непознато за нас и винаги улучвам. Последното беше правоъгълните кексове, ами ние със щерката поне 3 дни можем да закусваме с тях, че и таткото да го опита Laughing.

# 339
  • Бургас
Благодаря ви и за отзивите за балсама. Ще се възползвам някой ден и от него.
И на мен темата ми е много полезна. Пилетата (Градус), маслините в малки пакетчета, маслото Пилос, ориза, пасираните домати и шоколадовия сладолед Ноблисима са ми в кошницата всяка седмица. Simple Smile

# 340
А от кой ориз сте доволни?

От шампоаните Сиен аз ползвам розовия Repair & Care и съм много доволна. Ще си взема и от балсама и душ-гела за проба.

# 341
Отзиви за ароматните свещи?

# 342
Отзиви за ароматните свещи?

Боклук  Peace, на нищо не миришат

# 343
  • Бургас
А от кой ориз сте доволни?
Аз купувам един на който пише Long grain rice. Купувала съм и от кръглия, но той не ми допада и като че ли има и много начупени зрънца в него.

# 344
Благодаря за отговора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт