Лидл ::8::

• 84 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен
какво купувам от лидл- пилешки пържолки, крилца, сирене - sofra/ по 250 гр /, капучино с вкус на шоколад - чудно, мюсли - това по 1 кг най-много ми допада/ сладкишите не ги заглеждам, че последните няколко месеца свалих 8 кг , а ми се иска още поне 8 кг, шоколад все пак купувам - animation - 200 gr - много го харесахме вкъщи , а е и практичен- от отделно опаковани шоколадови блокчета / със сметаната е разкошен- зелена опаковка/
ексфолиант за лице iseree отичен избор за всеки ден/ боя за обувки - много добро качество
един път бяха пуснали соев сос - жалко, че няма вече от него- засега това се сещам - явно и нови неща ще се опитват  Simple Smile  Hug

# 406
  • велико търново
А от новата промоция какво си заслужава да се купи?  bouquet Simple Smile
Момичета много ми е полезна темата ,но с този марципан отиде ми всякаква диета ,а и днес наупувах куп сладкиши за децата нали е Хелуин. Misc Ghost dancing

# 407
Много хубави са воденичките, по-хубави не съм купувала до сега. Peace

# 408
  • Бургас
Да се запиша и аз в темата. Голям фен съм на всичко в Лидъл  Peace

# 409
Купих го, марципана!

# 410
Аз,пък да се похваля,че взехме дънки/от тези с подплатата/,на момчетата-и на двамата им заспаха/въпреки притесненията ми/....Аз пък съм доволна,че не мръднаха в преалнята.......и от цената-естествено Laughing.
Аз,да питам-някой пробва ли Формил-а за черно,че ползвам друг течен препарат/по-скъпичък/,ама нещо не ме радва резултата?

# 411
И мен ме вълнува Формила, но и да ви питам- само черно ли перете с него, ако по черното има нещо- почернява ли? Или ако пусна примерно кафяво? Ще се оцвети ли?

# 412
  • Pb
И аз ще чакам отзив за "черния" Formil. От другите два (за цветно и бяло) съм доволна.
... ако по черното има нещо- почернява ли? Или ако пусна примерно кафяво? Ще се оцвети ли?
Това зависи от качеството на багрилата на дрехите ти. Ако досега не са пускали, няма от какво да се безпокоиш.

# 413
  • София
в някоя от старите теми имаше отзив от черният формил - черното ставало мн черно, но дреха черно и бели...нещица точки ли бяха та те посивяли леко...

# 414
  • София
Чак да са ми станали много черни дрехите от формила немога да кажа. Пускам с него всичко дето е в по-тъмен нюанс - кафяво, лилаво, тъмно сиво. Нищо не се случва. Цветовете са си същите.За черното пак казвам, нямам впечатление. Въпроса е да не ми ги избелва повече.

# 415
  • Плевен
забравих да пиша за чая - зелен с лимон или грейпфрут е ок, но най- качествения йм чай сякаш е шипка с каркаде
някой да сподели за маратонките за възрастни от лидл  ??? Praynig - трябват ми меки и удобни - buldozer са ми ужасно твърди, имам едни reebok, супер удобни  , ама са ми скъпички

# 416
  • София
Купих формила за черно, прала съм с него три пъти. И аз слагам тъмни дрехи, няма проблем, черното според мен става по-черно, когато е мокро, но след изсъхването цвета поизбелява. Сложих предишния път и червено, една тениска стана на петна и я накиснах с макси-тарт /май беше/ и повечето черни петна излязоха. Тениската е на мъжО за работа, така че не се притесних кой знае колко Embarassed

# 417
  • Пловдив
Аз също го купих черния Формил, нищо кой знае какво! Пера черни и тъмни дрехи, нямам такива, коита да са изпускали бои и не ми правят мизерии в пералнята! По черни няма как да ги направи, но и на мен идеята ми е да не изсветляват. Същата работа и с Первол, така че тук цената печели!

# 418
  • В.Търново
Момичета, бихте ли ми препоръчали инстантно кафе от Лидл. Не съм вземала досега от там кафе и ако можете да споделите вашето мнение и впечатления!  Hug

# 419
Благодаря,за отговорите за Формил-а за черно!  bouquetЩе се пробва,щото и другите дето съм ползвала,са на същия принцип-не ми е почерняло прането от тях......но,поне да не изсветлява/че вкъщи черните тениски и пуловери са много......и много върви такъв препарат/.
desert_rose ,аз съм ги пробвала повечето инстантни и да кажа,че на мен лично ми хареса едно със син етикет-100% арабика пише на етикета/не намирам картинка,за да го покажа/.В стъклен буркан -200гр. е....,последната цена на която съм го купувала беше 5,99лв/но беше преди доста време-,че само аз си го пия и го редувам с еспресо,та има за много време с тая голяма опаковка/.

Общи условия

Активация на акаунт