Лидл ::8::

• 84 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Красива белла, добре, че ми напомни, че утре е Задушница, направо съм забравила покрай шайбата дето ме върти цяла седмица ooooh!

Нека почиват в мир всички обичани отишли си от нас!

Жито ще взема и аз по-нататък, щом го хвалиш Peace

# 496
Някой да е пробвал промоционалните стафиди?

# 497
Аз.Редовно и без да са в промоция...
Марципан и аз си взех-ама много сладък,бе.....щом на мен ми дойде байгън,значи,наистина е много сладък....
А,да не забравя  bouquetБлагодаря Ви и аз,че ми напомнихте за Задушницата!И,добре,че споменахте,че житото става бързо,че имам едно дето се вари с часове....да отивам за жито, значи/дано да е останало/...

# 498
Някой да е пробвал промоционалните стафиди?
Уникални са ! Ползвам ги от откриването на магазина, без химична обработка,
винаги имам пакетче от тях. Препоръчвам ! /на обяд ги нямаше,надявам се , че
отново ще се пови "султанката" - вид грозде / И една вметка - действат разхлабщо !

# 499
Супер.Значи утре ще си взема.  bouquet

# 500
Вчера търсих житото и не го открих.
Днес, спокойно обоколихме и беше изложено в средата с/у замразената гръцка баница !!!!
Логично е да бъде при варивата , брашното ....
Ориентир - зелена табелка "само сега, на цена ..."
Житото се вари за 10 мин.,изключва се котлона до изстиване.
Нарязах от лимоновите резанки + стафиди + пудра захар + 1 ванилия = ашуре !

# 501
  • Пловдив
В пловдив на Пещерско фосе има жито, маслени "кралски" бисквити, някакви сладкиши от Хелоуин, паста от италианската промоция и още нещо от тези минали промоции.
Ааааа, да и марципан Joy И аз като *Люба* ще ви питам как го ядете това бе хора. То сладко та сладко. Не че е лошо ама ...

# 502
Ако не ме беше срам, щях да си изям и втория!Хич не ми е прекалено сладък! Mr. Green

# 503
Ей, ама големи сте подкокоросници в тая тема! Grinning   bouquet Четох ви, четох ви и днес хванах курс към ЛИДЛ. Накупих си шотландските маслени  бисквитки, марципан, имаше само с пралинов пълнеж, топено сирене с гъбки, любимото ми зърнесто сиренце, камамбер, но нещо по-различен ми се стори на вкус, биервурста, и него си харесвам, исках и водка, но се заплеснах, може утре да мина, дъските за рязане нещо не ми харесаха, за лампите се колебая, ще водя половинката да прецени. Шоколадовите банани хубави ли са?

# 504
  • София
Ние си купихме завесата за баня, в бяло. Изпрах я в пералнята, за половин час на терасата изсъхна и вече е закачена в банята. Много ми харесва засега.
Купих си и от любимия ми сос за спагети, готов в бурканче, но не помня името. Много ни се харесва у дома.

# 505
  • софия

Купих си и от любимия ми сос за спагети, готов в бурканче, но не помня името. Много ни се харесва у дома.
Този?  Wink

И аз много го харесвам. Ползвам го и за други неща. Гюведжета напр.

# 506
Момичета,за кой марципан говорите,че нещо не схванах? Embarassed

# 507
 Joy
Виж на предната страница.

# 508
Joy
Виж на предната страница.

По-скоро на предните 4-5 страници Mr. Green

# 509
  • София
Опитахме коледните меденки на Favorina,
тези в голямата опаковка по 500гр., от които
има с млечен и с черен шоколад. Много ни харесаха.
Снощи опекох от замразените рибни филенца,
също ги одобрихме.

Общи условия

Активация на акаунт